. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ο Κώστας Μητσοτάκης όρισε τον 25ο μεσημβρινό σαν όριο της υφαλοκρηπίδας στο ΑΙγαίο όχι ο Ερντογάν!


ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ!

Το λέει και ο ίδιος στο video που ακολουθεί! Αναφέρεται και στο να πάει η Ελλάδα στη Χάγη για επίλυση. Τα είχε κόψει ο άνθρωπος απο την εποχή του Καραμανλή.
Η Μαγείρισσα απο τη Κρήτη μας έλεγε πρόσφατα πως η Ελλάδα θα πρέπει να πάει με τη Τουρκία στη Χάγη, ενώ η διαδικασία όπως φαίνεται είχε ήδη συμφωνηθεί επι Μητσοτάκη του Εφιάλτη του Α’, που με την αποστασία του έφερε και τη Χούντα.

Αυτό δείχνει πως σε αυτό θέμα, ο Σαμαράς φάνηκε πατριώτης που αποχώρησε απο τη κυβέρνηση ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου δικαιολογείται που τον έλεγε Εφιάλτη.

KAI ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ Β’, ΚΟΥΛΗ

Σε προηγούμενα άρθρα έχω αναφερθεί στο θέμα της επήρειας στην ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα που οδηγούν την Ελλάδα σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο αλλά και επιτρέπει την εκμετάλλευση περιοχών απο τρίτα κράτη, που δεν θα δίνουν αναφορά ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Τουρκία!

Ας δούμε εν τάχει πάλι τις επιτυχίες του Εφιάλτη Β’:
  1. O Eβρος δεν ελέγχεται, άρα δεν φυλάσσεται και αμφιβάλλω και για το επίπεδο της άμυνας της χώρας. Η Ελλάδα επι χρόνια διακρτικά αφοπλίστηκε.
  2. Αφησε χωρις απάντηση τη Τουρκία στη συμφωνία με η Λιβύη. Δεν οριοθέτησε ακόμη με τη Κύπρο.
  3. Με το μεταναστευτικό μεγιστοποίησε τον κίνδυνο της χώρας απο τον υβριδικό πόλεμο που διεξάγει η Τουρκία οδηγώντας στις πόλεις μέσα τους εισβολείς και παρέχοντας ιδεώδεις συνθήκες παραμονής.
  4. Αφησε αφύλαχτη την Ελλάδα απο τον Κορωναϊό ενώ το θέμα είχε ξεκινήσει απο τον Δεκέμβρη του 2019 διεθνώς. Ετρεχε στο βουνό να σκεφτεί ποιόν άχρηστο και επιβλαβή θα κάνει ΠτΔ. Δεν συμφωνώ με κανένα απο τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση. Εχοντας υπόψη απο αυτά που πρέπει να ξέρει κανείς σαν μαθηματικός και απο την απο εδώ εμπειρία μου η χώρα ειναι στο κρεββάτι του θανάτου. Οπως σε όλα πληροφόρηση μηδέν, πράξη μηδέν. Για να το πω αλλοιώς, χωρίς αξιοκρατία διορισμένοι στα ΑΕΙ δεν μπορούν να αποδώσουν και ειδικά σε περίπτωση πολλαπλών κρίσεων.
ΛΑΘΟΣ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Είναι λάθος, εξεπίτηδες λάθος, με στόχο να μην έχουν άμυνα οι πόλεις απο τον υβριδικό στρατό του Ερντογάν στα hot spots σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με τη Τουρκία.
Σημειώστε πως όπως στη Συρία οι ΗΠΑ έχουν βάσεις μοιρασμένες σε όλο τον Ελληνικό χώρο για να μη γίνει κανέλα λάθος στον τεμαχισμό και να βοηθάνε τον ένα ή τον άλλο που θα χάνει, για να μη μείνει τίποτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

Η μια πιθανότητα είναι να εξελιχθεί η κατάσταση κατά της χώρας μας με κάποιο επεισόδιο που θα φτάσει απο τη Θράκη ως τα νησιά του Αιγαίου και σε τεμαχισμό της χώρας.
Η άλλη ειναι ένα SHOW στον Εβρο για να γλυτώσει τη πτώση η κυβέρνηση Μητσοτάκη απο τη στιγμή που ανήρτησα το βιβλίο του Λάμπρου Παπαντωνίου, που ξεφτιλίζει τη κυβέρνηση και όλους τους παπαγάλους που παριστάνουν τους διεθνολόγους και τους γεωστρατηγικούς αναλυτές αποδεικνύοντας αυτό που λέει στο video o Εφιάλτης Α’.
Kατα τη γνώμη μου το δεύτερο σενάριο φαίνεται το πιθανότερο, γιατί σε άλλη περίπτωση ο Μητσοτάκης θα πάει για Γουδί. Να το έχει σίγουρο και μαζί και το υπουργικό συμβούλιο.

ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ

Αυτό που μπορεί να καταλάβει κανείς είναι πως όλα γίνονται σε βήματα.
Πρώτα οι Πρέσπες, μετά το μεταναστευτικό και μετά ο Έβρος. Ολα σιγά-σιγά. Και επίτροπος για το μεταναστευτικό, ο Νοvartis Aβραμόπουλος!
Αν δούμε τη συνθήκη Σένγκεν θα καταλάβουμε, γιατί οι εισβολείς δεν πάνε στη Βουλγαρία και στη Κύπρο αλλά στην Ελλάδα. Γιατι Βουλγαρία και Κύπρος ευτυχώς δεν ανήκουν στη Σένγκεν. Παράλληλα η Ελλάδα είναι αποκλεισμένη απο τις άλλες περιοχές στις οποίες ισχύει η συνθήκη Σένγκεν. Ολα σωστά φτειαγμένα για βουλώσει η Ελλάδα απο σκατό και να πλημμυρίσει ο βόθρος. Σε λίγο θα ακούτε σκάνδαλα και δεν θα δίνει κανείς σημασία.
Η Ελλάδα διαλύεται εκ των έσω.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.