Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Η Ελλάδα να αναγνωρίσει άμεσα την Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό για την Ιερουσαλήμ. Το ξαναείπα τη μέρα που ο Donald Trump έκανε την αναγνώριση και έχει γραφεί σε αυτό το ιστολόγιο. Τώρα είναι ιδανικές οι συνθήκες για να γίνει αυτό και απο την Ελλάδα. Το Ισραήλ και η Ελλάδα έχουν κάτι κοινό. Προσπαθούν να επιβιώσουν σε εχθρικό περιβάλλον. Η Ελλάδα περικυκλώνεται εξωτερικά και εσωτερικά απο μουσουλμάνους ενώ το Ισραήλ είναι ήδη περικυκλωμένο. Δικαιολογημένα να αντιδρά βιαιότερα. Σε λίγο θα έλθει και η σειρά της Ελλάδας.

Η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε πάρει μάθημα απο αυτά που υφίσταται το Ισραήλ απο τους φανατικούς Μουσουλμάνους τόσα χρόνια, όπως και οι ΗΠΑ και να σταματήσουν να χαϊδεύουν τον Ερντογάν. Ο Ερντογάν κατέληξε καμμένο χαρτί για τη Δύση την Τουρκία. Οι ΗΠΑ περιμένουν να αλλάξει αυτό ποτέ και αλήθεια πόσα χρόνια θα χρειασθούν; To έχουν υπολογίσει;

Το Ισραήλ πρέπει να ξεκινήσει διεθνή διάλογο για τη δημιουργία του Κουρδιστάν. Εχουμε εθνοκτονία εκεί. Και η ΕΕ πρέπει να ενδιαφερθεί για το Κουρδιστάν. Το σχέδιο προσέγγισης του Ερντογάν έληξε.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά