Αναρτήσεις ιστολογίου

Συνωμοσία κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας λόγω Hoaxes, Χίου - Μαρέβας και Τουρκίας

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Καταρχήν ας δούμε το άρθρο 5.4 του Ελληνικού Συντάγματος (σημειώστε τη λέξη διοικητικά)

Ερμηνευτική δήλωση στο άρθρο 5: Κατά την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001 προστέθηκε στο 5.4 η εξής ασαφής ερμηνευτική δήλωση

Το άρθρο μας λέει πως ούτε σε ατομικό επίπεδο δεν επιτρέπεται ο περιορισμός της ελεύθερης κίνησης σε οποιοδήποτε πολίτη εντός της χώρας, παρά μόνο για περιπτώσεις ανάγκης ή για πρόληψη αξιόποινης πράξης.

Στη περίπτωση εξαίρεσης λόγω προστασίας της δημόσιας υγείας, θα πρέπει ο εισαγγελέας να αποδείξει όποτε κληθεί, πως δεν είχε καλύτερη επιλογή από π.χ. το να εφαρμόσει το lockdown για τη περίπτωση του κορωναϊού και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε κάτι τέτοιο.  Η οικονομική καταστροφή απο το lockdown λόγω κορωναϊού και το γεγονός πως δε χρειάζεται, θα εμπόδιζε κάθε εισαγγελέα να εφαρμόσει ένα νόμο, γιατί μπορεί να κατηγορηθεί για άλλα αδικήματα.

*Προφανώς η ερμηνευτική δήλωση στο 5.4 δεν αφορά τη περίπτωση πανδημίας αλλά λιγότερο πολύπλοκες περιπτώσεις.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Το ΣτΕ έχει γνωμοδοτική αρμοδιότητα επί Προεδρικών Διαταγμάτων. Κάθε ΠΔ οφείλει πριν σταλεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να υπογραφεί και δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οπότε αποκτά ισχύ, να αποσταλεί πρώτα στο ΣτΕ για επεξεργασία. Το ΣτΕ αποφαίνεται για τη νομιμότητα του ΠΔ. Η γνώμη του ΣτΕ δεν είναι τυπικά δεσμευτική για τον Υπουργό-συντάκτη του ΠΔ, ο οποίος, όμως, σπανίως αφίσταται των υποδείξεων του δικαστηρίου, καθώς γνωρίζει ότι, αν μετά την έκδοσή του, το ΠΔ προσβληθεί από κάποιον με έννομο συμφέρον, συνήθως το ΣτΕ δεν θα έχει αλλάξει εν τω μεταξύ γνώμη, οπότε οι πιθανότητες να ακυρωθεί εν συνεχεία το ΠΔ είναι μεγάλες. Επίσης υπάρχει το (πρακτικά απίθανο) ενδεχόμενο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στηριζόμενος στη γνωμοδότηση του ΣτΕ, να αναπέμψει το ΠΔ (να αρνηθεί να το υπογράψει), αν και μια τέτοια δυνατότητα του Προέδρου αμφισβητείται εντόνως.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;

Το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν πρόσεξε ακόμη την ασάφεια και ασυμβατότητα του νόμου για το lockdown με το άρθρο 5.4, όταν εξέτασε στο σχετικό Προεδρικό Διάταγμα για το lockdown; Tα άλλα κόμματα που είναι να πάνε το θέμα στο ΣτΕ;

Αυτά που επιβάλλει ως ειδικά μέτρα η κυβέρνηση για τον κορωναϊό απαγορεύεται να επιβληθούν απο το σύνταγμα. Βασίζονται σε ξεπερασμένες επιστημονικές αντιλήψεις και σε ασχετοσύνη (θυμηθείτε το θέμα στρατηγική απόφαση για χλωροκίνη του Τσιόδρα όπου 5 τόνοι χλωροκίνη πήγε στα ψάρια και το θέμα με τις μάσκες που η επιτροπή άλλαξε απόφαση μετά 5 μήνες ενώ η μάσκα σαφώς περιορίζει το Ro και αυτό είναι γνωστό στην επιδημιολογία).

To πρόβλημα είναι στο ΣτΕ. Πώς αποδέχτηκε πως το lockdown είναι καλό για τη δημόσια υγεία όταν η φτώχεια μπορεί να φέρει περισσότερους θανάτους και όταν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις υπήρχαν και υπάρχουν.

ΤΟ ΣΙΓΕΙΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

Όλα δείχνουν προς πολιτική συνωμοσία κατά των Ελλήνων. Το Ελληνικό σύνταγμα δεν επιτρέπει το lockdown χωρίς σαφείς και μονοσήμαντες αποδείξεις για τις αποφάσεις, δεν είναι κάτι που γίνεται κάθε μέρα και άν έγινε, έπρεπε να είχε γίνει με συμφωνία των τοπικών κοινωνιών και με συμφωνία πολλών επιστημονικών ομάδων.

  • Σε όλη την ΕΕ ξέρουν πως οι θεσμοί στην Ελλάδα ΔΕΝ λειτουργούν. Εκτός αυτού μπορεί να δεί κανείς και το τί γίνεται σε ανεπτυγμένες χώρες όπως στην Ιαπωνία στη πράξη.
  • Δεν συμφώνησα ποτέ με το lockdown ούτε με τη ποιότητα των στατιστικών που ανακοινώνονται π.χ. έτσι οπως κατέληξε θα έπρεπε να δίνεται ο αριθμός κρουσμάτων ανα 100 τεστς αντί να αθροίζονται τα κρούσματα και να ανακοινώνονται.
  • Ο νόμος για τις διαδηλώσεις δεν έγινε τυχαία. Αφορά τον περιορισμό των ελευθεριών.
  • Τυχαίος ο αντιρατσιστικός νόμος της ΝΔ για να μην υπάρχει αντοπαλότητα στον εκτουρκισμό της χώρας;

Ο Μητσοτάκης δεν είναι μόνο ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ήττας αλλά και της κατάργησης των ατομιών ελευθεριών. H κυβέρνηση είναι ΑΚΑΛΥΠΤΗ.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ MAΞIMOY και ΠΟΛΥ ΑΡΩΜΑ…

Τα δεδομένα που βλέπετε είναι λάθος. To έχω γράψει και εξηγήσει πολλές φορές. Αυτά τα δεδομένα στέλνουν έξω και είναι άσχετα μεταξύ τους. Αντί να κρύβονται μιλάνε και απο πάνω οι υπουργοί του Τούρκογλου; Δεν κοιτάνε την ασχετοσύνη των “ειδικών” τους; Δεν κοιτάνε τη παραπληροφόρηση που προσφέρουν; Ξεχνάνε τα 30 εκ. ευρώ στα ΜΜΕ για να μη “συνωμοσιολογούν”;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Στην Ιαπωνία τα είπα και σε προηγούμενο άρθρο εδώ:

  • οι μάσκες δεν είναι υποχρεωτικές ούτε πρόστιμα πέφτουν αν δεν φοράς. Το απαγορεύει το σύνταγμα. Ολοι όμως ξέρουν πως πρέπει να φοράς και το κάνουν. Δεν το κάνουν τώρα αλλά απο μισό αιώνα πρίν. Ξέρουν το πιο απλό πράγμα του κόσμου, πως οι μάσκες εμποδίζουν την είσοδο σκόνης και ιών απο τη μύτη αλλά και αντιστρόφως συγκρατούν ιούς αυτών που τις φορούν να μεταδοθούν πρός άλλους και το περιβάλλον. Στην Ελλάδα μιλάνε για “συμβολική” χρήση, οι μαλάκες που δεν ξέρουν τι είναι το Ro και επι 5 μήνες δεν κατόρθωσαν να το μάθουν!
  • για τα μαγαζιά υπάρχουν προτάσεις ασφαλείας απο τη κυβέρνηση αλλά όχι περιορισμοί με ποινές. Αυτά που γίνονται στην χώρα μας είναι απαράδεκτα.
  • κανείς δεν απαγορεύει στους Ιάπωνες να έχουν απόψεις και να εκφράζονται. Ολα είναι ελεύθερα παντού και ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Αν δεν έχει πειθώ κάποιος “ειδικός”, κάτι άλλο φταίει και αυτό είναι η κακή πληροφόρηση στον κόσμο και η αμάθεια του.

Σημειώστε πως μια πάνινη μάσκα, λάμπες UV-C και social distancing ΔΕΝ είναι υψηλή τεχνολογία, για να πεί κανείς πως στην Ελλάδα δεν γίνεται ότι γίνεται και στην Ιαπωνία. Σε ποιόν τα λές;

ΑΣΧΕΤΟΙ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ;

Στην επιδημιολογία μάσκες και social distancing (Ro,…) είναι γνωστές παράμετροι και μίλησα για αυτό σε χρόνο μηδέν. Κάνει εντύπωση πως εδώ και 5 μήνες κανείς δεν μίλησε στον Ελληνικό λαό για τη σημασία της μάσκας, του UV, του ΕCMO, του IR, της συλλογικής μέτρησης με PCR εκτός απο εμένα. Τους έχωσαν αντισυνταγματικά μέσα, τους απαγόρευσαν να κάνουν Ανάσταση ενώ άφηναν τους επενδυτές να κυκλοφορούν ελεύθεροι και παράλληλα τους έλεγαν “μη φοράτε μάσκα”! Και στην αρχή και τώρα οι φερόμενοι ως ειδικοί παίρνουν ακραία μέτρα που κατέστρεψαν και που καταστρέφουν την οικονομία.

Δεν είναι ειδικά μέτρα αυτά που προτείνουν. Σαν ειδικός σε όλο το φάσμα της προστασίας και δεδομένου πως δεν υπάρχουν εμβόλια και φάρμακα αξιόπιστα έχω λύσεις αλλά δεν έχω χρόνο να κάνω μάθημα στο κάθε ηλίθιο καρέκλα που δεν ξέρει να φυλάξει ούτε τα σύνορα και που γίνεται υπουργός με όλες τις κυβερνήσεις και υπάρχουν πολλοί…

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Την χρειάζεται για να επιβιώσει. Μοιράζει φόβο συνέχεια. Απο κεί και πέρα ο κόσμος προσπαθεί να βρεί σε τι οφείλονται οι βλακείες που κάνει η κυβέρνηση, δηλαδή αρχίζει να υποθέτει και να συζητάει.

ΧΙΟΣ-ΜΑΡΕΒΑ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 

Μια υπόθεση είναι η σχέση που ανέδειξε ο δημοσιογράφος Χίος δείχνοντας ως σχεδιαστές της παρολίγον δολοφονίας του ανθρώπους στο κύκλο της Μαρέβας Μητσοτάκη, όπως στο δικηγόρο του Μαρινάκη τον Δημητρακόπουλο αλλά και στον ανηψιό του Μητσοτάκη τον Δημητριάδη ενώ στο βάθος βλέπει κανένας και τη Novartis! Δεν δέχτηκε όπως είπε 300,000 ευρώ και έγινε στόχος. Αυτό μας θυμίζει και το θάνατο του Μαυρίκου και τους συγγενείς του που έπεσαν στο λιμάνι με το αυτοκίνητο.  Μας θυμίζουν και άλλα αλλά και πότε ξεκίνησαν αυτά…

Tο ερώτημα είναι άν και γιατί έχει ή δεν έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία ο Δημητρακόπουλος. Μήπως τα βρούνε με το Χίο; Eίναι μπάχαλο όλα στη χώρα. Θα φανεί.

ELLINIKA HOAXES

Mια άλλη υπόθεση αφορά τα περίφημα Hoaxes του Σόρος, που έχουν αναλάβει την επαλήθευση ειδήσεων και εκτός του FB. Και ποιός τους επιτρέπει να καταγράφουν τι γράφει ο καθένας και να τα σχολιάζουν ως αληθή ή ψευδή χωρίς καν να ειναι δημοσιογράφοι ή να διαθέτουν τις απαιτούμενες γνώσεις. Αυτό είναι πολύ ύποπτο είτε συμφωνεί κανείς είτε διαφωνεί με τις απόψεις τους. Καλύτερα ο Χρυσοχοίδης να ψάξει να βρεί ποιοί, πώς και γιατί κάνουν αστυνόμευση στο διαδίκτυο υποκαθιστώντας την αστυνομία ηλεκτρονικού εγκλήματος, καταδικάζοντας ανθρώπους και συνειδήσεις. Ο Χρυσοχοίδης παράγει το πρόβλημα, τη συνωμοσιολογία δηλαδή, αφού δεν κάνει τη δουλειά του. Τους έχει ελεύθερους για να κάνουν εκφοβισμό;

Ο Μητσοτάκης φαίνεται πως τρέμει τις αποκαλύψεις του Χίου και τον εκβιάζει έμμεσα για συνωμοσιολογίες. Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι και ο ρόλος του Χατζηνικολάου δεν μου αρέσει…  Χρωστάει πολλά;

ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

Δεδομένης της κακής πληροφόρησης απο το κράτος σε πολλά εθνικά θέματα π.χ. οριοθέτηση ΑΟΖ με Τουρκία μέσω Αιγύπτου, όλοι οι αναλυτές είναι υποχρεωμένοι να κάνουν υποθέσεις δηλαδή στη γλώσσα της κυβέρνησης να συνωμοσιολογήσουν.

Δεν υπάρχει και κανένα ΜΜΕ να μην  έχει γράψει για κορωναϊό. Ο κορωναϊός είναι ο Δούρειος ίππος του Χρυσοχοίδη για να κάνει όλους του αναλυτές αλλά και εμένα που κάνω πράγματα που κανείς δεν μπορεί στην Ελλάδα, να φοβηθούν και να μην αναφέρονται μελλοντικά σε επίσημες θέσεις της κυβέρνησης είτε αυτό λέγεται ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην ΑΟΖ είτε λέγεται ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και οffshore είτε λέγεται Μαθηματική Επιδημιολογία και κορωναϊός. Αυτό δεν περνάει.

Είναι και εκείνο το θέμα με τη Στρογγύλη με το Βενιζέλο, που δείχνει προς Τουρκία απο τότε.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Μελλοντικά θα μιλήσω για τα λάθη των λοιμωξιολόγων στο κομμάτι που αφορά τα ειδικά τους μέτρα και άλλα.

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Χρυσοχοίδης στον οποίο απο λάθος του πέθανε ο υπασπιστής του στο υπουργείο, όταν ήταν υπουργός. Και τότε είχα προειδοποιήσει πόσο μπορούν να ξεγελαστούν οι αστυνομικοί απο τη θέση των εκρηκτικών σε μια βαλίτσα απο τη χρήση ακτίνων-Χ, σε ιστολόγιο ευρείας τότε κυκλοφορίας. Τη μια μέρα αναρτήθηκε το άρθρο μου στο ιστολόγιο αυτό και την άλλη μέρα τον έθαψε τον άνθρωπο ο … ειδικός Χρυσοχοίδης. Πολύ αργότερα εμφανίστηκε και ο Θεοδωράκης. Ας μη το εξηγήσω αυτό.

Διαβάστε και αυτό για να καταλάβετε τί σημαίνει ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Το Υπουργείο παραπληροφορεί τον κόσμο λέγοντας πως η λυχνία απολύμανσης υπεριώδους ακτινοβολίας ΔΕΝ αδρανοποιεί τον IO.

EINAI AΣΧΕΤΟΙ. Δεν είναι καλά ενημερωμένοι επιστημονικά. Τί ξέρει ένας καθηγητής επιδημιολογίας απο UV-C. Τίποτα.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Διαβάστε την επιστημονική ανακοίνωση του Παν/μίου Columbia απο το Νature. Αυτά τα ξέραμε στην Ιαπωνία γιαυτό και έγραψα πάλι πρώτος για το θέμα πριν μήνες. Δεν ρωτάμε τα Hoaxes να μας πουν αν είναι μύθος ότι λέμε καραγκιόζηδες συνωμοσιολόγοι της κυβέρνησης, που παραπληροφορείτε τον κόσμο. Ασχετοι. Απειλείτε και πουλάτε και μούρη. Αντε ρε.


Διαβάστε για το παραπάνω απο εδώ και απο εδώ. Αυτοί που έκαναν τη μελέτη έχουν σχέση με το αντικείμενο δεν είναι επιδημιολόγοι. Στην Ιαπωνία πουλάμε τέτοιες λάμπες καιρό. Στην Ελλάδα θέλουν να ρίχνουν σπρέυ στα καθίσματα για να οικονομάνε τίποτα φίλοι του Μητσοτάκη;

Kατά σύμπτωση και τα Ηoaxes του Soros και της ΝΔ παραπληροφορούν και αυτά στο ίδιο θέμα.

Τους συνιστώ να μη ασχολούνται με επιστημονικά θέματα. Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την επιστημονική εμπειρία και ευρηματικότητα.

Φτάνει με αυτούς. Να κλείσουν το μαγαζί τους και να φύγουν. Βλέπω πολύ βαθειά εγώ.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά