Αναρτήσεις ιστολογίου

O εκτουρκιστής Μητσοτάκης συνεχίζει στο δρόμο Τσίπρα. Ανοιχτά σύνορα, δωρίζει ΑΟΖ.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΕΚΤΟΥΡΚΙΖΕΙ και ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ

Η Ελλάδα θα έπρεπε ήδη

  1. Να έχει ζητήσει την άρση του casus belli για τα 12 νμ απο τη Τουρκία
  2. Να έχει πάει τα χωρικά της ύδατα στα 12 νμ
  3. Να έχει οριοθετήσει ΑΟΖ με Κύπρο

και μετά να οριοθετήσει ΑΟΖ με Αίγυπτο και Τουρκία. Αυτά που λέει το Πέτσα συνιστούν προδοσία.

Διαβάστε αυτά

  1. Συνεισφορά της ΑΟΖ του Καστελόριζου στην Ελληνική ΑΟΖ. Υπολογισμός με Voronoi. 
  2. Ανίκανες οι ΕΔ να προστατέψουν αλιεία και κοιτάσματα μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ 
  3. Χάρτης ΑΟΖ με επήρεια 50% για Ρόδο, Κάρπαθο, Αμοργό και Κρήτη. 
  4. ΑΟΖ. Ο Ροζάκης και το παρακράτος του Μητσοτάκη θα φέρουν νέα τάνκς. 
  5. Ο Μητσοτάκης δημιουργεί συνέχεια άλλοθι για να παραδίδει Ελληνικό έδαφος 
  6. Χωρίς αποδόμηση των κραχτών των ΜΜΕ η χώρα δεν θα ανακάμψει ποτέ. Στο ψέμμα θα ζεί.

Σύμφωνα με το άρθρο μου (5) η Ελλάδα μέσω Κύπρου μπορεί να καθορίσει το τριπλό σημείο Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου. Αυτό θα φέρει σε θέση ισχύος την Ελλάδα στις διαπραγματεύσεις με την Αίγυπτο για ΑΟΖ.

Σύμφωνα με το άρθρο μου (6) η Ελλάδα πρέπει να ανακηρύξει στα 12 νμ τα χωρικά της ύδατα και μετά να ξεκινήσει συζητήσεις με τη Τουρκία για ΑΟΖ στο Αιγαίο. Τότε η Τουρκία δεν θα έχει μεγάλο χώρο διαπραγμάτευσης.

Η Ελλάδα αντί να βγάζει τον ΑΟΥΑ Διακόπουλο να λέει πως η Κύπρος είναι μακρυά, να οριοθετήσει ΑΟΖ με Κύπρο, να ανακηρύξει στα 12 νμ χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο, να ζητήσει την άρση του Casus Belli απο τη Τουρκία και μετά να αρχίσει συζητήσεις με τη Τουρκία για ΑΟΖ.

Δεν είναι τυχαίο πως τα σύνορα της Ελλάδας σε Εβρο και θάλασσα είναι αφύλακτα και είμαι ειδικός εγώ να το πώ και όχι οι στρατηγοί και οι επίτιμοι ΓΕΕΘΑ.

Δεν είναι τυχαίο πως Τσίπρας και Μητσοτάκης δημιούργησαν μειονότητες μουσουλμανικές μέσα στην Ελλάδα. Έγιναν όλα στα πλαίσια του οθωμανικού επεκτατισμού της Αγκυρας. Η Τουρκία μετά την Ελλάδα προώθησε τον Οθωμανισμό και στην Αλβανία.

Μοναδική μας διαφορά με τη Τουρκία δεν είναι μόνο οι θαλάσσιες ζώνες αλλά και η αλιεία σε αυτές. Πριν όμως κάποιος ξεκινήσει τη συζήτηση σε αυτό, πρέπει να κάνει όσα προανέφερα. Γνώμες σαν αυτές του αμόρφωτου Ροζάκη κατέστρεψαν τη χώρα.

Η Ελλάδα σύρεται τώρα σε συζητήσεις για ΑΟΖ με τη Τουρκία για να μη προχωρήσει τις οριοθετήσεις με Κύπρο και με Αίγυπτο, την δε συμφωνία για ΑΟΖ με Αίγυπτο χρησιμοποιεί για να συγκαλύψει τις υποχωρήσεις που θα κάνει στις συζητήσεις με τη Τουρκία ο Δένδιας του Ρότσιλντ.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΑΝΕΙΟ

Ο Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται για τα εθνικά θέματα και δεν μπορεί να καταλάβει το περιβάλλον, είναι χαζό, κάνει ότι του λέει η Γερμανία και το Κατάρ δηλαδή η Τουρκία. Προτιμάει να ασχολείται με το πακέτο των 72 δις ευρώ που θέλει να μοιράσει σε τσέπες και να έχει και κανένα τυχερό. Ο κορωναϊός μπορεί να είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν χρειαζόταν το lockdown σε καμμία περίπτωση. Χρησιμοποιήθηκε και αυτός απο το Μητσοτάκη για να πάρει μνημόνιο δηλαδή να αυξήσει την εξάρτηση απο τη Γερμανία (Κατάρ και Τουρκία).

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά