Αναρτήσεις ιστολογίου

Ανίκανες οι ΕΔ να προστατέψουν αλιεία και κοιτάσματα μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ

ΑΠΩΝ ο Μητσοτάκης, έχει ανοίξει δουλίτσες στη Θράκη…

ΠΟΙΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Πρέπει να ευχαριστήσω τον κ.Ερντογάν που μου θύμισε έγκαιρα και στέλνοντας αλιευτικά έξω απο τη Μύκονο για να “προστατευθούν” απο τον καιρό των ανέμων των 4.2 μποφόρ που πνέουν στο Αιγαίο (λιγότερο απο 4.1 μποφόρ στα νότια της Μυκόνου, το υψος των κυμάτων εμείς οι … θαλασσινοί τα μετράμε με το μάτι) και να με τιμήσουν για το χουνέρι που πρώτος πρόβλεψα πως θα πάθει στη Λιβύη, το θέμα της προστασίας των αλιευτικών ζωνών της Ελληνικής ΑΟΖ απο ξένα αλιευτικά σκάφη. Με τη σειρά μου θα τα πώ στη Κούλα που μαζί με τη Δημητρούλα τη Πραιτωριανή παραμονεύουν.

Αυτό που βλέπετε είναι η γελοιοποίηση του Λιμενικού Σώματος και των βλακωδών ανακοινώσεων που βγάζει για να δικαιολογήσει, πως επιτρέπει στα Τουρκικά πλοία να ψαρεύουν μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα. Μήπως έτσι μπαίνουν και τα παράνομα τσιγάρα στην Ελλάδα;

Ένας τρόπος παράνομης αλιείας είναι με τη χρήση κλωβού. Στη Μύκονο τα πλοία έκαναν παράνομα ψάρεμμα και το Λιμενικό τα αγνόησε με δικαιολογίες του στύλ “τάφερε στη Μύκονο ο άνεμος”. 4,2 Μποφόρ στο Αιγαίο δεν είναι άνεμος αλλά ανεμιστήρας σταρχ… μου.

Συνιστώ στο Λιμενικό να σπουδάσει ξανά το θέμα “Tρόποι παράνομου ψαρέμματος” και “Τρόποι παράνομης εισαγωγής πειρατικών τσιγάρων στα νησιά”. Ο Δήμαρχος Μυκόνου και άλλοι δήμαρχοι νησιών μπορούν να βοηθήσουν.

Ο πολύς κόσμος αλλά και οι Ελληνικές ΕΔ δεν γνωρίζουν πως στην Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη δεν επιτρέπεται η αλίευση απο σκάφη άλλων κρατών. Είναι γνωστό επίσης πως η Ελλάδα επι χρόνια ΔΕΝ δηλώνει σαν αλιευτική ζώνη τη περιοχή νότια του Καστελόριζου όπως και άλλες στην ΕΕ και αυτό συμβαίνει τουλάχιστον απο την εποχή του Βενιζέλου της Στρογγύλης και μετά. Το ΣΥΡΙΖΑ προτιμούσε να πληρώνει πρόστιμα για το λόγο αυτό και φαντάζομαι πως είναι κάτι που κληρονόμησε απο τη προηγούμενη κυβέρνηση.

Αν όλες οι κυβερνήσεις της χώρας μας σε βήματα παραχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα στη Τουρκία, τότε γιατί να διαμαρτύρονται σήμερα – ψέμματα εννοείται – για το Τουρκολιβυκό σύμφωνο. Ολες μαζί έφεραν τα πράγματα εδώ. Πράξεις μειοδοσίας είναι αυτά.

Να μη θυμηθώ, τη μονομερή  και παράνομη κατά το Νόμο της Θάλασσας οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας νότια της Κρήτης απο τον Μανιάτη. Θα ήθελα να ξέρω και τα ονόματα των γυναικών υπαλλήλων του υπ. Εξωτερικών, που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση αυτή. Του ΠΑΣΟΚ ήταν;

ΕΟΖ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Στα πλαίσια του σχεδίου ανεξαρτοποίησης της Δυτικής Θράκης, ο Μητσοτάκης έστειλε τη Μαγείρισα Σαφάκα απο τη Κρήτη να αναλάβει λόγω ειδικότητας, αυτής του μαγειρέματος, την οικονομική ανάπτυξη της Δυτικής Θράκης. Καταπληκτικά πράγματα απο τον Αρχιμπάχαλο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό της Εθνικής Ηττας. Η ανεξαρτοποίηση στη Δυτική Θράκη θα ξεκινήσει λογικά. Θα γίνουν ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) στη Θράκη. Εκεί κρατικός έλεγχος και αστυνόμευση δεν θα υπάρχει. Οσο πιο πολλές καλύτερα. Και μετά θα χρειαστεί ένα επεισόδιο. Οπως στη Συρία, οι ΗΠΑ έπιασαν θέσεις στην Αλεξανδρούπολη!

Και όποιος κάνει διαδήλωση και το Μητσοτάκι δεν συμφωνεί, μέσα, κρατητήριο. Και εμβόλιο υποχρεωτικό με νόμο. Στα τέσσερα όλοι και όλες.

Σχόλια

  1. Ούτε εδώ δεν μπορούμε να σχολιάσουμε;

    Γεια σας κύριε καθηγητά, κλείσατε το facebook; ευτυχώς που διαβάζουμε τα άρθρα σας στο zcode.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ
=====================
1. Oχι διφορούμενα, παιδικά και αντισημιτικά σχόλια.
2. Μη χρησιμοποιείτε Κεφαλαία Ελληνικά.
3. Ολα τα σχόλια σας να είναι πάνω στο θέμα. Κάτι άλλο δεν θα περνάει.

Συγγραφή στα Ελληνικά