Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Ο κορωναϊός στην υπηρεσία της πολιτικής και των εταιρειών εμβολίων. Ασχετοσύνη κάργα.

“Ποίηση υπάρχει καί στόν Λόγο και στη Πράξη” Γ.Ζουγανέλης

ΠΑΝΤΟΥ ΝΥΧΤΑ  KAI MONO NYXTA

Κατώτερο των περιστάσεων το πολιτικό σύστημα. Αργόστροφο, ανίκανο, άχρηστο και αχρείαστο. Εταιρεία με εργολάβους το Μαξίμου με μια δήθεν “σοφή” Μαφία να τρώει και τους πεσμένους τοίχους. Ξένοι σε κάθε περίπτερο. Καμμία ποιότητα. Καμμία ευγένεια. Μόνο πάθος, αμορφωσιά και αγένεια.

Κορώνας, Τουρκία, κώλοι και συνταγές στα κανάλια της διαπλοκής και των ναρκωτικών, τα μόνα θέματα του καφενείου. Ενα τραγούδι με φάλτσα, μια διαρκής παραφωνία.

Μέσα στο γενικό αλαλούμ, Βενιέρης και Τσίπρας ετοιμάζονται να συνεργαστούν μετά τις εκλογές. Στη κοσμάρα τους.

Ο Μητσοτάκης ακόμη εδώ είναι;

KOΡΩΝΑΣ

Το θέμα δεν είναι στην εξοικονόμηση χρημάτων απο τη χρήση μάσκας απο πολυπροπυλένιο πολλές φορές αλλά στο γεγονός πως οι γιατροί επι μήνες σας λένε πως είναι μίας χρήσης, χωρίς να είναι. 

Στις πόσες φάπες θα καταλάβετε πως οι γιατροί δεν ξέρουν απο μάσκες; Μην ακούτε τον κάθε βλάκα που λέει πως η μάσκα δεν κάνει τίποτα. Είναι γελοίο να ασχολούμαι με ιστορίες για αγρίους και με τον κάθε π΄… και την ιστορία του.

Ας δούμε τώρα το θέμα της θνησιμότητας

  • Οι ΗΠΑ σε ένα χρόνο θα έχουν 500,000 νεκρούς απο τον κορώνα με μέτρα. H θνησιμότητα θα είναι τότε ((500,000/330 εκ)x100)= 0.152 %
  • Η γρίππη στις ΗΠΑ έχει 20,000-60,000 νεκρούς τον χρόνο χωρίς μέτρα. Αντίστοιχα η θνησιμότητα είναι (0.006 - 0.018 %)
  • Η θνησιμότητα απο Covid με μέτρα είναι 8-25 φορές μεγαλύτερη απο την θνησιμότητα χωρίς μέτρα απο τη γρίππη στις ΗΠΑ. Αποδείχτηκε. Δεν πάει  με ψήφο.

Ο ιός έχει εξασθενήσει και ειδικά μέτρα πρέπει να λαμβάνονται μόνο για τις ειδικές ομάδες. Αυτή η εξασθένηση δεν συμβαίνει όμως σε όλες τις χώρες στον ίδιο βαθμό.

Το positivity rate για την Ελλάδα αναφέρθηκε απο τον Μητσοτάκη πως είναι ίσο με 3.6%. Οποιος θέλει τον πιστεύει.

Θετικότητα 3.6% πάντως σημαίνει ότι υπάρχουν 360,000 κρούσματα  κορώνα σε ένα πληθυσμό στην Ελλάδα 10 εκ, συμπτωματικοί και ασυμπτωματικοί σήμερα, τώρα!

ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα έχουμε θνησιμότητα για Covid-19 μέχρι στιγμής ίση με (574/10εκ)x100= 0.0057 %, 26 φορές μικρότερη απο αυτή στις ΗΠΑ και συγκρίσιμη με της γρίππης στις ΗΠΑ, στο χρονικό διάστημα μέχρι σήμερα, που δεν αναμένεται όμως να μείνει ως έχει…

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ;

Αφού είναι όλα τόσο καλά γιατί lockdown; Λόγω ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΜΕΘ; Φυσικά όχι.

Δεν είναι αιτία ο κορώνας για ότι έρχεται. Μπορεί να είναι για να μην εορτασθούν τα Χριστούγεννα εξαιτίας των φιλοξενουμένων, μπορεί να είναι τα παιγνίδια προδοσίας ή το να αποδοθεί η κακή οικονομική κατάσταση, η επερχόμενη θεαματική αύξηση του εξωτερικού χρέους στον κορώνα, η αλλαγή χεριών στη γή, η μη προστασία της πρώτης κατοικίας, τα δάνεια που πάνε στις τράπεζες, τα κυλιόμενα δάνεια, τα προνόμια για τα οποία δεν μιλάει κανένας. Πολλά… Μαφία είναι.

Mια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, την τρίτη θα φανεί. Είτε είναι ζώα είτε είναι απατεώνες.

Το μαξιλάρι του Τσίπρα τί έγινε; Πάει αυτό… Το κατάπιε σε ψευτοέργα σαν τον ψευτοφράχτη στον Έβρο ο Μωυσής.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Με τόση μικρή θνησιμότητα στην χώρα, το να πάει η Ελλάδα σε lockdown είναι άλλο ένα έγκλημα, μιά ακόμη μειοδοσία.

  • To lockdown θα χειροτερέψει την κατάσταση. Θα συμβεί ότι συνέβη στην Ιταλία. Θα κλάψουν μάνες.
  • Δεν ξέρουν να διαχειρισθούν την κατάσταση με τις ΜΕΘ. Δεν προσφέρεται σωστή ιατρική περίθαλψη, έτσι όλοι πάνε για ΜΕΘ και μάσες στις ιδιωτικές κλινικές. Η κατάσταση είναι εξωφρενικά τραγική.
  • Τα ειδικά μέτρα ήταν και είναι μάπα. Πού είναι ο κάθετος εξαερισμός που τους υπέδειξα πρώτος να κάνουν παντού; Kαι καλά το είπα… μήπως νομίζετε πως κατάλαβαν τί εννοώ; Δεν είναι απλό. Είναι και ζώα.
  • Μετά 5 μήνες εγκληματική καθυστέρηση στη χρήση μάσκας και τόσες βλακείες με τον τουρισμό είναι αργά. Το καλοκαίρι μου καθόντουσαν και παίζανε με ένα software απο το ΜΙΤ στο τουρισμό, για να κάνουν δημοσιευσούλες οι καθυστερημένοι των ΑΕΙ ενώ τους έλεγα να πάνε να παίξουν παρακάτω… ευγενικά.

Τα ζώα και οι απατεώνες ΔΕΝ καταλαβαίνουν απο ευγένεια. Είναι ανίκανοι να οργανώσουν και να σκεφτούν οτιδήποτε.

Προφανώς υπάρχει θέμα στο DNA αυτών που παριστάνουν τον ηγέτη ενώ είναι η καρέτα-καρέτα της ΕΕ και της Μεσογείου γενικώς. Δεν καταλαβαίνουν πως ο τρόπος που σκέφτονται είναι λάθος και πως είναι ανεπαρκείς σε γνώσεις. Είναι άχρηστοι και το αποδεικνύουν συνέχεια.

Να κάνουν στην άκρη και να αφήσουν την προπαγάνδα και τα αστειάκια νηπιαγωγείου ο Μωυσής και οι συνεργάτες του στα ΜΜΕ κλπ. Είναι ληγμένα.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά