Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Μάσκες και προβλέψεις κρουσμάτων. Η ασχετοσύνη τους τρελλαίνει κόσμο.

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η διαφήμιση της παραπληροφόρησης είναι μία απο τις προτεραιότητες των ΜΜΕ της διαπλοκής. Στόχος πάντα η σύγχιση. Είναι τρελλό να μιλάς για νούμερα κρουσμάτων όταν δεν ξέρεις πως να συλλέγεις και να μετράς. Στη περίπτωση αυτή, ούτε ο αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώνεται έχει σημασία ούτε και οι αναφορές σε θνητότητα. Χρήσιμα και τα δύο για να επιβάλλεις μέτρα για άλλους λόγους και να δημιουργείς αιτίες να αγορασθούν εμβόλια, παρότι ξέρεις πως θα έχουν παρενέργειες, πως δεν θα σταματήσουν την διάδοση του κορωναϊού και θα προστατεύουν γύρω στους 3-5 μήνες, όπως αυτά της γρίππης.

Το πως πρέπει να μετράει κανείς είναι ένα θέμα επιστημονικό που δύσκολα θα γίνει αντιληπτό στο Υunanistan. Η λύση είναι να τους λέω τί να κάνουν και - χωρίς να ρωτάνε στις ΗΠΑ -  να το κάνουν. Η γή έχει ανακαλυφθεί απο χρόνια πως δεν είναι επίπεδη στην Ιαπωνία.

Παραμένω υπέρ της χρήσης μάσκας με προδιαγραφές Ζουγανέλη, κάθετου εξαερισμού, UV-C, καθαριότητας, αντισηπτικών, γιατί όλα μειώνουν το social distancing και διασώζεται η οικονομία, η ψυχολογική υγεία και η κοινωνική ζωή των πολιτών.

ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Το να βάλεις τα μέτρα και να τα κάνεις εφαρμόσιμα έχει να κάνει και με την ικανότητα του “νομοθέτη” επιστημονική, διοικητική, οικονομική και  την εμπειρία.

Δύο τυχαία παραδείγματα έλλειψης επιστημονικής αυτάρκειας στα τελευταία νηπιακού επιπέδου μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση

 1. η χρήση μάσκας γίνεται υποχρεωτική παντού. Όχι μόνο σε κλειστούς αλλά και σε ανοιχτούς χώρους.
 2. στο καφέ ή στο εστιατόριο θα μπαίνουμε, στο εξής, με μάσκα, την οποία θα αφαιρούμε μόνο όταν καθόμαστε στο τραπέζι.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

8 μήνες πριν είχα προτείνει τη χρήση μάσκας και μέσα και έξω. Αντί αυτού σας έχωσαν μέσα και κατέστρεψαν την οικονομία. Σας έλεγαν οι άσχετοι πως δεν χρειάζεται μάσκα και μετά φτάσαμε στο να σας την επιβάλουν σαν εμβόλιο πριν το εμβόλιο. Εχει σημασία πότε επιβάλλεις ένα μέτρο. Βλέπετε εδώ. Τώρα τα έχουν κάνει σκατά και είναι σε απόγνωση.

Δεν έχει κανένα νόημα να βγάζεις την μάσκα μέσα σε ένα εστιατόριο για να φάς. Τότε θα κωλύσεις απο τα αεροσόλ. Για τον λόγο αυτό επιβάλλεται ο κάθετος εξαερισμός. Με αυτόν θα αυξηθεί η χωρητικότητα των μαγαζιών αλλά και η ασφάλεια. Είναι επικίνδυνοι.

Κατά τα γνωστά οι μέσα φωνάζουν τους έξω για δηλώσεις υστερίας. Φτάνει με τους ιατρικούς επισκέπτες εμβολίων.

ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑ

Στην Ιαπωνία τα θύματα απο κορωναϊό έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Δεν μας απασχολεί πλέον ο κορώνας όπως στην αρχή. Απο την αρχή ισχύουν γενικά τα ίδια ειδικά μέτρα. Αρα η σχετική μείωση της θνητότητας στο δεύτερο κύμα δεν οφείλεται στα μέτρα που επιβλήθηκαν αλλά στην εξασθένηση του κορωναϊού. Δέστε σχετικά εδώ και εδώ. Μετά απο καιρό η άποψη μου επιβεβαιώθηκε και στις ΗΠΑ.

AΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ

Στην Ιαπωνία φοράνε όλοι μάσκα αλλά δεν επιβάλλεται. Είναι αντισυνταγματικό. Κατά τη γνώμη μου απαγόρευση κυκλοφορίας και επιβολή χρήσης μάσκας (παρότι προσωπικά την προτείνω μαζί με άλλα μέτρα) είναι αντισυνταγματικά μέτρα και δεν πρέπει να επιβάλλονται και στην Ελλάδα. Το ίδιο και ο εμβολιασμός.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-8 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Στις 7 Οκτ. 2020 ο Ηλίας Μόσιαλος με ειδικότητα στη πώληση εμβολίων και στην αστυνόμευση στο διαδίκτυο, έγραψε ένα άρθρο για ένα μοντέλο Ελβετικού τυριού για τον κορωναϊό! Του πήρε 5 μήνες για να καταλάβει τί παίζει. Γραμμένα τα είχα ας τα διάβαζε (πιό κάτω η απόδειξη).

To θέμα μάσκες, UV-C, καθαριότητα, εξαερισμός, κοινωνική απόσταση (social distancing ονομάζεται διεθνώς η απόσταση στην επιδημιολογία αντί για φυσική απόσταση που λέει ο κομπλεξικός) είχε ανέβει επικοινωνιακά απο εμένα 5-8 μήνες πρίν. Τότε κοιμόντουσαν όλοι. Τώρα τί περιμένετε να κάνουν; Kάτι καλό;

ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Δέστε το άρθρο μου για τον εξαερισμό εδώ (23 Μαίου 2020). 5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ το παραπάνω άρθρο!

Δέστε και το πληρέστερο άρθρο μου, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα μιλάει και ξυπνάει τον κόσμο των ψευτοειδικών στο θέμα αεροζόλ εδώ. Μετά οι πνευμονολόγοι του ΑΠΘ ρώτησαν στις ΗΠΑ. Τους είπαν τα ίδια αλλά πολύ λιγότερα!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Και διερωτάται κανείς όταν 8 μήνες κοιμάσαι και ο κορώνας στην Ιαπωνία έχει τελειώσει, πως τα κρούσματα στην Ελλάδα ανεβαίνουν!

Είναι απλό.

 • Δεν μπορούν.
 • Είναι αργοί σε όλα.
 • Μόνο μιλάνε και πιάνουν καρέκλες για να τρώνε.
 • Ο κορώνας βολεύει σε πολλά τον Μητσοτάκη.
 • Τα εμβόλια κάποιοι πρέπει να τα κάνουν με το ζόρι.
 • Είναι πολλά τα λεφτά για τις φαρμακευτικές.
 • Κορόιδα υπάρχουν.

Τα καλύτερα έρχονται.

UPDATE (λίγες ώρες μετά τη συγγραφή, 18:07 ώρα Ελλάδας)

 • 8 μήνες αυτό δεν λέω; Oύτε μετράνε σωστά αριθμό ούτε ξέρουν να πάρουν ό,τι μετρήσεις πρέπει ούτε σωστές επιλογές κάνουν. Αλλού είναι τα κόλπα.
 • Oι προτάσεις που διάβασα στο άρθρο δεν είναι αυτές που πρέπει. Πλάκα κάνουμε;

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά