Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Ο Ερντογάν άν ήταν να είχε κάνει πόλεμο στην Ελλάδα θα τον είχε κάνει. Δουλίτσες κάνει με τον Trump.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ

Eπι τόσα χρόνια κάθε τρείς μήνες οι γεωστρατηγικοί και οι διαστημικοστρατηγικοί αναλυτές αναφέρονται σε επεισόδια με την Τουρκία που θα γίνουν με βάθος χρόνου 3-18 μήνες. Στις προβλέψεις τους συναγωνίζονται τον Λεβέντη των Κεντρώων που συχνά βλέπει ερχομό εκλογών!  Προσωπικά μόνο μια φορά στα 7 χρόνια που γράφω στο ιστολόγιο αυτό διακινδύνεψα πρόβλεψη με το θέμα Αίγυπτος-Λιβύη. Νομίζω πώς είχα επιτυχία. Δεν είμαι και μάντης!

Δεν βλέπω κανένα επεισόδιο με την Τουρκία, όσο και να σας φαίνεται απίθανο. Ο Μητσοτάκης μιλάει μόνο για κυρώσεις ενώ τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας συνεχώς καταπατώνται. Το να γίνει οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας με Κύπρο το βρίσκω απίθανο. Με την Αλβανία εντάξει. Αν δεν ορισθούν επίσης τα 12 νμ χωρικά ύδατα και η ΑΟΖ μέ Κύπρο, δεν έχει νόημα η Ελλάδα να πάει στην Χάγη με τη Τουρκία και δεν είμαι σίγουρος πως αν γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν, πως η Χάγη θα χρειασθεί.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ

Ο Ερντογάν στο τέλος θα χάσει ότι έχει κερδίσει. Δεν θα τον εμπιστεύεται κανένας και θα είναι μόνιμα καμμένο χαρτί, για όποιον τον ακουμπάει, ακόμη και για το Πακιστάν.

Ο Ερντογάν προς το παρόν μόνο απειλεί χωρίς να κάνει τίποτα. Η Τουρκία έβαλε την ουρά στα σκέλια και πάμε για άλλα. Ο Μητσοτάκης αναγκαστικά θα πέσει, γιατί οι συμφωνίες του πατέρα του για τα 6νμ χωρικά ύδατα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου τον καρφώνουν και δεν μπορεί να κινηθεί.

Βρίσκω αντιφατικό η Τουρκία να έχει την υπεροχή σαν παγκόσμια δύναμη που λέει πως είναι και να περιμένει να δεί την Ελλάδα να αναπτύξει τη στρατιωτική της δύναμη με ενέσεις απο διάφορα κράτη. Περισσότερο φαίνεται σαν ένα παιγνίδι στα εξοπλιστικά. Εκτός αυτού ούτε η Ελλάδα ούτε η Τουρκία έχει την ικανότητα να εξορύξει πετρέλαια απο μεγάλα βάθη. Οι εταιρείες θα παίξουν το παιγνίδι.

Ενα άλλο θέμα είναι η σειρά με την  οποία θα πρέπει να εξορυχθούν τα κοιτάσματα στην Μεσόγειο. Εδώ μπαίνουν άλλα συμφέρονται και ανταλλάγματα π.χ εξορύξεις πρώτα στο Ισραήλ και μετά στο Ιόνιο ή νότια της Κρήτης. Ο Μητσοτάκης ειναι εργολάβος με offshores. ΠΑΦ και τάληρο είναι. Ακόμη και με τις μάσκες οι δουλίτσες πάνε σύννεφο.

Πράγματι ο Ερντογάν έχει δίκιο να τους λέει άχρηστους τους πολιτικούς στην Ελλάδα. Αν δεν επιτεθεί όμως, τότε λυπάμαι που θα το πω αλλά θα είναι άχρηστος και αυτός και τσάμπα μάγκας, πηδάει μόνο όταν του ζητάει ο Trump. Καλύτερα να παραχωρήσει τη θέση του στον Ιμάμογλου, που τον θέλει και το κύκλωμα.

Σε ένα πόλεμο σκοτώνονται οι πατριώτες. Αυτό να το θυμάσθε όλοι. Ο Ερντογάν όπου πάει σκοτώνει “φίλους” του…

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά