Αναρτήσεις ιστολογίου

Ο Μητσοτάκης δημιουργεί συνέχεια άλλοθι για να παραδίδει Ελληνικό έδαφος

Ο Μητσοτάκης δημιουργεί συνέχεια άλλοθι για να παραδίδει συνέχεια Ελληνικό έδαφος. Ο Εβρος και τα θαλάσσια σύνροα παραμένουν αφύλακτα. Το θέμα δεν επιλύεται με μετακινούμενους φράκτες και με διορισμούς συνοριοφυλάκων. Να κάνει στην άκρη.

Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κυβερνά και να παραδίδει έδαφος με τις πλάτες των ΜΜΕ του Βαρδινογιάννη και του Μαρινάκη. Παρατράβηξε. Να κάνει στην άκρη. Ειναι υποκατάστατο Πρωθυπουργού και κακός ηθοποιός.

Η συνέχεια στο pdf που ακολουθεί

Σχόλια

 1. Κύριε Ζουγανέλη, δε γίνεται να φυλαχτούν τα σύνορα επαρκώς. Ή μάλλον για να το πω διαφορετικά, γίνεται, αλλά το κόστος είναι δυσβάσταχτο και δεν έχει νόημα να το κάνουμε. Ούτε καν οι ΗΠΑ δε το κάνουν. Ο πραγματικός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη λαθρομετανάστευση είναι να αντιμετωπίσεις τα κίνητρά της και να τη κάνεις "απαγορευτική" για όποιον την αποτολμά, και όχι να βάζεις φράχτες και να κυνηγάς σαν τσοπανόσκυλο στα σύνορα όποιον πάει να περάσει.

  Πώς τη κάνεις απαγορευτική; Απλό. Βγάζεις ένα νόμο που απαγορεύει την απόδοση υπηκοότητας σε οποιονδήποτε πέρασε τα σύνορα της χώρας παράνομα, όσα χρόνια κι αν έμεινε στη χώρα, και στους απογόνους του. Επίσης απαγορεύεις αυστηρά τη πρόσληψή του σε οποιαδήποτε εργασία, και τιμωρείς υπερβολικά αυστηρά όποιον προσλάβει λαθρομετανάστη, και με χρηματικό πρόστιμο και με φυλακή και με δήμευση περιουσίας και με αφαίρεση επαγγελματικής αδείας. Διώχνεις τις ΜΚΟ που ασχολούνται με το λαθρομεταναστευτικό και αρνείσαι τη παροχή κάθε επιδόματος και τη πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες σε οποιονδήποτε δεν έχει νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα. Και τέλος, αν ο οποιοσδήποτε που δεν έχει δικαίωμα παραμονής στη χώρα προβεί σε βιασμό, ληστεία, ή δολοφονία, επιβάλλεις θανατική ποινή αυστηρά και χωρίς ελαφρυντικά.

  Σε μερικούς μήνες θα έχει αδειάσει η χώρα χωρίς διακρατικές συμφωνίες και χωρίς να εξαναγκάσουμε κανέναν να φύγει. Θα φύγουν μόνοι τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εχω γράψει τόσα άρθρα που αποδεικνύουν οτι τα σύνορα μπορούν να φυλάσσονται με τεχνολογικό τρόπο. Ενα τείχος στον Εβρο το φτειάχνεις αν είσαι Τουρκία σε δύο μήνες και αν εισαι Ελλάδα τον φτειάχνεις χαλαρά με μετακινούμενο με το χέρι φράχτη ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ.

   Το μήκος των συνόρων των ΗΠΑ δεν είναι 200 χιλιόμετρα στον Εβρο. Μη παραπληροφορείτε.

   Δεν μπορείτε να έχετε άποψη για όλα στην Ελλάδα ο καθένας, γιατί έτσι δεν θα υπάρχει έργο. Και δεν υπάρχει έργο γιατί δεν υπάρχει χρόνος να ακούγονται όλοι σε μια κοινωνία. Δεν μπορεί να ακούμε συνέχεια απόψεις και μηνύματα και να μην εισακούγονται αυτοί που αξιοκρατικά πρέπει και κυρίως χωρίς βάση λογικής, που και αυτή στη χώρα έχει χαθεί. Ετσι φτάσαμε στο σημείο η Ελλάδα να μη παράγει τίποτα και να κρέμεται απο τον Τουρισμό. Να έχουμε τον κάθε αμόρφωτο να παριστάνει χωρίς δίπλωμα τον δημοσιογράφο και να κάνει και τον Δάσκαλο με φωτογραφίες άλλων σβύνοντας το όνομα του απο πάνω.

   Η έλλειψη αξιοκρατίας και η έλλειψη πληροφόρησης είναι το πρόβλημα που έδωσε έναυσμα στη ψευτοαριστερά στην Ελλάδα να αποκτήσει ύπαρξη. Κανένα κράτος δεν υπάρχει που να μη μπορεί να γνωρίζει και να προφυλάσσει τα σύνορα του πλην της Ελλάδας.

   Τα μηνύματα και οι νόμοι σε μια χώρα που δεν λειτουργούν οι θεσμοί δεν πιάνουν. Θελει και απο τα δύο.

   Μη κάνετε θόρυβο όταν μιλάω, βάζετε τρικλοποδιά σε άλλους με αφορισμούς για τους οποίους δεν μπορείτε να έχετε άποψη. Η δημοκρατία δεν είναι η επιβολή του χάους των απόψεων αλλά της συντεταγμένης άποψης που όμως λόγω έλλειψης αξιοκρατίας στην Ελλάδα δεν υπάρχει.

   Διαγραφή
 2. στην ελλαδα πρωτα επιχειρούμε και μετα μαθαίνουμε
  σαν το βεγγο με την βεσπα…
  η αυτοδιδαχη και η αυτοθεραπεια εχουν συνηθως τραγικα
  αποτελέσματα
  θα μεινουμε με το ταλεντο και ένα μπογο ρουχα στο παγκακι
  αλλα πλήρως ενημερωμένοι για τις εξελιξεις …
  εκει να δεις αποψεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Aυτό μπορεί να αφορά ανθρώπους με χαμηλο μορφωτικο επίπεδο ή αφημένους στην ελεημοσύνη του Θεού. Δεν αφορά τους πολιτικους απατεώνες που συγκαλύπτει ο ένας τον άλλον. Δεν κάνουν λάθη. Ειναι απατεώνες. Ο κύκλος τους έκλεισε.

   Η αδιαφορία και ευπιστία του λαού οφείλεται στο γεγονός ότι είναι απληροφόρητος και ότι δεν λαμβάνει καλή παιδεία. Το ταλέντο το πραγματικό προκύπτει απο το ενδιαφέρον του καθενός για κάτι και την πρόσδεση του σε αυτό.

   Ενημερωμένοι για τις εξελίξεις! Χα χα. Απο τα ΜΜΕ του καρτέλ που ελέγχουν οι εφοπλιστές; Ορθότερο είναι να πείτε ναρκωμένοι και αποχαυνωμένοι απο τα ψέματα και τις θωπείες των ΜΜΕ και των πολιτικών τους μεντόρων.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ
=====================
1. Oχι διφορούμενα, παιδικά και αντισημιτικά σχόλια.
2. Μη χρησιμοποιείτε Κεφαλαία Ελληνικά.
3. Ολα τα σχόλια σας να είναι πάνω στο θέμα. Κάτι άλλο δεν θα περνάει.

Συγγραφή στα Ελληνικά