Ασυμβίβαστη η παρουσία Μόσιαλου στην ομάδα συμβούλων των ψευτοδημοσιογράφων των Hoaxes

Αναρτήσεις ιστολογίου

Ανίκανος να προβλέψει και με συνεχείς λάθος “επιλογές” ο Μητσοτάκης. Με απώλεια μνήμης ο Ελληνικός Λαός.

Η ΝΔ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ. Ο ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ ΤΕΛΟΣ.

Απόλυτη διαρροή του Εθνικού εισοδήματος ο Μητσοτάκης. Συνεχώς κάνει αχρείαστα πράγματα.

Τα γεγονότα στην Ελλάδα είναι καθημερινό παραλήρημα των ΜΜΕ που έχουν γίνει ΤζούκΜπόξ. Τους βάζουν κέρμα και χορεύουν! Στη “χώρα” μας δεν τιμωρείται κανένας, η δικαιοσύνη ελέγχεται απο τη κάθε κυβέρνηση, οι μάρτυρες πεθαίνουν πριν οι δίκες τελεσιδικήσουν, οι ποινικοί εμπλέκονται πολλές φορές στο κόλπο, το παραδικαστικό βουίζει ενώ υπάρχει διαφθορά τεράστια και αλληλοσυγκάλυψη με διάφορα κόλπα.

Γεμίσαμε με ΜΚΟ και με Ιδρύματα που κάνουν “έρευνα”.

Στο Μάτι πάνε τώρα να ρίξουν όλο το βάρος στην αστυνομία και στη πυροσβεστική ενώ το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι! Οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής γίνονται για συγκάλυψη και για να τραβιώνται οι υποθέσεις στο άπειρο μέχρι να χαθούν τα ίχνη των ενόχων ή των κλεμμένων. Δεν υπάρχει κράτος δικαίου στην Ελλάδα και αυτό πρέπει να πάει στην ΕΕ.

ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Παρακαλώ να του το προωθήσετε με εντολή μου, για να μη βγάλει απόφαση βάσει μόνο των φακέλλων που του δίνουν.

Στην Ελλάδα οι εισαγγελείς αποφασίζουν με τα δεδομένα των εμπειρογνωμόνων. Λάθος που βολεύει.

Θέλω να καταλάβετε πως στο εξωτερικό, στα ανεπτυγμένα κράτη δεν υπάρχουν “Ελλάδες” και Πρόεδροι Ελευθερωτών σε θέσεις κλειδιά, δεν θα μιλήσω για εταιρείες ακόμη και το ρόλο τους στην Ελλάδα... Υπάρχει μία αξιοκρατία. Αξιοκρατία δεν σημαίνει Μητσοτάκης, Τσίπρας κλπ. Δεν βγαίνει με αυτούς. Τελείωσαν. Οσο πιο νωρίς το καταλάβουν στη ΝΔ και στο ΣΥΡΙΖΑ τόσο καλύτερα για τη χώρα και για τους ίδιους.

ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Το μεγάλο πρόβλημα του Μητσοτάκη που νομίζει πως πληρώνεται για να κάνει πασαρέλα, είναι η αδυναμία του να κατανοεί και να επιλέγει. Η Ελλάδα με αυτόν χάνει σε όλα τα μέτωπα ενώ ο ίδιος πιάνεται να εμπλέκεται σε μυστικές συμφωνίες με τη Τουρκία, που τις ομολογούν πρώτα οι Τούρκοι! Τα ΜΜΕ το βλέπουν αυτό φυσιολογικό! Να γιατί τα λέω Τζουκμπόξ. Γιατί σας ταίζουν σανό και το τρώτε αμάσητο.

  • Με ελάχιστους νεκρούς απο κορωναϊό, δεν μπορείς να επιβάλεις υποχρεωτικό εμβολιασμό με νόμο και μάλιστα όταν δεν υπάρχει εμβόλιο με γνωστές προδιαγραφές!
  • Εΐναι βέβαιον πως τη κυβέρνηση την ενδιαφέρει η πώληση εμβολίων και ένας μεγάλος αριθμός κρουσμάτων. Δίνει αγώνα με τα ΜΜΕ που ελέγχει για αυτό. 30 εκ.ευρώ στοιχίζει η προεκλογική εκστρατεία του Μόσιαλου! Για τέτοιο χάλι μιλάμε.
  • Προτεραιότητα στο κορωναϊο είχε και έχει η πρόληψη και όχι το lockdown. Και ο πιο αδιάβαστος θα ήξερε πως το lockdown θα κατέστρεφε την οικονομία. Τι πρόληψη εννοείται η μη χρήση μάσκας (προτείνω απο τετραμήνου στο ελάχιστο μια πάνινη με ζεόλιθο μέσα), η μη χρήση UV-C για αποστειρώσεις αντικειμένων και χώρων, η ανυπαρξία συλλογικών μετρήσεων (π.χ. λύμματα, μπάρμεν καθημερινά), η ανυπαρξία σωστών επιδημιολογικών μετρήσεων και η λήψη ειδικών μέτρων λαμαβανομένων στο ποδάρι, όταν στην Ελλάδα δεν είναι αντιληπτό τί είναι το Ro, δεν καταλαβαίνω. Τα ειδικά μέτρα της επιτροπής είναι για γέλια. Καλύτερα να με πιστέψετε.
  • Η κυβέρνηση έχει αφύλαχτο τον Εβρο και τα σύνορα γενικώς. Πάνω απο 2,000 επενδυτές πέρασαν στον Εβρο μόνο το 2020 και ο ψεύτης ο Στεφανής επιμένει να μιλάει χωρίς αντίπαλο στο πάνελ για φύλαξη στα ΜΜΕ του καρτέλ, όταν οι φράχτες μετακινούνται με το χέρι και όταν σε φυλαγμένα σύνορα δεν πρέπει να περνάει κανένας. Ούτε ένας. Ο σημερινός “Ιντρακατ” Στεφανής δεν ήταν τότε που ο Καμμένος έσπρωξε τις οβίδες προς τη Σαουδική Αραβία;
  • Αποδεικνύεται τελικά πως η κυβέρνηση Πασαρέλα και Φιλενάδες στο Μαξίμου προώθησε την επήρεια σε νησιά μέσα απο διαύλους των ΜΜΕ για να χαρίσει Ελληνική ΑΟΖ στη Τουρκία στο Αιγαίο, όπως το ήθελε ο Κώστας Μητσοτάκης, ο γνωστός και σαν Εφιάλτης. Υπενθυμίζω πως τα νησιά πρέπει να έχουν 12 νμ χωρικά ύδατα και για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται άδεια της Τουρκίας. Εγώ το έκανα θέμα πρώτος αυτό, ο Ροζάκης  έλεγε πως με αυτή τη κίνηση κλείνει το Αιγαίο και εγώ απο το 2013 λέω πως αυτό είναι μπούρδα και πως υπάρχει η αβλαβής διάβαση. Ρωτείστε και στην ΕΥΠ αν λέω αλήθεια, που νομίζει πως είμαι φαντάρος και πως κυνηγάω κουνούπια… σαν τους Hoaxes.
  • Ο Ιερός Μπούλης αγόρασε ποτίστρες για άλογα στην Ομόνοια για 5,000 ευρώ τη μιά. Ποιό κράτος δικαίου. Κοιμάσθε όρθιοι.

ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΥΠΝΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ

Την αποτυχημένη κυβέρνηση Μητσοτάκη ενδιαφέρει μόνο η συγκάλυψη πληροφοριών στα ΜΜΕ που δεν ελέγχονται απο το “ΕΣΡ”, όπως και δικαστικών υποθέσεων π.χ. η Νovartis για να μη φτάσει η υπόθεση στον Τσιόδρα και στον Αβραμόπουλο με τα εμβόλια αλλά και σε άλλους που “γκαρίζουν σαν γαϊδάροι στου Αυτιά το Μαξιλάρι”, η δημιουργία fake καταστάσεων και fake news, η προπαγάνδα με το καλημέρα, η αστυνόμευση σε όλα άπο ξένους και ξένα συμφέροντα είτε αυτά είναι ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) είτε είναι ξεπούλημα του Management (π.χ. βλέπετε ΔΕΗ και Δημητριάδη, το άλλο ιερό μωρό της οικογένειας που πρέπει αξιοκρατικά να έχει θέση στο Mαξίμου και να γίνει υπουργός μη χαθεί το DNA…) είτε είναι το διαδίκτυο.

Μετά απο χρόνια, ποιός να θυμάται ποιός έφερε τα μνημόνια στην Ελλάδα αφήνοντας να τιναχτεί στον αέρα το χρέος, τα PSI που άδειασαν τα ταμεία, το χρυσό που εξάγεται, τις μάσες απο τα προγράμματα της ΕΕ και το ΕΣΠΑ και το Μνημόνιο απο αχρείαστο LockDown για το κορωναϊό σήμερα. Με τόση κλεψιά όλοι στην Ελλάδα δεν πιστεύουν κανένα και ζούν πλέον για το σήμερα.

Είχα πεί πως έρχεται νέο μνημόνιο με το Μητσοτάκη των εμβολίων. Ήλθε.

Ο Μητσοτάκης με όλα τα κόμματα μαζί, έβαλαν διαχειρίστρια για την ανάπτυξη της Θράκης μια μαγείρισα για να προλάβει… πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο απο το Ταμείο Αποκατάστασης και στο υπουργείο υπανάπτυξης έχει ένα βιβλιοπώλη! Μα είναι οι καταλληλότεροι. Είναι το κράτος δικαίου που λέγαμε, το οποίο συγκαλύπτει η Μέρκελ.

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ…

Τα παραπάνω διαγράμματα θα τα βρείτε στη Φωνή των Πειραιωτών με σχόλια μου μετά τον Αύγουστο! Η διαφορά στα (1) και (2) είναι η αλλαγή στο ποσοστό θνησιμότητας.

Έρχονται ωραίες στιγμές.

  • Χωρίς νεκρούς δεν χρειάζονται εμβόλια πάντως… Open-mouthed smile
  • Θα βάλουν νεκρούς με το χέρι για να σας εμβολιάσουν όλους; Open-mouthed smile
  • Θα στείλει ξανά ο Ερντογάν ψαροκάικα στη Μύκονο; Winking smile

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά