Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Ανα πάσα στιγμή κλιμάκωση με τη Τουρκία. Πούλησαν τη Κύπρο πάλι.

ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Σαν πατημένες κουράδες άρχισαν πάλι να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να μοιράζουν εφησυχασμό οι εκκρεμείς των Μητσοτάκηδων του Σόρος, που κάνουν εκτουρκισμό στη χώρα με την αλλαγή της σύστασης του πληθυσμού, τον διαρκή εποικισμό και τα τρύπια σύνορα σε Έβρο και θάλασσα.

Το τί έχουν δώσει στον Ερντογάν, θα φανεί σύντομα – υποθέτω σε ένα μήνα - και έχει σχέση με το συζητήθηκε στη Γερμανία, που επιμελώς απέκρυψε η κυβέρνηση.

Η κρυφή συνάντηση στη Γερμανία είναι τα ΝΕΑ ΙΜΙΑ, τα ΙΜΙΑ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και πρόκειται για μεγάλη ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΗΤΤΑ. 

Πιθανόν στις παραχωρήσεις να είναι

 • η αποχώρηση μας απο τη στήριξη της άμυνας της Κύπρου
 • μια υπόσχεση πως δεν θα οριοθετηθεί ΑΟΖ με τη Κύπρο
 • μια μη ανακήρυξη των Ελληνικών χωρικών υδάτων σε όλη την επικράτεια στα 12 νμ
 • κάτι που θα έχει να κάνει με μια πρώτη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ της Ελλάδας με την Αίγυπτο, ώστε το υπόλοιπο να το κερδίσει η Τουρκία (βλέπετε εδώ)
 • συζήτηση μόνο για υφαλοκρηπίδα (συνεκμετάλλευση στην αλιεία σε Αιγαίο και σε Μεσόγειο ακόμη και μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα των 6 νμ)
 • κοινή έρευνα στο Αιγαίο όπου η Τουρκική κρατική εταιρεία θα δρά σαν ιδιώτης που θα δρά μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ (έχει και ερευνητικά πλοία και τρυπάνια). Αυτό κρατείστε το. 
 • ακόμη και η αναγνώριση του Τουρκολοβυκού Συμφώνου αλλά τότε θα πέσει η κυβέρνηση.
 • ένα συνυποσχετικό σύμφωνο με τις Τουρκικές διεκδικήσεις που θα πάει στη Χάγη. Αυτό θέλει ο Δένδιας/Ροζάκης, να πάει ο διαμοιρασμός της Ελληνικής ΑΟΖ στη Χάγη. Τα δικαιά της η Ελλάδα στην περιουσία της θα τα αποδεχτεί σαν διεκδικήσεις!!! Πρώτα να γίνει η ανακήρυξη των Ελληνικών χωρικών μας υδάτων στα 12 νμ και η οριοθέτηση με Κύπρο αλλοιώς μιλάμε για τον ορισμό του προδότη.

Εχουν πολλά να δώσουν χωρίς να φαίνεται, έτσι και αλλοιώς τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα απο ένα καρτέλ που στηρίζει τον Μίνι Κούλη Πασαρέλα και τις Φίλες του Σόρος. Αυτά τα πολλά θα  τα περάσουν κάτω απο τη φράση που επαναλαμβάνουν τα εκκρεμή της κυβέρνησης, ότι δηλαδή “με τη Τουρκία έχουμε να μιλήσουμε για την υφαλοκρηπίδα και τις υπεράνω της θαλάσσιες ζώνες”.  Η ΑΟΖ όμως περιλαμβάνει τα κυριαρχικά δικαιώματα της υφαλοκρηπίδας. Αυτό επιμένουν να το εξαφανίζουν οι εγκάθετοι στη γραμμή Ροζάκη.

Σημειώστε πως στο κτήμα Οικονομίδη στον Εβρο, στα Ιμια του Στεφανή, δεν υπάρχει φυλάκιο του ΕΣ, κάτι που συμβαίνει και στα Ιμια του Σημίτη. Ο Στεφανής γιατί παραμένει στο απυρόβλητο και μιλάει πάντα χωρίς αντίπαλο στα ΜΜΕ; Λόγω Κόκκαλη; O Εβρος είναι αφύλακτος. 2000 πέρασαν μέσα ΜΟΝΟ το 2020.

ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ

Ας δούμε τις παραμέτρους

 1. Υπάρχει ένα θέμα που αφορά τη διαχείριση της οριοθέτησης  της ΑΟΖ με τη Λιβύη και  με την Αίγυπτο. Αυτή την οριοθέτηση φαίνεται να θέλουν να την τραβήξουν για αργότερα οι Τούρκοι ώστε να κερδίσουν τα περισσότερα δυνατόν απο την Ελλάδα πριν συμβεί αυτό και κυρίως να αποφύγουν τον κανόνα της μέσης γραμμής με τον οποίο θα μπορούσε να χωρισθεί η ΑΟΖ της Ελλάδας με τη Λιβύη του Προέδρου Χαφτάρ και με την Αύγυπτο του Προέδρου Αλ Σίσι. Αυτό πέτυχαν οι Τούρκοι στη Γερμανία και αυτό αποδέχτηκαν οι Τουρκόφιλοι στο Μαξίμου. Υπενθυμίζω πως ΑΟΖ Ισραήλ, Κύπρος και Αίγυπτος έχουν χωρίσει με τη μέση γραμμή και θεωρώντας πλήρη επήρεια για τη Κύπρο.
 2. Εχω γράψει ήδη σποραδικά για τη προσφορά στη λύση του ενεργειακού της ΕΕ απο την Αφρική είτε αυτό λέγεται κοιτάσματα είτε ΑΠΕ – ηλιακά στην έρημο είτε καλιέργεια της γής. Η Αφρική αυτή τη στιγμή είναι ανεκμετάλλευτη και οι Αφρικανοί είναι κυρίως Μουσουλμάνοι. Αυτά είναι γνωστά στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ αλλά όχι σε αυτούς που τρώνε σανό.
 3. Υπάρχει ένα θέμα με την Ισλαμική αδελφότητα με την  οποία ο Αλ Σίσι είναι ιστορικά σε αντίθετες θέσεις. Αυτό δεν θα αφήσει τη Τουρκία να πάει προς ανατολάς, κάτι που μελλοντικά μπορεί και να γίνει όμως, όταν θα έχει πετύχει την αμυντική  ομπρέλλα προστασίας που χρειάζεται για να κινηθεί ασφαλώς. Πιστεύω πως δεν πρέπει η Αίγυπτος να εμπιστεύεται τη Τουρκία όπως και η Ελληνική κυβέρνηση, που μόνο Ελληνική δεν είναι.
 4. Υπάρχει ένα θέμα και με τη Γαλλία, που σταδιακά χάνει λόγω Τουρκίας και Γερμανίας τις “κτήσεις” της στην Αφρική. Πιστεύω πως οι Γάλλοι θα κινηθούν αναγκαστικά στο τέλος.
 5. Η Ρωσία φυσικά δεν θα ήθελε ενεργειακή χρήση της Αφρικής λόγω των Ρωσικών κοιτασμάτων. Αν η Τουρκία ξεφύγει, τότε θα παρέμβει ο Χαφτάρ και η Αίγυπτος. Μπορεί τότε να είναι όμως αργά γιατί θα έχουν περάσει οι Αμερικανικές εκλογές…
 6. Οι ΗΠΑ θέλουν απλά ακριβά το φυσικό αέριο για να πουλάνε το Αμερικανικό, θέλουν να πουλάνε και όπλα, οπότε κάθε πόλεμος είναι καλός. Μια χώρα με εξοπλιστική βιομηχανία χρειάζεται την ουδετερότητα για να έχει περισσότερους πελάτες.
 7. Τη Κύπρο η Ελλάδα την άφησε στη τύχη της και αυτή με τη σειρά της δίνει συνεκμετάλλευση στα κοιτάσματα της στο Ισραήλ.
 8. Η Ελλάδα δεν διαθέτει ικανά οπλικά συστήματα σε ΠΝ και αεροπορία ενώ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κινδυνεύουν απο τους Τουρκικούς Bora. Ο χρόνος των εξοπλισμών δρά κατά της Ελλάδας που δεν διαθέτει τεχνογνωσία και που η οικονομία της ελέγχεται απο τη Γερμανία, δηλαδή απο τη Τουρκία και το Κατάρ.

Τόσες πολλές παράμετροι δίνουν ένα μη εύκολα ελεγχόμενο και ασταθές γεωστρατηγικό περιβάλλον. Αυτό σημαίνει πως αν σπάσει ένας κρίκος θα σπάσουν και άλλοι. Τότε η Ελλάδα μπορεί να χάσει συμμαχίες στις οποίες στηριζόταν και να πάρει τον ΠΟΥΛΟ.

ENA ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ

Η χώρα μας πρέπει να προετοιμάζεται για πόλεμο, γιατί τα προγνωστικά μου λένε πως η Τουρκία δεν θα σταματήσει να ζητάει ποτέ και ειδικά απο μια χώρα σε τόση διαπλοκή και διαφθορά με ένα λαό να κοιμάται στα καφενεία και με τα ΜΜΕ να αναμεταδίδουν, ότι τους λέει το Μαξίμου. Έτσι, ένα πρωινό δεν θα μοιάζει με τα άλλα.

Οσο πιο γρήγορα φύγει η Μητσοτάκη, τόσο λιγότερα θα χάσει η χώρα μας.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά