Αναρτήσεις ιστολογίου

Με το SHOW Mητσοτάκη-Ερντογάν στον Έβρο στήνεται εποικισμός βραχονησίδων

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Το μυαλό μου πάει στη Γαύδο, ανθέλληνες γαρ.

Ειναι μια πάρα πολύ κακή απόφαση αν ληφθεί και είναι ΥΠΕΡ της Τουρκίας. Το μόνο που θα λείπει θα είναι το ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με τη Τουρκία για να γίνει η μοιρασιά στο Αιγαίο.

 • Κάθε νησί έχει δική του ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.
 • Δημιουργούν μικρά ισλαμικά κρατίδια στο Αιγαίο προς μελλοντική διάσπαση.

Και έτσι να μη γίνει θα βρούν άλλη λύση. Οτι και να προτείνουν εφεξής θα είναι κακό για τη χώρα. Το νερό έχει μπεί στο αυλάκι.  Κάνει πλάτες ο ένας στον άλλο. Ολοι είναι μια παρέα.

Ο στρατός του Ερντογάν είναι ήδη μέσα στην Ελλάδα. Αυτοί τον έφεραν. Φεύγει απο τη Συρία και έρχεται Ελλάδα. Οι 300 της Βουλής το έκαναν.

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ

Και αφού δεν ελέγχονται, δεν φυλάσσονται. Σημειώστε πως,

 1. 1/3 της ελληνικής ΑΟΖ έδωσε το Μητσοτάκι στον Ερντογάν
 2. το Μητσοτάκι δεν οριοθέτησε με Κύπρο
 3. 1000 μπαίνουν μέσα την ημέρα. Για τη νύχτα δεν ξέρουμε. Και αν σταματήσουν σε ένα μήνα πάλι τα ίδια.
 4. έδειρε τους Λεσβίους.
 5. προέκυψε και το σκάνδαλο απο το βιβλίο Λάμπρου Παπαντωνίου, στο οποίο φαίνεται η φιλόΤουρκη πολιτική του Μητσοτακέικου, που επιβεβαιώνεται σήμερα. Ψάξτε προηγούμενη ανάρτηση.
 6. Η ζημιά με τους "μετανάστες" έχει ήδη γίνει. 700,000 έχουν μπεί μέσα στην Ελλάδα.
 7. Δεν είναι τυχαίο το τρίγωνο Μητσοτάκη - Ερντογάν - Σόρος που προέκυψε σήμερα. Ο Σόρος ταίζει το Μητσοτακέικο και στηρίζει και τον Ερντογάν στη Συρία (για να έλθουν και άλλοι μετανάστες στην Ελλάδα).
 8. Δεν έχει σχέδιο για το μεταναστευτικό. Το Μητσοτάκι είναι κολαούζο στις εξελίξεις.
 9. Ο Ερντογάν εκτοπίζει τους Σύριους προς την Ελλάδα για να εποικήσει με Τούρκους το Ιντλίμπ. Και ο Μητσοτάκης τον στηρίζει στην ΕΕ ψηφίζοντας να σταματήσουν οι εχθροπραξίες!

Με το SHOW στον Εβρο ή μετά απο αυτό, η κυβέρνηση

 1. Θα εποικήσει νησιά στο Αιγαίο χωρίς να ανοίξει μύτη. Αυτό ετοιμάζεται. Τα ΜΜΕ του καρτέλ και οι εγκάθετοι ξεκίνησαν ήδη τη σχετική προπαγάνδα.
 2. Θα κάνει τους πάντες να ξεχάσουν όσα δέν έκανε μέχρι τώρα.

UPDATE 6 Μαρ. 2020

ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΟΛΠΟ…

SNAGHTML5443309

Παρατηρήσεις

 1. Η σωστή λύση είναι να δοθούν χαρτιά στους μετανάστες που είναι στην Ελλάδα νόμιμα να ταξιδέψουν στην ΕΕ (φωτο 1)
 2. Δεν πρέπει να συνεχιστεί η είσοδος άλλων “μεταναστών” στην Ελλάδα. Ως εδω. (φωτο 1)
 3. Ο έλεγχος να γίνεται σε πλοία στα 6 νμ και όσοι δεν ειναι φυγάδες να επιστρέφουν. Το ΚΟΛΠΟ Μητσοτάκη για ευπαθείς ομάδες στο νόμο να φύγει απο τον νόμο.
 4. Η ΕΥΠ να  πάψει να χρησιμοποιεί ψεύτικους χαρακτήρες στο διαδίκτυο για να δημιουργεί περιβάλλον. Εχει γίνει νούμερο με τις κάμερες…
 5. Η ΕΥΠ να παρακολουθεί τις ΜΚΟ του Μητσοτάκη
 6. Να μη δίνονται βίζες σε Τούρκους πολίτες απο τη Τουρκία και να μη επιτρέπεται η είσοδος άλλων Τούρκων απο τη Γερμανία και την ΕΕ στην Ελλάδα. (φωτο 2)
 7. Να μη επιτρέπεται σε Αμερικανούς να κάνουν ελέγχους στον Εβρο και ειδικά στη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Είναι η εμπροσθοφυλακή του Ερντογάν. Και στη Συρία τα ίδια έκαναν. (φωτο 3)
 8. Ο Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει τη σύγγλιση των Ευρωπαίων Αρχηγών στο υψηλότερο επίπεδο και να ληφθούν αποφάσεις για την μετεγγατάσταση εισβολέων σε άλλες χώρες. Η Ελλάδα δεν θέλει λεφτά για Hot spots για να πλουτίζει το Μητσοτακέικο.
 9. 700,000 στρατό έχει ο Ερντογάν στην Ελλάδα. Ο Μητσοτάκης θέλει και άλλo;
 10. Η επαναπροώθηση να γίνεται επι τόπου πλέον χωρίς καταγραφή σε αστυνομικά τμήματα. Η Ελλάδα πρέπει να δώσει υβριδική απάντηση στη Τουρκία. Σύλληψη και έξω απο τρύπες στον Εβρο.
 11. Ωραίο το θέατρο στον Εβρο. Το κόλπο με τη Χάγη και την επήρεια των νησιών δεν έπιασε. Εβγαλα το βιβλίο του Λάμπρου Παπαντωνίου με τις συμφωνίες Μητσοτάκη πατρός με τη Τουρκία και έτσι έσκασε το SHOW Μητσοτάκη – Ερντογάν στον Εβρο.

Με χίλιους Tούρκους αστυνομικούς στον Έβρο, δεν στήνεις επεισόδιο αλλα επεισοδιακό SHOW υπέρ διάσωσης Μητσοτάκη, του Πρωθυπουργού της Εθνικής Ήττας.

Το μόνο που σώνει το Μητσοτάκη είναι πως ο Ελληνικός λαός έχει το χαμηλότερο IQ στην ΕΕ.

Σχόλια

 1. Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ένα επικοινωνιακό σόου. Από πολλές πλευρές, όχι μόνο της δικής μας κυβέρνησης, αλλά και από την Ευρώπη, τα ΜΜΕ, τη Τουρκία. Έχουμε μια αντικειμενική πραγματικότητα, που δε παίρνει αμφισβήτηση, το γεγονός πως εδώ και πολλές δεκαετίες η Ελλάδα αλλά και όλη η Ευρώπη δέχονται υπερβολικά μεγάλους αριθμούς λαθρομεταναστών (δεν έρχονται νόμιμα). Και μάλιστα οι κυβερνήσεις είτε κάνουν τα στραβά μάτια, είτε αρνούνται ευθέως να εφαρμόσουν τη νομιμότητα και να προστατέψουν τους ντόπιους πληθυσμούς, την εργατική/λαϊκή τάξη, την εθνική ταυτότητα και τον πολιτισμό, τάχα με πρόσχημα τα "ανθρώπινα δικαιώματα" (από πότε αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα να μπουκάρεις όπου θες παράνομα;).

  Ο μόνος τρόπος να σταματήσεις τις ροές, είναι να κάνεις απαγορευτική τη διαμονή κάποιου παράνομου στην Ευρώπη. Κόβεις τα επιδόματα και τις δημόσιες υπηρεσίες από κάθε παράνομο, και βάζεις εξοντωτικές ποινές σε όποιον προσλαμβάνει στη δούλεψή του παράνομο μετανάστη. Και τελειώνει εκεί το θέμα... Κανένας δε πάει σε μια χώρα αν ξέρει πως δε θα έχει να φάει εκεί. Αυτό γιατί δε το κάνουν; Μήπως τελικά ο στόχος είναι ο ευρωπαϊκός πολιτισμός, ο Χριστιανισμός, και το έθνος κράτος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ βλέπεις και κρίνεις το αποτέλεσμα... για να φτάσουμε όμως σε αυτό, έχουν προηγηθεί βήματα που τα έκανε η Ελλάδα η ίδια ( οι ηγεσίες και η ανεκτικότητα- βλακεία των πολιτών αυτής της χώρας ). ο Περιορισμός μόνο, δεν έλυσε και ούτε θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

   Και για ποιόν Ευρωπαϊκό πολιτισμό μιλάς... αυτόν που κάνει πολέμους και μετά σου στέλνει του πρόσφυγες... αυτόν που σου έβαλε δεσμά (οικονομικά) όταν θέλησες να επαναστατήσεις και γινεις κράτος... αυτόν που σε έβαλε να κυνηγάς δικούς σου (εμφύλιος)... που συντηρεί τα "τζακια" της χώρας και τους μαφιόζους που κάνουν ότι θέλουν ... που η παιδεία και η υγεία έχει ποσοστά επί του αεπ που επιτρέπουν σε "ιούς και υιούς", να ελεγχουν οικονομίες ... που κυνηγά τους άξιους και επιβραυβεύει τους πισωγλέντηδες...
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
   και στην τελική, ας αναλύσουμε την έννοια της λέξης (πολιτισμός), που τόσο πολύ αναμασάμε σαν να έιμαστε αίγες...
   Ας κάνουμε ένα βήμα στέρεο, μια φορά στη ζωή μας, και να μάθει ο καθένας από εμάς τον εαυτό του (ζητούμενο, να μάθει ΤΟΝ ευατό του και ΟΧΙ να μάθει ΓΙΑ ΤΟΝ εαυτό του).

   Χαρτιά τώρα στους ανθρώπους που θέλουν να περάσουν από την χώρα μας και να πάνε όπου στην ευχή θέλουν...
   ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

   Διαγραφή
  2. Βασικά διαφωνώ εντελώς με το σχόλιο σου φίλε studio-k11 σχεδόν σε όλα, αλλά επειδή αυτό θέλει πολύ χώρο δε θα επεκταθώ. Μόνο θα σχολιάσω το "κάνει πολέμους και μετά σου στέλνει τους πρόσφυγες". Οι Σύριοι δεν είναι ούτε το 5% των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, κι ακόμη κι αυτοί πλέον δε θεωρούνται πρόσφυγες πολέμου αφού ο πόλεμος έχει λήξει εδώ και 2 χρόνια και ο Άσαντ τους έχει καλέσει πίσω επίσημα και έχει προσφέρει αμνηστία. Σύμφωνα με κάποιες συνεντεύξεις Σύρων που είδα πρόσφατα, ο λόγος που δε γυρνάνε στη Συρία είναι γιατί είναι κατεστραμμένη οικονομικά και προτιμάνε να πάνε στη Γερμανία για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής, και όχι γιατί φοβούνται για τη ζωή τους στη Συρία....

   Δηλαδή οι Σύροι είναι μια ισχνή μειοψηφία, και ακόμη κι αυτοί δεν είναι ούτε τυπικά πρόσφυγες (δεν συνορεύουμε με τη Συρία) ούτε ηθικά (για οικονομικούς λόγους έρχονται και όχι για πολεμικούς).

   Άρα το αφήγημά σου, πως οι πόλεμοι προκάλεσαν το πρόβλημα, καταρρέει. Λες και οι Αλβανοί, λοιποί Βαλκάνιοι, Ανατολικοευρωπαίοι, Νιγηριανοί που πουλάνε CD κά, που ήρθαν εδώ από αρχές δεκαετίας 90, ήρθαν λόγω πολέμου....

   Διαγραφή
 2. Συντομο σχολιο.
  Σε εκπομπη, ραδιο, ο κ.Ανδρεας Μαζ. εχει αναφερθει πολλες φορες στο τι θα γινει οταν σταματησουν να περνουν χρηματα αυτοι που ειναι σε δομες, απο μκο, οηε, κτλ, τι θα κανουν μετα? Πως θα ζησουν?
  Δηλ θα εχουμε ενδεχομενη αναστατωση εντος της επικρατειας.
  Χθες ειδα οτι οσοι παρουν ασυλο, λεει, δεν θα περνουν πλεον χρηματα (οπως επερναν μεχρι τωρα?), ειπε ο Νοτης (προφανως εννοει απο το ελληνικο δημοσιο και οχι απο τις καρτες του ΟΗΕ).
  Αυτο αναφερθηκε στο τουιτερ, σαν θετικο γεγονος, ομως μια απαντηση ειπε οτι αυτο ΔΕΝ τους αποκλειει απο τα διαφορα επιδοματα ( του οπεκα, δηλ απο φορολογια). Και κεραταδες και δαρμενοι.

  Για το νουμερο 9, σιγουρα αυτοι που ερχονται εδω δεν ειναι συριοι, μαλλον ειναι τιποτα τουρκμενοι που ηθελε να τους παει στην συρια, στη θεση των κουρδων. Για καλο δεν ειναι.

  Ρητορικα ερωτ.
  Με στεναχωρειτε κ.Ζουγανελη για αυτο που λετε για τα ερημονησια, γιατι ελπιζαμε οτι αυτο... θα ηταν μια καποια λυσις, απο την στιγμη που δεν εχουμε δρομολογια πλοιων για Συρια και αιτησεις ασυλου εν πλω. Λογικα η αοζ τους ειναι ελληνικη, αλλα για να το λετε εσεις, κατι θα ξερετε παραπανω.
  Δηλαδη ειμαστε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
  Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω, ειναι γιατι ολοι αυτοι οι αθεοι/αντιθεοι κτλ, εχουν βαλθει να κανουν πραξη τις χριστιανικες προφητειες, περι ρεμπελου στρατου στη χωρα και εξεγερσεων (αρα θα χυθει αιμα αθωων, με πιο πολυ ενταση απο σημερα). Αυτο δεν μας ειπε και ο ανθρωπιστης Ταγιπ? Θα ζητατε ελεος. Δεν βρεθηκε ομως κανενας πολιτικος σαλτιμπαγκος να ρωτησει, εστω που ειναι οι αγνοουμενοι της Κυπρου κτλ. (χωρια τα ποινικα, που εκλεισε ο κουφος σερραιος). Βρε τους π...μπαγασηδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αναρωτιεμαι με βαση μια ειδηση, εαν στελναμε ενα καραβι με ατομα που εχουν παρει ασυλο, στην Βαλτικη και ξαφνικα παρουσιαζε βλαβη και ζητουσε να το σωσουν πχ οι Δανοι, δεν θα τους κρατουσαν εκει? Η εαν τους μεταφεραμε, με τις βαρκες και τα σωσιβια στα διεθνη υδατα και τους λεγαμε, εκει ειναι η Δανια, θα εστελεναν καμια φρεγατα να μας βουλιαξει η θα εκαναν διεθνη αρμαδα για αποτροπη? Δεν νομιζω.

  Τα λεφτα των ΜΚΟ στους ελληνες εφοπλιστες, τωρα και μεταφορα στην βαλτικη με 5 καραβια να αδειασουν τα νησια!
  https://www.politico.eu/article/danish-frontex-boat-refused-order-to-push-back-rescued-migrants-report/

  Ο Κυριακος τι πρεπει να κανει? *παντα νομιμα! ουτε καν ασυμμετρα!
  α.Να στειλει με πλοιο τους μη καταγεγραμμενους εισελθοντες στην Δανια
  β.Να στειλει με αεροπλανο τους μη καταγεγραμμενους εισελθοντες στην Δανια
  γ.Να δικασει για απειθεια τους Δανους, ναυτοδικειο
  δ.Να απαιτησει, διατροφη και τρεχοντα εξοδα συντηρησης των εισελθοντων
  ε.Να τερματισει την δραση της Φροντεξ, ως απαραδεκτη.
  ζ!Ολα τα παραπανω! Γιατι δεν εχει εντολη η Φροντεξ να τους επιστρεφει, στην ασφαλη χωρα του Νατο? Αληθεια, η μανδαμ ενημερωσε τους απενατι? Και τι απαντηση πηρε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. grey goo-ecophagy(Drexler) να τι είναι η μαζα των λαθρο
  με αυτό το φοβητρο σε αντικαθιστουν με ρομποτ στην δουλεια σου
  και από την άλλη βαζουν στο χερι τις σπανιες γαιες σου
  όταν το νερο θα είναι φαρμακο αυτο της βρυσης δεν θα πεινεται
  κιαν εχεις στον κηπο σου πηγαδι θα φορολογείσαι σαν να εχεις αποστακτηρα
  ετσι θα γινεις αυτο που φοβοσουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Που/πως, μπορώ να βρω το βιβλίο του Λαμπρου Παπαντωνίου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΤο σημερινο φυλλο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δημοσευτηκε η πληροφορια πως σκεπτονται να κανουν παρκινγκ λαθρο στα νησια ΚΙΝΑΡΟ-ΛΕΒΙΘΑ_ΣΑΡΙΑ_ΜΑΠΡΜΠΑΛΙΑΣ. η ΚΙΝΑΡΟΣ και η ΛΕΒΙΘΑ οριζουν τη γραμμη διανομης του Αιγαιου (νομιζω ειναι εγγυς του 25ου μεσημβρινου. ΕΡΡΩΣΘΕ!

  ΑΖ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ
=====================
1. Oχι διφορούμενα, παιδικά και αντισημιτικά σχόλια.
2. Μη χρησιμοποιείτε Κεφαλαία Ελληνικά.
3. Ολα τα σχόλια σας να είναι πάνω στο θέμα. Κάτι άλλο δεν θα περνάει.

Συγγραφή στα Ελληνικά