Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Απο την εποχή Καραμανλή Τούρκοι και Αμερικανοί ήξεραν που υπήρχαν κοιτάσματα (1/2)

image

ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

Η πηγή των πληροφοριών μου είναι ένας χάρτης που φωτογράφησε πάνω στο Πίρι Ρέις ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Μαρδάς. Ως μη ειδικός νόμιζε πως ο χάρτης έδειχνε τα βάθη στα διάφορα σημεία της θάλασσας, όπως τους είχε μετρήσει το Πίρι Ρέις (κατασκευής 1978). Δεν ήταν αυτό όμως, αυτό που είδε, ήταν συλλεκτικές μετρήσεις MAD που έκαναν οι Τούρκοι τότε αλλά και απο πρίν χρόνια, σε διάφορα μέρη της Μεσογείου, στη Κρήτη, στο όρος Αφροδίτη, στο Καστελόριζο, στο Ζόρ αλλά και πολύ κοντά στην Αίγυπτο με στόχο να ανακαλύψουν κοιτάσματα, για τα οποία οι Γερμανοί και όχι μόνον απο τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ήξεραν. Ο χάρτης αυτός “τυχαία” έπεσε επάνω μου.

Λογικό λοιπόν οι Τούρκοι να πάρουν ένα μέρος της Κύπρου λίγα χρόνια πρίν με τη βοήθεια των ΗΠΑ λόγω των κοιτασμάτων και ΜΕΤΑ να απειλούν την Ελλάδα με την ανοχή των ΗΠΑ, που την εξόπλιζαν με το 7 προς 10. Οι ομοιότητες του Χάρτη Μαρδά ανωτέρω και του Χάρτη Ζουγανέλη (2013) εδώ είναι τεράστιες.

Ο χάρτης Ζουγανέλη είναι πληρέστερος και αφορά και μετέπειτα δεδομένα. Αυτό που έχει σημασία όμως στη συγκεκριμένη φάση είναι πως οι Τούρκοι ήξεραν πριν την επέμβαση στη Κύπρο “πώς” και “πού” υπήρχε φυσικό αέριο, αν όχι όλο, ένα μεγάλο κομμάτι του. Ο χάρτης Μαρδά είναι δημοσιογραφική επιτυχία, απλά ο Κώστας Μαρδάς δεν ήξερε μέχρι της στιγμής που εδώ σας το αποκάλυψα, πως ήταν θησαυρός.

H ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (1)

Oπως έχω πεί αυτοί που ψηφίζετε είναι για φάπες. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα τεκτενόμενα στη περιοχή μας. Σύμφωνα με το πρωτόκολο της Βέρνης του 1976 δεν επιτρέπεται έρευνα έξω απο τα χωρικά τους ύδατα, για την Ελλάδα και τη Τουρκία.

Στη φωτογραφία βλέπετε ένα αεροπλάνο Οριον με ανιχνευτή MAD στην ουρά. Αυτά τα αεροπλάνα καταγράφουν τις περιοχές κοιτασμάτων απο τον αέρα (μαζί με υποβρύχια, ηλεκτρονικό πόλεμο κλπ) πετώντας πάνω απο μια περιοχή. Την Τουρκία οι δοσίλογοι των Αθηνών επι χρόνια έχουν αφήσει, με ίδια αεροπλάνα σαν αυτό, να σκανάρει όλο το Αιγαίο και να κάνει έρευνα για υδρογονάνθρακες, παραβαίνοντας το πρωτόκολο της Βέρνης αλλά και το σύμφωνο Παπούλια - Γιλμάζ.

Ερευνα δεν γίνεται μόνο με σεισμικά αλλά και με μετρήσεις ΜΑD απο αεροπλάνα, όπως και με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Εγω ανέλυσα τις σεισμικές μετρήσεις της PGS στο πρώτο κοίτασμα που κυκλοφόρησε η εταιρεία το 2013. Μπορείτε να με λέτε “Νονέ”, γιατί εγώ βάπτισα το πρώτο μωρό… αποδεδειγμένα.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (2)

Θα έπρεπε ήδη ένα Ελληνικό ερευνητικό σκάφος ωκεανογραφικό να κάνει έρευνα δεξιά του 28ου μεσημβρινού. Η ιδέα είναι δική μου και σαν Πρωθυπουργός θα το είχα διατάξει. Απο τις κατσαρίδες μη περιμένετε τίποτα.

UPDATE 16 Οκτ. 2020

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά