Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Η ΝΔ να ψάξει για νέο αρχηγό. Πρός Νέα Ίμια και Χάγη τρέχει ο Μίνι Κούλης.

ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ NAVTEX ME THN EΡΕΥΝΑ ΣΕ ΑΟΖ

Οι NAVTEX (NAVigational TEleX) είναι μια διεθνής αυτοματοποιημένη υπηρεσία άμεσων προειδοποιήσεων και προβλέψεων πλοήγησης και μετεωρολογίας, καθώς και επείγουσες πληροφορίες για την ασφάλεια στη θάλασσα (MSI) σε πλοία. Ο χάρτης που βλέπετε είναι χωρισμένος σε 3 περιοχές, που χοντρικά συμπίπτουν εν συνόλω με την εν δυνάμει Ελληνική ΑΟΖ (καταργώ εφεξής τον όρο νομική υφαλοκρηπίδα, αφού η ΑΟΖ δημιουργήθηκε για να τον υποκαταστήσει στον Νόμο της Θάλασσας, εγώ θα πηγαίνω πίσω;).

Για κάθε περιοχή που έχει όριο το μέγιστο 200 νμ απο τις ακτές υπάρχει ένα κεντρικό όργανο στην Ελλάδα που βγάζει ΝAVTEX, νομίζω η ωκενογραφική υπηρεσία του Ναυτικού μας. Στη γαλανή περιοχή είναι το γραφείο του Ηρακλείου! Οπως αντιλαμβάνεστε η Τουρκία δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκδίδει NAVTEX. Όλες όσες έχει εκδώσει για το Αιγαίο ή για την Ανατ. Μεσόγειο είναι παράνομες.

  • Για να είναι έγκυρα τα ALARM της Τουρκίας θα πρέπει να τα εκδίδει η Ελλάδα. Αυτά λένε οι διεθνείς συμφωνίες.
  • Η περιοχή στην οποία εκδίδονται NAVTEΧ απο κάθε χώρα έμμεσα και λόγω του ορίου των 200 νμ σχετίζονται με τα όρια των ΑΟΖ τους αλλά και με το FIR τους (χοντρικά ταυτίζονται).
  • Η Ελλάδα προφανώς στις 3 αυτές περιοχές έχει το δικαίωμα της έρευνας και διάσωσης, η Τουρκία μόνο σε κάτι περιστασιακό θα μπορούσε να έχει εμπλοκή.

Βλέπουμε δηλαδή πως AOZ, FIR, εθνικός εναέριος χώρος είναι ιδιότητες μιας κρατικής οντότητας, στη περίπτωσή μας της Ελλάδας, είτε αρέσει στη Τουρκία είτε όχι. Η Τουρκία χάρι στους προδότες που πέρασαν απο το Μαξίμου προσπάθησε και προσπαθεί να αδρανοποιήσει, να υφαρπάξει ή να οικειοποιηθεί χάρις στις ΗΠΑ τα ευρύτερα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, αναβαπτίζοντας το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς συμφωνίες σε Οθωμανικό Δίκαιο, Γαλάζιες πατρίδες και κολοκύθια τούμπανα.

ΑΟΖ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Κάθε χώρα μπορεί να κάνει γενικά πολεμικές ναυτικές ασκήσεις στην ΑΟΖ μιας άλλης χώρας, έρευνα όμως όχι. Πρέπει όμως να υπάρχει και συμφωνία. Δεν μπορεί η Τουρκία να βγάζει NAVTEX στο Αιγαίο για ασκήσεις. Δεν έχει κανένα δικαίωμα και εξήγησα το γιατί. Το Γραφείο της Λήμνου θα πρέπει να βγάζει NAVTEΧ για τις πολεμικές ασκήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο μετά απο ενημέρωση των Τουρκικών αρχών βάσει κάποιων κανόνων προτεραιότητας και υπό τον όρο να μη εμποδίζεται η ελεύθερη ναυσιπλοία.

Να τον χαίρεστε τον Ροζάκη και τον ΕΛΙΑΜΕΠ στο Υπ. Εξωτερικών τόσα χρόνια.

ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣTHN ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ;

Στη περιοχή της εν δυνάμει Ελληνικής ΑΟΖ στην Ανατ. Μεσόγειο ΟΧΙ. Οι ΝΑVTEX είναι. Άλλο αυτό.

Ο λόγος είναι πως η Ελλάδα δεν έχει οριοθετήσει ή έστω ενημερώσει με χάρτη για το ενδιαφέρον της το σχετικό Γραφείο του ΟΗΕ. Να σκεφτείτε πως ο Βενιζέλος που ΔΕΝ θέλει ενημέρωση της Βουλής απο τον Πασαρέλα Μίνι Κούλη, είναι αυτός που δεν καθόριζε αλιευτικές ζώνες  στην ΕΕ ΝΟΤΙΑ του Καστελόριζου!

Ο Μανιάτης επίσης του ΠΑΣΟΚ παράνομα οριοθέτησε υφαλοκρηπίδα νότια της Κρήτης και κακώς σας κάνει να πιστεύετε πως μια δημοσίευση των γεωδαισιακών συντεταγμένων της στη εφημερίδα της ΕΕ κατοχυρώνει την Ελλάδα! Ότι δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της ΕΕ δεν δεσμεύει την ΕΕ. Ας το μάθει και ας το πεί και σε όσους εγκάθετους στα ΜΜΕ το αναπαράγουν.

Η Ελλάδα θα πρέπει να ανακηρύξει χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο στα 12 νμ και να οριοθετήσει άμεσα ΑΟΖ με Κύπρο. Τα υπόλοιπα είναι όλα τρίχες.

ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣTHN ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ;

Εδώ είναι παράνομες, γιατί η Κύπρος έχει στείλει χάρτη ΑΟΖ στον ΟΗΕ και το Ισραήλ την έχει αναγνωρίσει σαν νησί με πλήρη επήρεια όταν χώρισε ΑΟΖ μαζί της με την αρχή της μέσης γραμμής. Το ίδιο και η Αίγυπτος. Γιαυτό κανείς δεν πιστεύει τα παραμύθια του Πασαρέλα Μητσοτάκη, πώς η Αίγυπτος ζητάει τα νησιά του Καστελόριζου, της Ρόδου και της Κρήτης να έχουν μικρή επήρεια. Είναι τόσο κουτό το Μίνι Κούλη που φάνηκε ποιός είναι. Γιαυτό και ο Ρότσιλντ του απένειμε τον τίτλο του ανόητου (στα Ελληνικά ΜΑΛΑΚΑ).

Η ΝΔ να ψάχνει για αρχηγό άμεσα.

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

Ο μόνος που υπολογίζει δημόσια ΑΟΖ είμαι εγώ και από ότι φαίνεται μεγάλες Τουρκικές εφημερίδες έχουν αρχίσει να το ανιχνεύουν και όταν γράφω κάτι το πάνε στον Ερντο... Δεν είναι τυχαίο ότι πρόσφατα χρησιμοποίησαν τον όρο “μαθηματικά” στα λεγόμενα τους. Τις πληροφορώ:

  1. η συστάδα νησιών του Καστελόριζου προσφέρει μεγάλη ΑΟΖ στην Ελλάδα όχι τόσο λόγω του μεγέθους της αλλά λόγω της θέσης και του σχήματος της! Αυτά μόνο εγώ μπορώ να τα πω, γιατί μόνο εγώ ξέρω καθότι αυτόφωτος. Στη Τουρκία μάλλον είναι αδύνατοι στα μαθηματικά οι κάτοικοι του υπ. εξωτερικών και επιμένουν. Ας επιμένουν, η επιστήμη δεν αλλάζει. Τα νούμερα που διατυμπανίζουν οι Τούρκοι ως μικρά ή μεγάλα δεν έχουν απήχηση στον μαθηματικό υπολογισμό της ΑΟΖ. Ας διαβάσουν λίγο και εγώ εδώ είμαι. Ο Ερντογάν επίσης δεν πρέπει να έχει ένα μόνο σύμβουλο τον Ιμπραήμ Σαχίν. Γίνεται διεθνώς ρεζίλι. Στη Λιβύη την έχει πατήσει.
  2. στον υπολογισμό της ΑΟΖ της Τουρκίας που έχω κάνει και με προσοχή στη περιοχή των νησιών του Καστελόριζου, ΣΑΦΩΣ έχει ληφθεί υπόψη το μέγεθος ΟΛΗΣ της Τουρκικής ακτής. Να μην υπάρχει αμφιβολία. Αυτά που έλεγε ο Ροζάκης δεν είναι γνώμη αλλά επιστημονικά λάθη, τα οποία έμαθε και στους απέναντι να τα λένε! Το ξεκαθάρισα.
  3. στον όρο Δωδεκάνησα υπάρχει το γεωγραφικό - γεωλογικό κομμάτι και το διοικητικό – ιστορικό – νομικό κομμάτι. Μας ενδιαφέρει το δεύτερο. Δεν μπορεί να τα χειριστεί αυτά ο Ροζάκης και το ΕΛΙΑΜΕΠ. Θα πάρει χρόνια.

Μια γραμμή τραβάω και πάνε για βρούβες όλοι μαζί. Δεν το βλέπετε/βλέπουν;

Δεν είμαι σε αυτούς που θα αδικήσουν έναν γείτονα αλλά δεν είμαι και δοτός ή πασαρέλας. Μπορεί η Τουρκία να μη κερδίσει απο εμένα αλλά ΔΕΝ θα χάσει. Αυτό όμως δεν είναι το ζητούμενο; Aπο κεί και πέρα μπαίνουν άλλα κόλπα στη τράπουλα (βλέπετε εδώ, εδώ και άλλα πιο πριν, ξέρετε πόσα ψάρια έχω πιάσει μέσα στην απόχη;). Και εκεί καλός είμαι… Ετσι δεν είναι; Winking smile

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ

Για το ηλεκτρομαγνητικό κανόνι που προσπαθεί να κατασκευάσει η Τουρκία έχω γράψει απο πολλά χρόνια αλλά και για τον ηλεκτρομαγνητικό καταπέλτη, τους Bora για επίθεση στα νησιά απο τις Τουρκικές ακτές (δέστε στα pdfς απο κάτω), για τις έξυπνες νάρκες που θα έπρεπε να είναι σε νησίδες και στον Εβρο, για τις κεφαλές που πήγαν στη Σαουδική Αραβία επι Στεφανή, για τον συνεχή αφοπλισμό με πρόφαση τα μνημόνια, την αντιπαραγωγικότητα της χώρας και τον εποικισμό επι Σαμαρά, Τσίπρα, Μίνι Κούλη, την πώληση των πρωτογενών πηγών λιμανιών αεροδρομίων και μελλοντικά του νερού, τη τουρκική προπαγάνδα που προχωράει σε όλα τα επίπεδα, τις συνεργασίες με τη Τουρκία σε ενέργεια και ναυτιλία με γεννημένους στην Ελλάδα εκδορείς της εθνικής οικονομίας κλπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: To Oruc Reic μπορεί να ανιχνεύσει υποβρύχια σε μεγάλη απόσταση αν το θελήσει.

  • Το ξέρατε αυτό στις ΕΔ; Αρχίδια το ξέρατε.
  • Οι Ρώσοι, οι Αιγύπτιοι και το Ισραήλ που έχουν υποβρύχια το ξέρουν πως τους “βλέπουν” οι Τούρκοι επί χρόνια με τα σεισμικά τους πλοία; Winking smile

Ο Μητσοτάκης να φεύγει και να πάρει και το Τσίπρα μαζί.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά