Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Aπο του Παπασταύρου στο κόλπο με το κορωναϊό και στο Ταμείο Ανάκαμψης

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥΒΡΕΧΕ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Και όπως λέει και η influencer Μαρέβα Μητσοτάκη “Η Goldman Sachs, η J.P. Morgan και άλλες είναι μαζί μας, μας ξέρουν και εγγυώνται”.

Et comme le dit Mareva Mitsotaki “Goldman Sachs, J.P. Morgan et d'autres sont avec nous, ils nous connaissent et ils garantissent“. Un groupe!  WOW Open-mouthed smile

Και όλα θα τελειώσουν με ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και δανειστές.

Αν δεν υπάρχει μνημόνιο για την Ελλάδα δηλαδή αυστηρός έλεγχος, όπως θα ήθελε ο Μακρόν, τότε θα αγορασθούν οι Belhara, που τώρα πήγαν στα 2,5 δις αντί να πέσουν κάτω απο τα 2 δις ευρώ, που ήταν αρχικά. Νέο σκάνδαλο υποβρυχίων που γέρνουν ala Βαγγέλα, θα έχουμε.

To Ιαπωνικό αεροπλανοφόρο ΙZUMO στοιχίζει, μόλις 1 δις ευρώ. ΕΙναι φτηνότερο δηλαδή απο μία Γαλλική Belhara! Γιατί να μη παραγγείλουμε δύo ΙΖUMO, να κάνουμε κόντρες με τον 6ο Στόλο;

Αν μια Ιταλική FREMM στοίχισε 250-300 εκ. ευρώ στην Αίγυπτο, υπολογίστε το ποσοστό της μίζας στο οποίο σαφώς εμπλέκεται και ο Γάλλος Πρόεδρος. 1-1.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ; AΣ ΓΕΛΑΣΩ.

Ο ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πολλοί ακόμη διερωτάσθε απο κόμπλεξ κατωτερότητας αλλά και λόγω χαμηλού IQ και μόρφωσης, “πώς γίνεται η Αμερική με 330 εκατομμύρια και με το σκληρότερο lockdown στον κόσμο να έχει 140 χιλ νεκρούς ενώ η Ιαπωνία χωρίς να έχει κάνει ποτέ lockdown με ανοιχτά όλα τα malls και με πληθυσμό 120 εκατομμύρια να εχει μόνο χίλιους νεκρούς, λιγότερους αναλογικά και απο την Ελλάδα”.

AΠΑΝΤΗΣΗ: Οι Ιάπωνες είναι πιο ευφυείς και μορφωμένοι απο εσάς. Η Ιαπωνία είναι ένα αιώνα μπροστά απο την Ελλάδα. Αυτό είναι σημαντικό. Δεν έχουν τον Γεωργιάδη υπουργό ανάπτυξης και τον Χατζηδάκη Ενέργειας ούτε το Μικρό Κούλη Πρωθυπουργό, που είναι απών σε όλα.

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Απο το προηγούμενο Δεκέμβρη του 2019 μου ήταν γνωστό για τον ιό και όταν ήλθα σε επαφή με δημοσιογράφο στην Αθήνα για το θέμα, αυτός εξαφανίστηκε. Εχει και εφημερίδα και παριστάνει τον Διευθυντή της το μνπνο.

  • Είχα προτείνει απο το Μάρτη του 2020 να χρησιμοποιείτε όλοι μάσκες με ζεόλιθο μέσα για να μην ιδρώνετε, UV-C για αποστείρωση, συλλογικές μετρήσεις PCR που σκατά λένε στην Ελλάδα πως τις ξέρανε, αφού στην Ιαπωνία εφαρμόστηκε πρώτα μια εβδομάδα μετά απο τότε που σας το μαρτύρησα, ΙR μετρήσεις, αγορά ECMO, social distancing και καθαρά χέρια. Αντί αυτού σας είπαν αυτοί που παριστάνουν τον ειδικό να μη χρησιμοποιείτε μάσκες, δεν έδωσαν σημασία στα UV-C για τα οποία μιλάω μέχρι πρότινος με τα ξενοδοχεία να μην αποστειρώνονται, το social distancing το κατάλαβαν τελευταία κοκ. Το μόνο που έκαναν ήταν να σας χώσουν μέσα, γιατί για κάτι άλλο ήταν ανίκανοι. Ετσι κατέστρεψαν την οικονομία χωρίς να χρειάζεται.
  • Σας μιλάνε για Ro=0.4 ακόμη, κάτι που είναι επιστημονικό λάθος ενώ εσείς επειδή δεν πάτε πίσω σε ασχετοσύνη και μαλακία, επιμένετε να συγκρίνετε τον κορωναϊό με τη γρίππη. Σας εξήγησα και εγώ και άλλοι ευτυχώς, πως χωρίς μέτρα ο κορωναϊός θα χτύπαγε νούμερα στην Ελλάδα σαν της Αγγλίας που κρύβει τους νεκρούς πλέον αλλά και της Σουηδίας. Πάρτε ψυχοφάρμακα όσοι έχετε άλλη άποψη και σταματείστε να το λέτε. Δεν περνάει.
  • Η χλωροκίνη της Novartis δεν κάνει τίποτα και δεν μπορεί ο κάθε κώλος της κατσίκας να έχει άποψη. Το είπα πρώτος για τη χλωροκίνη, μετά το είπε και ο ΠΟΥ.

Πρότεινα εξαρχής να χρησιμοποιηθούν στην Ελλάδα ειδικά μέτρα και πολλές φορές είπα πως δεν ξέρουν να μετράνε και αυτό ισχύει ακόμη. Δεν με πειράζει πως δεν ξέρουν. Με πειράζει πως όταν τους μαθαίνω κάτι, μετά λένε πως τόξεραν και τολένε μεταξύ τους πολλές φορές στα πληρωμένα με 30 εκ. ευρώ ΜΜΕ, για να φανεί ως αληθινό!

ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Αυτή τη στιγμή έχουμε σε αριθμούς κρουσμάτων στην Ελλάδα τα ίδια νούμερα που επέβαλαν το ολικό lockdown. Οταν έγινε αυτό στην Ελλάδα, έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν περιοχές με μηδενικά κρούσματα σε lockdown. Tότε όμως δεν μίλαγε κανένας σας, γιατί αυτό που σας έκανε ο Μητσοτάκης σας βόλευε ενώ αυτό που έλεγα εγώ σας στενοχωρούσε, τεμπέληδες οι περισσότεροι γαρ. Τώρα που θα έλθει ο λογαριασμός να δώ τί θα κάνετε.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;

Σας λένε μάσκες παντού. Συμφωνώ με αυτό, γιατί εγώ το είπα πρώτος και εγώ ξέρω τί μου γίνεται. Γιατί δεν τις φοράτε; Οι Ιάπωνες φοράνε συνέχεια μάσκα. Εσείς το συζητάτε ακόμη. Ποιοί είστε ρε!

ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

  1. Βλέπετε τις δύο φωτογραφίες τον άχρηστο να κάνει βόλτες. Σας ερωτώ, σε ποιά περίπτωση χρειάζεται η μάσκα και σε ποιά όχι. Είστε αμόρφωτοι και πεπέδες μόνο.
  2. Πηγαίνετε σε ένα μπάρ. Είστε επιδημιολόγοι του κώλου στην Ελλάδα. Έχετε ένα μόνο σέτ για να μετρήσετε! Σε ποιόν θα κάνετε το τέστ πρώτα; Σε έναν πελάτη που έχει πυρετό και βήχει ή στον μπάρμαν; Αρα τί πρέπει να μετράνε όταν πηγαίνουν σε ένα μπάρ;

Ανθρωποι που δεν σέβονται, άλλα μαθήματα δεν χρειάζονται.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά