AOZ Ελλάδας και Αιγύπτου. “Ξέχασαν” το Καστελόριζο. *Συνεχή Updates.

Αναρτήσεις ιστολογίου

ΑΟΖ και νησιά. Eίναι ηλίθιος ο Πρέσβης του Ισραήλ. Αμεση απόδειξη. Tom Ellis, άλλος ένας βλάκας.

ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Καμμία σχέση δεν έχει η προηγούμενη πρέσβειρα του Ισραήλ κ.Μπέν-Άμπα με τον σημερινό αποτυχημένο Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, που όπως θα αποδείξω, είναι ηλίθιος και η παρουσία του κάνει κακό στην Ελλάδα και στο Ισραήλ, όχι γιατι λέει πράγματα που δεν με ευχαριστούν αλλά γιατί ξεχνάει αυτά που έχει υπογράψει το Ισραήλ με τη Κύπρο και με την Αίγυπτο. Εχει γεροντική άννοια! Εχει μειωμένο οπτικό πεδίο στην πολιτική, άρα και μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας. Άρα είναι ΗΛΙΘΙΟΣ.

Σε εκπομπή στο ράδιο του έγινε η εσκεμμένη ερώτηση, για το αν τα νησιά έχουν ΑΟΖ ή όχι. Απάντησε πως δεν μπορεί να έχει άποψη η σουσουράδα το Ισραήλ, γιατί το Ισραήλ δεν έχει νησιά. Αυτές τις μαλακίες δεν θα μπορούσε να τις πεί στο Ισραήλ του Μιωνή και του Νετανιάχου.

Θα το εξηγήσω με μια φράση. Η Κύπρος είναι νησί. Το Ισραήλ χώρισε με τη Κύπρο την ΑΟΖ του με την αρχή της μέσης γραμμής. Η συμφωνία δεν αμφισβητείται. Αν δεν ξέρει για τη Κύπρο, ας πάει Πρέσβης στο Πακιστάν. Θα βγάλει και τρίχες στο κεφάλι του. Δεν είναι σοβαρό άτομο  και καρφώνει το γεγονός πως η Τουρκία δουλεύει για το Ισραήλ απο τη πίσω πόρτα.

Που είναι ας πούμε η συμφωνία ΑΟΖ Τουρκίας και Παλαιστίνης; Aυτά και τέλος. Εχασε το Ισραήλ με αυτόν.

H ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ TOM ELLIS

Απο τη μέρα που ο Ροζάκης βρέθηκε εκτός νυμφώνος στο υπ. Εξωτερικών (έχει μείνει το ΕΛΙΑΜΕΠ και κάτι άλλα ελεγχόμενα ιδρύματα) και αποκαλύφθηκε πόσο κακό έκανε με τη παρουσία και τις συμβουλές του τόσα χρόνια στο υπ. Εξωτερικών, γιατί έλεγε βλακείες για τα 12 νμ και την υφαλοκρηπίδα ενώ ξεχνούσε την ΑΟΖ, παρατηρείται μια επιμονή απο το Ισραήλ να στηρίζει τάσεις και ηλίθιους Εβραϊκής προέλευσης, τον ένα μετά τον άλλον στην επαρχία του, μέσω των ΜΜΕ.

Η ΑΟΖ ενός κράτους δεν πατάει στα Χωρικά Υδατα άλλου κράτους.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Δεν είμαι αντισημίτης αλλά δεν μπορώ και να ακούω βλακείες.

ΜΗΝΥΜΑ (καλός είναι ο Μητσοτάκης για σάς)

Η ΑΟΖ της Τουρκίας, αγαπητοί φίλοι στο Ισραήλ με τον ηλίθιο Πρέσβη στην Ελλάδα, αν η Ελλάδα έχει χωρικά ύδατα 12 νμ δεν έχει σημαντικά περιθώρια να βγει στο Αιγαίο. Δεν μιλάμε για μείωση “4%” της Ελληνικής ΑΟΖ λόγω αύξησης των χωρικών υδάτων στα 12 νμ, που ένας ευφυής “καθηγητής” Διεθνούς Δικαίου ανακάλυψε και που επειδή ήταν “ευφυής” βρέθηκε βουλευτής για να λέει μαλακίες. Οι δικές μου παγίδες πιάνουν…

Δεν έχω πρόβλημα να υποστηρίζει ο Πρέσβης του Ισραήλ ότι βλακείες θέλει για να γελάω αλλά έχω πρόβλημα να ακούγονται μόνο εγκάθετοι στα ΜΜΕ της επαρχίας.

Η περίπτωση Tom Ellis, ενός δημοσιογράφου απο τις ΗΠΑ, που προσπαθησε να εξηγήσει μέσω της Καθημερινής του “Ελληνα” Παπαχελά, πως οι Ελληνες δεν ξέρουν τι είναι συμβιβασμός είναι μοναδικής αθλιότητας.

Θα μείνω στο εξής. Ο συμβιβασμός αφορά συμφωνίες χωρίς απειλή για χρήση βίας π.χ. casus belli απο τη Τουρκία στην Ελλάδα αν τα χωρικά μας ύδατα πάνε στα 12 νμ. Τα υπόλοιπα είναι προφανή για αυτόν που θέλει να δεί.

Δεν είναι τόσο έξυπνος ο Ροζάκης, αγαπητοί φίλοι στο Ισραήλ με το να μη θέλει τα 12 νμ να μη πάνε στη Χάγη αλλά να λυθούν ΠΡΙΝ με διακρατική συμφωνία με τη Τουρκία. Αν δεν καταλαβαίνετε τι λέω, η Επτάφωτος δεν σας γουστάρει. Εχει και αυτή τις προτιμήσεις της…

Σχόλια

 1. Αγαπητέ κ.Ζουγανέλη και ο κ.Μάζης και ο κ. Μόσιαλος αν και Εβραίοι λένε όσα λέτε.
  Και ο Φώσκολος αν και εβραίος τα ίδια λέει.
  Και ο Σαχίνης ο Εβραίος δημοσιογράφος στη ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ. που θέλει ανεξαρτησία της Κρήτης, τα ίδια λέει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είστε ακατανόητος κύριε.

   Διαγραφή
  2. και ο Τράγκας εβραιος ειναι αν δεν το ξερετε κ.Ζογανέλη

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ
=====================
1. Oχι διφορούμενα, παιδικά και αντισημιτικά σχόλια.
2. Μη χρησιμοποιείτε Κεφαλαία Ελληνικά.
3. Ολα τα σχόλια σας να είναι πάνω στο θέμα. Κάτι άλλο δεν θα περνάει.

Συγγραφή στα Ελληνικά