Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Ψάχνουν να βρούν σπίθα για να πάρει φωτιά η χώρα στο Μαξίμου. Δεν ξέρουν τι κάνουν.

ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο Μητσοτάκης πλέον φοβάται και την σκιά του. Σε λίγο, μόνο μαγνητοφωνημένες συνεντεύξεις απο άγνωστα σημεία στη χώρα θα δίνει. Η εξέγερση του κόσμου κατά του πολιτικού συστήματος δεν θα διασωθεί με κανένα πυροτέχνημα και με κανένα ήρωα-πυροτέχνημα με αλλαγμένο όνομα ή εγκάθετο, απο αυτούς που κατασκευάζουν τα κανάλια του καρτέλ.

Δεν υπάρχει επιστημονικός λόγος ανάκλησης διεξαγωγής αγώνων στα γήπεδα με μειωμένο αριθμό φιλάθλων λόγω κορωναϊού. Ο Μητσοτάκης τρέμει τις πάσης φύσης συγκεντρώσεις ατόμων μη του χαλάσει το συμβόλαιο παράδοσης στον Ερντογάν.

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ ΤΟΥ

Η Γερμανία έχει ξεχάσει πως αυτές οι περιοχές για Ελλάδα και Τουρκία έχουν ήδη καθοριστεί και πως οι κινήσεις της Άγκυρας δείχνουν τη διχοτόμηση του Αιγαίου. Τις βάζει και αυτές στο τραπέζι!

Η Γερμανία ρίχνει λάδι στη φωτιά για να συγκαλύψει τις υποχωρήσεις του Εφιάλτη Μητσοτάκη που κατά τα γνωστά θα τα ρίξει στη Γερμανία. Η Ελλάδα πρέπει μετά απο αυτό να προχωρήσει στην ανακήρυξη των 12 νμ άμεσα.

Η μόνη λύση είναι να μου κάνουν στην άκρη. Οι δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας εν συνόλω και κομματικά είναι κατώτερες των περιστάσεων.

ΕΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙ ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO

Ο Μητσοτάκης να ξεκουμπισθεί. Επι Μητσοτάκη η Ελλάδα έχασε τη μισή ΑΟΖ της και τα πιο πλούσια κοιτάσματα! Τί άλλο περιμένετε να κάνει ο καραγκιόζης; Σε λίγο έρχεται η σειρά της Θράκης και της Κρήτης. Τα Βαρώσια τα παρεχώρησε και αυτά με τον Αναστασιάδη που έχει Πρόεδρο τον Έμπορο της Βίζας (σκεφτείτε τί γίνεται στις Ελληνικές Πρεσβείες).

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΧΑΓΗ, ΓΙΑ ΑΟΖ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Σχετικά με τη προσφυγή της Ελλάδας στο Δικαστήριο της Χάγης με συνυποσχετικό υπάρχει ένα μικρό άγνωστο στους πολλούς πρόβλημα. Η Ελλάδα επι Κοτζιά έστειλε επιστολή στον ΟΗΕ το 2015 (αν θυμάμαι καλά), με την οποία αρνείται τη χρήση του Διεθνούς Δικαστηρίου για την επίλυση διαφορών που αφορούν τα σύνορα ΑΟΖ. Πραγματικά όσα λένε για συνυποσχετικά εδώθεν και εκείθεν μου φέρνουν γέλιο. Καραγκιόζηδες.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά