Αναρτήσεις ιστολογίου

Οι κανονιές του Oruc Reis ακούγονταν εκατοντάδες μίλια μακρυά. Κοιμόταν το ΠΝ;

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΡΧΗΓΟ

Πρώτη φορά εδώ το θέμα. Τα παθητικά sonar των υποβρυχίων και των φρεγατών για φιγούρα είναι;  Τα υπόλοιπα στον Focus FM την Παρασκευή που έρχεται με τη Δέσποινα Μποτίτση.

Κοροιδεύει τον κόσμο η κυβέρνηση. Απατεώνες.

Τη Greenpeace μόνο οι εξορύξεις στο Ιόνιο την ενοχλούν, οι συνεχείς μετρήσεις της Τουρκίας μέσα στην Ελληνικά ΑΟΖ όχι.  Μια κατάσταση μπορδέλο.

ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ;

Hταν και ναύαρχος ο Διακόπουλος. Δεν ήξερε πως τα υποβρύχια ακούν απο χιλιάδες μίλια τον θόρυβο των κανονιών και τον έκαναν Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας;

ΝΕΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Προς εμφύτευση. Κάθε μέρα τον παίζουν όλα τα βοθροκάναλα και τον διαφημίζουν όλοι. Φοβερά προσόντα. Και ξέρει και από άμυνα, τεχνολογία stealth!

Αυτός σχεδιάζει λάθος τα δόντια της ΑΟΖ δυτικά του Καστελόριζου υπερ της Τουρκίας, δεν ξέρει πως το σύμπλεγμα του Καστελόριζου έχει 14 νησιά και τα βγάζει με υφάκι στα 13, με δηλώσεις του στο Σκάι θέλει οι μετανάστες απο το Ισραήλ να έρχονται με πλοία στον Πειραιά! Τις τελευταίες ημέρες τον παίζουν ολα τα κανάλια για να πάρει τη θέση του Διακόπουλου. Απο ενέργεια, θεωρεί άχρηστα τα αντίμετρα της ΕΕ … μη στενοχωρηθεί κάποιος έμπορος ενέργειας. Για άμυνα καμμία σχέση. Μη το τραβάμε πολύ το …

Εμπάσει περιπτώσει, να ακούμε όσα λέει αλλά για τη θέση Διακόπουλου είναι κοντός. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για αυτή τη θέση. Σαν Πρωθυπουργός δεν θα χρειαζόμουνα Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας. Δεν χρειάζομαι ανεμιστήρες ούτε κορδόνια για τα παπούτσια μου. Άχρηστοι.

Ο ΤΟΥΡΚΟΙΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

Και έχουμε και τον Τουρκοιρανό δημοσιογράφο

  1. που βγάζει υπουργούς απο τη Κρήτη,
  2. που με υποβιβάζει επιστημονικά με το έτσι θέλω, για να επιβάλλονται οι εγκάθετοι του καρτέλ
  3. που κλέβει και σχήματα απο εμένα χωρίς να αναφέρει το όνομά μου και τα βάζει στη κωλλοφυλάδα του με το όνομα του, χωρίς πτυχίο και αυτός!
  4. που θέλει και ανεξάρτητη τη Κρήτη. Φτάνει. Αν δεν σουταριστεί θα υπάρξει τσουνάμι. Πάμε στοίχημα;

MΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΙ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ…

Θαυμάστε και το video της Ντόρας Μπακογιάννη, θυμηθείτε και τον Διακόπουλο. Καλά λέω εγώ - και με αντέγραψε και ο Ερντογάν - πως είναι άχρηστοι.  Θεσούλες, εργολαβίες και offshore.

Τους παγίδευσα με τα καλώδια και μετά να…. πάρτε τα κρεμμύδια μου.

Δέστε και αυτά τα δύο video. Eίναι σχετικά.

Υ. Ζουγανέλης και αυτό

Είχα εξηγήσει για συλλογικές μετρήσεις σε κορωναϊό, στον Focus τη Δευτέρα που πέρασε.  Με άκουσαν και πάει το Nammos και ο Σκορπιός. Άσχετοι.

Με εκδικήθηκαν επειδή είμαι Μυκονιάτης! Open-mouthed smile

Δεν θέλω να υπάρχει παρεξήγηση. Δεν στηρίζω κανένα κόμμα. Οποιος με καλεί να δώσω συνέντευξη και να μιλήσω ελεύθερα πηγαίνω. Στον Focus με κάλεσαν πήγα. Και όλα πήγαν καλά.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά