. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ελληνική ΑΟΖ, η στιγμή της προδοσίας Μητσοτάκη μέσω Σίσι προχωράει

Η λέξη ΠΡΟΔΟΤΗΣ μόνο τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ενοχλεί και ειδικά τους δημοσιογράφους εγκάθετους της CIA απο τις ΗΠΑ, αυτούς με το μούσι.

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΔΥΟ ΚΕΡΑΤΑ;

Η Τουρκία αν πολεμήσει με την Αιγυπτο θα χάσει και θα πέσει και ο Ερντογάν. Θα χρειαστεί νέους στόχους. Αυτό δεν εμποδίζει τον Μητσοτάκη να συνεχίσει την τυμβωρυχία επι των εθνικών μας θεμάτων στα οποία συνέχεια κάνει παραχωρήσεις αρχίζοντας απο τα αφρούρητα σύνορα στη θάλασσα και στον Εβρο.

Και ξαφνικά, χάρη σε παρέμβαση απο το Ισραήλ προφανώς, το θέμα της Novartis στις ΗΠΑ έκλεισε με εξωδικαστικό συμβιβασμό ύψους 350 εκ. δολαρίων. Απο αυτά τα 225 εκ. θα τα βάλει η Novartis Hellas. Το ότι στα θέματα  τριβής με το ΣΥΡΙΖΑ προστέθηκαν ξαφνικά και οι νεκροί στο Μάτι για άλλους εκβιασμούς (στην Ελλάδα οι ένοχοι ποτέ δεν πιάνονται, γιαυτό θέλουμε οι επενδυτές οι μεγάλοι να πηγαίνουν στο Μαξίμου), μάλλον οφείλεται σε υπερβολικό ζήλο… Το θέμα της Νοvartis δικαίωσε τον Παπαγγελόπουλο και μέσα στην Ελλάδα δεν έχει κλείσει αν καί όλοι τώρα προσπαθούν να τα κουκουλώσουν.

Πολλοί διερωτούνται, καθότι έχει γίνει βούκινο, μήπως διπλός πράκτορας δεν ήταν ο Μιωνή αλλά η Μαρέβα, λόγω της σχέσης της με τον Παπασταύρου. Διαβάστε και αυτό. Πονάει πολύ.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΟΖ ΣΤΟΝ ΑΛ ΣΙΣΙ

Προσωπικά δεν πιστεύω τους απατεώνες στην Ελλάδα για τις απαιτήσεις του Αλ Σίσι στην Ελληνική ΑΟΖ. Είναι παραμύθι δικό τους για να υποχωρήσουν σε ότι ζητάει η Τουρκία και πιθανώς η Ελληνική ΑΟΖ κάτω απο τη Κρήτη να φτάσει στα όρια που δίνει το Τουρκολιβυκό σύμφωνο. Θα το εξετάσω με υπολογισμό. Πάντως θέλω να ακούσω τον ίδιο τον Αλ Σίσι να ζητάει αυτό δημόσια. Και το λέω αυτό,

  1. γιατί μου φαίνεται απίθανο ο Αλ Σίσι να θέλει να πολεμήσει τη Τουρκία στη Λιβύη και ταυτόχρονα να ζητάει πράγματα απο την Ελλάδα υπέρ της. Μόνο ένας Μητσοτάκης θα το έκανε αυτό.
  2. γιατί μετά τόσα χρόνια πρώτη φορά ακούμε πως η Αίγυπτος απαιτεί η Κρήτη, η Ρόδος, η Κάρπαθος και το Καστελόριζο να μην έχουν επήρεια. Πουθενά στο κόσμο δεν γίνονται αυτά. Μόνο ένας Μητσοτάκης θα το έκανε αυτό. δηλαδή να τα φορτώσει στον Αλ Σίσι.
  3. γιατί στην οικογένεια Μητσοτάκη η συνεκμετάλλευση είναι τρόπος ζωής…

Ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας ήδη διέρρευσε στα ΜΜΕ, πως ο Αλ Σίσι “πρότεινε”

  • Καστελόριζο 0% ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδα,
  • Ρόδο  1% ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδα,
  • Κάρπαθο 10% ΑΟΖ/ υφαλοκρηπίδα,
  • Κρήτη 20% ΑΟΖ/ υφαλοκρηπίδα στην κυβέρνηση του.

Διαβάστε εδώ για την προδοσία. Τα δεδομένα αυτά αποτελούν επόμενο θέμα μου προς υπολογισμό και διερεύνηση (ανεπίσημα την απάντηση την ξέρω ήδη). Διαβάστε και αυτό εδώ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ο Κούλης έβαλε τον Αναστασιάδη για να προετοιμάσει το έδαφος και λέει τέτοια πράγματα στα ΜΜΕ του καρτέλ, προκαλώντας φόβο στον κόσμο;


Μετά από όσα σας έχω συζητήσει σε άρθρα μου, κακή στρατηγική για τα κοιτάσματα ακολουθήθηκε όχι μόνο στην Ελλάδα με τις παρανομίες του Μανιάτη αλλά και στη Κύπρο. Θα αναλύσω άλλη φορά τα τρομερά λάθη του κλαψιάρη. Θα σας πω και ποιοί ακριβώς με πολέμησαν στην Ελλάδα για να μην ακουστώ τόσα χρόνια. Πολλοί στο κόλπο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΜΕ ΕΠΗΡΕΙΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ 0%, ΡΟΔΟΥ 1%, ΚΑΡΠΑΘΟΥ 10%, ΚΡΗΤΗΣ 20%

Ασκήσεις επι χάρτου θα κάνω με τους προδότες του υπουργείου Εξωτερικών για να περνάει η ώρα; Δεν μπορώ να μιλάω επι υποθετικών τιμών της επήρειας. Αν κάνω κάτι, το κάνω για το κέφι μου!

Ας κάνουν τον υπολογισμό στο υπουργείο εξωτερικών και ας μου δείξουν τον σχετικό χάρτη, να τους πώ πού τον έκαναν λάθος και το κόστος του. Γιατί ότι κάνουν αυτοί εκεί μέσα έχει κόστος για τη χώρα μας.

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΟΖ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

  1. Όταν δεν παίρνεις αυτό που θέλεις την ώρα που το  θέλεις, το αφήνεις για μετά. Αυτό αφορά και την ΑΟΖ.
  2. Συμφωνώ με τη Τουρκική άποψη πως πρέπει να ληφθεί υπόψη πως η Τουρκία έχει μεγάλη ακτογραμμή στη Μεσόγειο. Με βάση αυτή, το Καστελόριζο έχει πλήρη επήρεια. Πάλι έχασαν απο εμένα στο υπ. Εξωτερικών, οι “καλύτεροι”.
  3. Κάτι άλλο οι προδότες στο υπ. Εξωτερικών, που παράνομα οριοθέτησαν την υφαλοκρηπίδα νότια της Κρήτης με τον Νόμο Μανιάτη έχουν να πούν; Όσα λένε δεν κάθονται πιά. Και σε αυτό έχασαν οι “καλύτεροι”. 
  4. Δεν είναι θέμα υποστήριξης απο την Ελλάδα, το να χωρίσει η Ελλάδα με τη Κύπρο την ΑΟΖ της. Ο Νεάρχου να μη περνάει με άλλο τρόπο τη γραμμή Ροζάκη με την  οποία η Τουρκία αποκτάει ΑΟΖ απο το  πουθενά.
  5. Χάρις σε εμένα κατάλαβαν πως τα 12 νμ είναι στρατηγικής σημασίας για να μη βγεί η Τουρκία με ΑΟΖ στο Αιγαίο. Απο χρόνια το ξέρουν οι Τούρκοι αυτό ενώ ο Ροζάκης έκλεινε τα μάτια του.
  6. Δυστυχώς κάτι ξένοι στο υπ. Εξωτερικών λένε αντιεπιστημονικές απόψεις, που στο Ισραήλ δεν θα πέρναγαν. Δεν κλείνει το Αιγαίο αν η Ελλάδα αποκτήσει 12 νμ χωρικά ύδατα. Υπάρχει η αβλαβής διέλευση όπως στα Στενά του Βοσπόρου. Ενοχλεί το Ισραήλ αυτό και δεν το θέλει ο Ροζάκης;
  7. Τα περί μερικής οριοθέτησης της Ελληνικής ΑΟΖ είναι άλλη μια προδοσία του υπ. Εξωτερικών της Ελλάδας. Η Ελλάδα αφήνει χώρο στη Τουρκία για να χωρίσει με την Αίγυπτο μεγαλύτερη ΑΟΖ απο αυτή  που δικαιούται, ενώ χάνεται το κοινό αμυντικό δόγμα με τη Κύπρο, κάτι που ευνοεί το Ισραήλ που αποκτάει νέα επαρχία. Φυσικά οι ΗΠΑ είναι πίσω απο αυτό.

Το άλλο που κατάλαβα είναι

  1. πως οι ΗΠΑ είναι αυτές που χώρησαν την Κυπρο - Αιγυπτιακή ΑΟΖ
  2. πως το Ισραήλ έχει μεγάλο ενδιαφέρον για κάποια κοιτάσματα νότια της Κρήτης, που ενώ ανήκουν στην Ελληνική ΑΟΖ τα προτιμάει στην Λιβυκή ΑΟΖ ενώ η ομάδα προδοσίας στο  υπουργείο Εξωτερικών συγκλίνει προς αυτή την ιδέα.
  3. πως όσοι διαφωνούν με τον Ροζάκη πάντα συμφωνούν σε ένα απο όσα λέει. Αμα τα βάλεις όλα μαζί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συμφωνούν στις απόψεις Ροζάκη που βασικά είναι απόψεις του Ισραήλ.
  4. πως χρειάζονταν να προηγηθούν κάποιες αποφάσεις – νομολογίες στο καραστημένο Δικαστήριο της Χάγης πριν στείλει το Ισραήλ με τον Ροζάκη την Ελλάδα εκεί.
  5. πως με αυτή τη προδοτική ομάδα που κάνει κουμάντο στο υπ. Εξωτερικών η Ελλάδα θα χάσει και άλλες φορές στο δικαστήριο της Χάγης.
  6. πως γίνεται αγώνας μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ για το ποιός θα ελέγξει μια αυτονομούμενη Κρήτη.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΥΒΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας είναι. Δεν τη γλυτώνει σε όποιο μέρος του κόσμου και να πάει.

Η ΝΔ να αρχίσει να ψάχνει για νέο αρχηγό. Ας ρωτήσουν στο Ισραήλ ποιόν θέλουν. Με το Ροζάκη το παιγνίδι κάηκε.

Όσα κατα καιρούς λένε άλλοι καταρίπτονται. Οσα έχω πεί εγώ όχι.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.