Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Η Γερμανία λόγω Κατάρ αγνοεί την εθνοκτονία στο Κουρδιστάν

Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Οι μυστικές συμφωνίες Ελλάδας και Τουρκίας δεν γίνονται πρώτη φορά. Επι Μητσοτάκη η διαπλοκή και διαφθορά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αυτό το εκμεταλλεύεται η άλλη πλευρά. Ενδίδουμε άνευ προηγουμένου. Ο πιό προφανής τρόπος να το επιδείξουμε είναι να πούμε πως απλά δεν κάνουμε αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει.

Το είδαμε με τη μη ανακήρυξη των 12 νμ στα χωρικά μας ύδατα κάτι που θα περιόριζε τις βλέψεις σε ΑΟΖ της Τουρκίας στο Αιγαίο, το είδαμε όταν μιλάμε χρόνια για υφαλοκρηπίδα αντί για ΑΟΖ, το είδαμε στις Πρέσπες και στα δικαιώματα που παραχωρήσαμε στα Σκόπια, τό είδαμε με το Τουρκολιβυκό σύμφωνο που δεν καταγγείλαμε στο Συμβούλιο Ασφαλείας, το είδαμε μη δηλώνοντας ακόμη και τώρα τις αλιευτικές μας ζώνες νότια του Καστελόριζου στην ΕΕ, το είδαμε με τη μη οριοθέτηση ΑΟΖ με Κύπρο, το είδαμε με τις συζητήσεις Ελλάδας και Τουρκίας επι Μητσοτάκη που άρχισαν πρόσφατα με αντάλλαγμα να μη προχωρήσει η συμφωνία για οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο, το είδαμε με την επιστολή Σαμαρά στον ΟΗΕ που παρέδιδε τις συζητήσεις για Ελληνική ΑΟΖ στην ΕΕ, το είδαμε με το μνημόνιο Παπούλα-Γιλμάζ που δεν επιτρέπει έρευνα για φυσικό αέριο της Ελλάδας στο ιστορικά Ελληνικό Αιγαίο, το είδαμε μη μιλώντας για ΑΟΖ αρχιπελάγους, το είδαμε με την ανικανότητα και ενδοτικότητα του υπ. Εξωτερικών που έχει πάει στην Αγκυρα, το είδαμε με την μη ενίσχυση της άμυνας που δείχνει πως και για αυτό η Ελλάδα παίρνει έγκριση απο την Αγκυρα, το είδαμε με την μη φύλαξη των συνόρων σε Εβρο και Θάλασσα και με το φράχτη διάσωσης “επενδυτών” μέσα στη θάλασσα στη Λέσβο, το είδαμε με τη μη χρήση της συνορεύουσας ζώνης, το είδαμε με την μη άσκηση βέτο στην επιθυμία της Γερμανίας και Κατάρ να ενισχυθεί η Τουρκική οικονομία, το είδαμε με τα όπλα - σκουπίδια που μας χαρίζουν οι ΗΠΑ, το είδαμε με το να μη γίνονται έρευνες για φυσικό αέριο στη περιοχή της Θεσσαλονίκης στη στεριά, το είδαμε με το αρνητικό εμπορικό ισοζύγιο και με τη λεηλασία του ΕΣΠΑ.

ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ

Ο Μητσοτάκης βάζει πάντα πρόσωπα εμπιστοσύνης στις θέσεις που γίνονται οι επαφές με επιχειρηματίες για επιδοτήσεις απο ΕΣΠΑ ή συμφωνίες μεγάλων επενδύσεων, τη μια ήταν η Μαρέβα που πέρασε απο πολλές πόρτες και έστησε και offshore, την άλλη είναι η Δημητριάδη και την άλλη η Μαγείρισα απο τη Κρήτη. Υπουργός ανάπτυξης ένας βιβλιοπώλης που δίνει το Ελληνικό στο Σόρος και στην ενέργεια ένας Χατζηδάκης που πουλάει τα λιγνιτικά εργοστάσια ενώ το θέμα αντιμετωπίζεται με φίλτρα ή που ξεπουλάει το καλό κομμάτι της ΔΕΗ αντί για το κακό! Του έχω δώσει απο τη πρώτη μέρα το όνομα Πρωθυπουργός της Εθνικής Ήττας. Σωστή απόφαση και επιβεβαιωμένη.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ

Στο κορωναϊό γίνεται το περάστε κόσμε. Υποχρεωτικός εμβολιασμός, lockdown και αρχικά επι μήνες άρνηση της χρήσης μάσκας που κατέστρεψαν την οικονομία και έφεραν ένα ακόμη μνημόνιο που θα δώσει "δύναμη" στην αγορά. Δεν έχουν ακόμη καταλάβει τη παράμετρο Ro και επιβάλλουν λάθος μέτρα σε εμπορικά καταστήματα, αυτό θα οδηγήσει σε απαιτήσεις εκατομμυρίων ευρώ πρός το κράτος από όσους υπέστησαν μέτρα, που όπως θα αποδείξω μελλοντικά δεν χρειάζονταν να ληφθούν.

Θα έχουμε δηλαδή και δεύτερη οικονομική καταστροφή, γιατί δεν ξέρουν απο πού κλάνει το μπαρμπούνι. Ας μην είχαν τουλάχιστο αυτό το υφάκι. Δεν τους παίρνει και το λέω ξανά, το λέω πάλι. Ρεζίλι θα τους κάνω. Είναι άσχετοι.

ΚΟΥΡΔΟΙ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΝ.

Η Ελλάδα δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ το γεγονός της εθνοκτονίας των Κούρδων, αφού δέθηκε στο άρμα της Γερμανίας που κάνει τις επιθυμίες του Κατάρ λόγω Deutche Bank. H Eλλάδα έτσι κάνει ότι θέλει το Κατάρ δηλαδή η Τουρκία. Κατά τα άλλα αγοράζει ενέργεια και πετρέλαιο απο τη Τουρκία, εισάγει προϊόντα της αλλά και κάνει εκτουρκισμό της Ελληνικής κοινωνίας φέρνοντας μουσουλμάνους στην Ελλάδα και δημιουργώντας φωλιές απο αρουραίους σε όλη τη χώρα που τη κατάλληλη στιγμή θα γίνουν η σκανδάλη του Ερντογάν. Φυσικά τα ξέρουν αυτά στο Μαξίμου αλλά εκεί αυτοί δεν είναι για να διατηρούν τη ταυτότητα της χώρας αλλά για να κάνουν δουλίτσες. Παφ και τάληρο...

Η Γερμανία με πλοίο της επίσης κάνει κατασκοπία κατά του Προέδρου Χαφτάρ και υπέρ της Τουρκίας, παραμένοντας στον κόλπο της Σύρτης. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.

ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…

Κανένα σύστημα δεν θα επιβίωνε χωρίς μια καλή προπαγάνδα. Απο τη μια έχουμε τους Hoaxes που αυτοχρίστηκαν αστυνομία όλου του διαδικτύου ενώ η δραστηριότητα τους ευνοεί την έρευνα του fb σε θέματα κοινωνικής μηχανικής και διαφημίσεων μόνο συγκεκριμένων ιδεών και προϊόντων γενικότερα.

Στην Ελλάδα εκτός απο τα Τουρκικά σήριαλ, τους φιλότουρκους Υπουργούς που πρέπει να λαμβάνουν δεύτερο μισθό απο την Αγκυρα, έχουμε και τον Τούρκο δημοσιογράφο που θέλει να πάει στο Σκάι του Αλαφούζου. Τα πράγματα όμως χειροτερεύουν απο τη διαπλοκή ποινικών, δικαστών και πολιτικών που οδηγούν σε δολοφονικές απόπειρες ή σε δολοφονίες. Απο δώ και πέρα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...

Πάντως πολλούς Τούρκους μαζεύει το Σκάι και να σκεφτεί κανείς πως το μισό ανήκει στο Μαρινάκη.

Η ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΗ

Στο τέλος έκαναν γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο χωρίς Ελληνική σημαία, για να μη στενοχωρηθούν οι μουσουλμάνοι πρώτοι - λόγω υποταγής στη Τουρκία- πολίτες της χώρας και με μια κολώνα στην μέση.

Σημειώστε πως ο Βελόπουλος ψήφισε Μπακογιάννη για την επιτροπή της Μασαμπούκας στη Θράκη. Η επιτροπή για το 1821 δεν χρειαζόταν όπως και το κόλπο στο πρόγραμμα με τη Βαρδινογιάννη που ενέκρινε το Κούλι, του Βαρδινογιάννη που φέρνει πετρέλαιο απο τη Τουρκία στα… ΕΛΠΕ και έχει κουμπάρο τον Ρουβά που βγαίνει φωτογραφίες με τον… Παυλόπουλο

ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΜΑΝΑGΕΜΕΝΤ -  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Πραγματικά δεν ξέρει κανείς που να τους πρωτοπρολάβει. Ξεπουλάνε το management π.χ. το σκάνδαλο ΔΕΗ Δημητριάδη – Φλώρου. To management στοιχίζει φτηνά και είναι ευκαιρία για κάποιον απο τα Λαγούμια που τώρα ξεκινάει ή το να γίνει Δήμαρχος ή σύμβουλος στο περιφερειάρχη κλπ για καμμια σύνταξη. Αν μάλιστα είσαι καλή κοπέλα θα πάρεις σύνταξη και δημοσίου υπαλλήλου και βουλευτή και δημάρχου και πουτάνας κάποιου εφοπλιστή.

Το μοντέλο της Fraport, όπου μια εταιρεία αγόρασε τα περιφερειακά αεροδρόμια για 100 χρόνια με δάνειο ενός δίς και με εγγύηση την επένδυση και με δάνεια των τραπεζών, που εσεις χρεωθήκατε ειναι μοναδικό επι ΣΥΡΙΖΑ. Ανάλογο κόλπο παίχτηκε και στο Ελληνικό με τη Lamda Development του Λάτση απο τη Ρωσία,  που πήγε στο φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη Σόρος. Εδώ μετοχές άλλαξαν χέρια μέσα στο Χρηματιστήριο χωρίς να υπάρχει έργο. Ολα με μια μακέτα. Ολα αέρας κοπανιστός σαν τον Μητσοτάκη.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά