Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Δεν το λέει ο ΠΟΥ αυτό! Δεν είναι σωστό να υπάρχει παραπληροφόρηση για να γίνεται αντιπολίτευση.

image

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΕΛΛΑ ΤΑ FAKE NEWS ΣΤΑ ΜΜΕ

Εχω κουρασθεί με την ασχετοσύνη αυτών που ξέρουν να διαβάζουν πορίσματα και εργασίες. Η πραγματικότητα είναι πως ο ΠΟΥ έχει μια ηλεκτρονική λίστα (bulletin) στην οποία βγάζει ανακοινώσεις ερευνητών που έχουν προεγκριθεί για δημοσίευση σε περιοδικά. Δεν σημαίνει πως ασπάζεται όσα λένε αυτές. Εκτός αυτού ο ΠΟΥ πολλές φορές έχει κάνει λάθη και με τα εμβόλια και με τις μάσκες και με τα φάρμακα και με όσα λέει για τον κορωναϊό. Στη φωτογραφία η ηλεκτρονική λίστα.

Πουθενά δεν λέει πως ο ΠΟΥ αποδέχεται ως θνητότητα του κορώνα το 0.23% όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος του PRONEWS.GR. Ο Βελόπουλος να προσέχει τι θα πεί στον focusFM – αναμένεται γέλωτας - γιατί θα ξεχάσω τα περί αξιοπρέπειας… Δεν μου αρέσουν τα στημένα παιγνίδια.

Ακολουθεί η “επιστημονική” άποψη του δημοσιογράφου

Το απέδειξα πως είναι FAKE NEWS. Ακολουθεί διαφήμιση.

H ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Οπως έχω γράψει πριν εβδομάδες εδώ και πολύ πρίν τα πρόσφατα “νέα” απο τον γιατρό Ιωαννίδη - οι γιατροί δεν ξέρουν απο στατιστική - υπάρχει εξασθένηση του ιού, δηλαδή μείωση της θνητότητας και θνησιμότητας. Δεν είναι νέο το συμπέρασμά του, αντιγραφή του δικού μου και της άποψης και άλλων είναι.

Το νούμερο που δίνει για την θνητότητα την αρχική και την τωρινή, ο Ιωαννίδης δεν το “πιστεύω”, γιατί πολύ απλά όλοι διεθνώς μετράνε στον γάμο του καραγκιόζη τα κρούσματα.  Εκεί είναι η διαφορά μας. Το πόσο είναι η θνητότητα δεν θα το βγάλω τώρα για τους λόγους μου, όσο και να “πιεσθώ”.

ΤΟ STANFORD ΠΟΥΛΑΕΙ. JUKEBOX ΕΙΝΑΙ.

Το Stanford ανακατεύεται στα πολιτικά τεκτενόμενα στις ΗΠΑ επι χρόνια. Εγώ όχι. Μη ξεχνάτε πως στις ΗΠΑ έχουν εκλογές και οι απόψεις ενός καθηγητή ιδιωτικού πανεπιστημίου των ΗΠΑ είναι χρήσιμη. Ο Ιωαννίδης είναι αυτός που υποστήριξε πως στα αεροπλάνα δεν μεταδίδεται ο ιός, κάτι που αποδείχτηκε επιστημονικά λάθος.

Δεν γράφω την άποψη μου με μέσους όρους…

// ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ σημαίνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ; Για να ξέρω…

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά