Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Ελλάδα μια απαξιωμένη χώρα με ΠΘ το Πασαρέλα και με ΕΔ για τις παρελάσεις. Καμμία πρόβλεψη και στρατηγική.

ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ…

Θέλει αρετή και τόλμη όμως μια λύση και αυτοί που ψηφίζετε είναι κανόνια του 1821. Γεμίζουν απο πίσω.

Μιά λύση έχει επιτυχία αν εφαρμοσθεί την ώρα που πρέπει. Η κυβέρνηση κοιτάει επι  χρόνια τα τραίνα να περνούν και περιμένει την ΕΕ να της  λύσει το πρόβλημα και το διεθνές δίκαιο, που πρώτες οι ΗΠΑ δεν σέβονται.

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Στην τεθλασμένη περιοχή (5) είναι η περιοχή της εν δυνάμει και μη οριοθετημένης Ελληνικής ΑΟΖ στην οποία η Τουρκία ανακοίνωσε πως θα κάνει επι ένα μήνα έρευνα. Στην Κύπρο και στην Αίγυπτο θα έπρεπε να υπάρχουν Ελληνικές βάσεις πολεμικών πλοίων ή και αεροπλάνων (2,3). Το ίδιο και στην Ελλάδα θα έπρεπε να υπάρχει βάση πλοίων ή αεροπλάνων της Αιγύπτου, κατά προτίμηση στη Κρήτη, περιοχή (1). Με το τρόπο αυτό θα προφυλάσσονταν τα κοιτάσματα της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αιγύπτου απο τους κλέφτες φίλους των ΗΠΑ. Στη “πράσινη” περιοχή (4) υπάρχουν πολύ μεγάλα κοιτάσματα.

ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Αυτό είναι δική μου ιδέα και κανενός άλλου και σας το τονίζω, για να μη βγούν αύριο τα σαπάκια στα ΜΜΕ και λένε πως το ήξεραν. Η ιδέα αυτή μπορεί να αλλάξει την εικόνα του πλανήτη.

Ετσι παίρνω εγώ τα παιγνίδια. Και τα στήνω χωρίς ορχήστρα απο πρίν, όχι τώρα... Τα λέω και βάσεις ραντάρ άμα λάχει ή κέντρα λογιστικής υποστήριξης ή κέντρα έρευνας για το περιβάλλον!

Αντιαεροπορικά έχει και η Ελλάδα και η Αίγυπτος. Ο ευφυής θα καταλάβει.

H ιδέα που προανέφερα, δεν είναι μακρυά απο την τελευταία κίνηση του Ερντογάν να πιάσει φιλικές σχέσεις με τη Μάλτα. Στη φωτογραφία ανωτέρω, βλέπετε τί θα συμβεί με μια εγκατάσταση Τουρκικών S-400 στη Μάλτα, αν υπάρξει βάση της Τουρκίας εκεί. Η Τουρκία θα μπορεί να ελέγχει πλήρως τον Ελληνικό εναέριο χώρο και απο Δυσμάς, όπως μπορεί να το κάνει απο Ανατολάς. Αυτό λέγεται πρόβλεψη.

ΣΚΟΥΝΤΗΜΑ

  1. Κάνει εντύπωση πως η Αίγυπτος δεν προσπαθεί να αντιδράσει στην NAVTEX της Τουρκίας (περιοχή 5), που θα μπορούσε να ανήκει στην Αιγυπτιακή ΑΟΖ σύμφωνα με τις φήμες των εγκαθέτων στα ΜΜΕ, που κυκλοφόρησαν τελευταία.
  2. Κάθε περιοχή ΑΟΖ ΜΗ οριοθετημένη είναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ αμφισβητούμενη περιοχή έρευνας. Αρα δεν πρέπει να μας τρομάζει το μήνυμα των ΗΠΑ περί αμφισβητουμένων υδάτων στον Ερντογάν. Αμφισβητούμενα από όλους είναι τα ύδατα αυτά, χωρίς σύν και πλήν. Αυτό που πρέπει να μας τρομάζει είναι, πως ο Μητσοτάκης αντί να έχει ανακηρύξει ήδη τα 12 νμ σαν χωρικά ύδατα για όλη την επικράτεια και να έχει ήδη οριοθετήσει ΑΟΖ με Κύπρο, προχωράει σε αντιπαράθεση με τη Τουρκία με λάθος αρχικές συνθήκες  που θα ληφθούν υπόψη, αν προκύψουν λόγω επεισοδίου συνομιλίες εκ του σύνεγγυς με τη Τουρκία. Αυτό είναι τραγικό.
  3. Δεν είναι δεδομένο πως η Γαλλία δεν θα δώσει βοήθεια στην Ελλάδα την ώρα που πρέπει. Δεν το δέχομαι αυτό, καθώς όλα δείχνουν πως η Τουρκία θα αγοράσει FREMM απο την Ιταλία. Και αύριο μέρα είναι…
  4. Ο Donald Τrump έχει τηλεφωνήσει τις τελευταίες ημέρες κατά σειρά στην Αίγυπτο, στη Γαλλία και στη Τουρκία σαν να έπαιζε ντόμινο. Μετά άρχισε η εξέλιξη του σκηνικού στην Ελληνική ΑΟΖ. Κάποιος απο τις ΗΠΑ κάρφωσε… μια συμφωνία για ΑΟΖ.
  5. Ο Μητσοτάκης προσφέρει χείρα σωτηρίας στον Ερντογάν με τις επιλογές του. Στη Λιβύη θα χάσει ο Ερντογάν αν κινηθεί. Κάτι χρειάζεται για να κάνει πίσω και αυτό λέγεται Μητσοτάκης.
  6. Ο Παγιάτ ολοκλήρωσε τον έργο του, στήνοντας βάσεις των ΗΠΑ στη περιοχή για μια ΝΕΑ ΣΥΡΙΑ. Δεν μπορεί να μη λειτουργήσει αυτή η επένδυση, όπως και η βάση του ΝΑΤΟ στη FYROM.
  7. Και η Τουρκία δεν μετράει καμμία αντίδραση της Ελλάδας. Μη λένε μαλακίες μερικοί. Τόσα χρόνια οι Τούρκοι ξέρουν πως είναι άχρηστοι οι πολιτικοί στην Ελλάδα, όπως και εξαγοράσιμοι και ζήτουλες.
  8. Η χώρα ζεί με τις αναθυμιάσεις και με τα πατριωτικά συνθήματα. Με εγκεφαλικό είναι.

Τά περί κυρώσεων που θέλει το Μητσοτάκι στη Τουρκία και του γαϊδάρου οι πορδές είναι το ίδιο. Ο Ερντογάν θα το φάει το κεφάλι του στη Λιβύη πάντως.

Εχουμε σενάριο Νέων Ιμίων πρός Χάγη και τον χειρότερο ΠΘ για τη περίσταση. Τυχερός ο Ερντογάν. Πολύ τυχερός. Τυχαίο;

Και δεν είναι αλήθεια πως ΕΕ, ΗΠΑ, Γερμανία, τα δίνουν όλα στον Ερντογάν! Ο Πασαρέλας Μίνι Κούλης τους βάζει να κάνουν δηλώσεις που να τον διευκολύνουν να ΚΩΛΩΣΕΙ.

Δεν τον έχετε καταλάβει τον Πασαρέλα; Tα 33 δις ευρώ δάνειο του ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ τα έκανε 72 δις ευρώ και τα είπε @επένδυση@. 100 δις ευρώ θα ανεβάσει το χρέος και εσείς γελάτε.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Μόνο οι βλάκες σοκάρονται

Η Ελλάδα υποτίθεται στη τελική, πως είναι κυρίαρχο κράτος και ότι δεν δεσμεύεται απο την ΕΕ, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία κλπ για το πως θα αντιμετωπίσει τη Τουρκία. Θα το ξαναπούμε πάλι; Αρκετά με αυτή τη καραμέλα της 5ης φάλαγγας του Μητσοτάκη και Φίλες απο το Μαξίμου στα ΜΜΕ του καρτέλ.

Ο καθένας, άπαξ και του ζητάς βοήθεια γιατί είσαι ανίκανος αδύνατος άχρηστος άφραγκος παρανοϊκός και τεμπέλης, λέει τη γνώμη του και απο κεί και πέρα η χώρα αποφασίζει, αν θέλει… αλλοιώς βρίσκει δικαιολογίες και βγάζει τον κάθε παπάρα στα ΜΜΕ να λέει παραμύθια, κάθε τρείς και λίγο. Εγώ θα τους κοροιδεύω και οι κουτοί με τους κουτούς.

Ρε πάθος να δικαιολογήσουν μερικοί απο το  πλάι τον Πασαρέλα και το Ροζάκη! 

ΓΙΑ ΑΟΖ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά