Αναρτήσεις ιστολογίου

Πειραματόζωα των φαρμακευτικών εταιρειών οι Έλληνες απο το Μητσοτάκη

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΜΟΣΙΑΛΟΥ  ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΝΕΚΡΩΝ

Ειναι πολύ δύσκολο να βοηθήσεις ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους να παράγουν έργο και που τις θέσεις που έχουν τις πήραν όχι για την επιστημονική τους επάρκεια, πράγμα που φαίνεται απο αυτά που λένε, απο αυτά που κάνουν και απο τα αποτελέσματα της αντιμετώπισης του ιού. Τα πάντα στην αντιμετώπιση του ιού γίνονται χωρίς επιδημιολογικές μελέτες με συμβούλους χωρίς επιστημονικό βάρος αλλά με πολλές γνωριμίες, χωρίς σημαντικά επιστημονικά επιτεύγματα και τίποτα άλλο.

Είνα γνωστό πως μέσα απο το ιατρικό και παραϊατρικό επάγγελμα προωθούνται ιατρικές εταιρείες. Τη προώθηση την είδαμε

 1. απο τη συλλογή φαρμάκων (οτι κυκλοφορεί το επιτρέπει) που ο Ασχετος Τσιόδρας με τα κακά αποτελέσματα προτείνει στους γιατρούς της χώρας για την κατα την άποψη τους αντιμετώπιση περιστατικών του κορωναϊου, χωρίς καμμία νομική προτασία
 2. απο τη διαφήμιση Μόσιαλου συγκεκριμένης συσκευής για την ταχεία ανίχνευση του ιου. Υπάρχουν πολλές αλλα ο ενδιάμεσος κάνει τη δουλειά που έκανε αυτός που ανελάμβαβε τα αντιστασθμιστικά στα εξοπλιστικά. Ο μπροστινός για τη δουλίτσα.

Μια συσκευή ταχείας ανίχνευσης του ιου χρειάζεται αλλα ο Μόσιαλος δεν έχει τις γνώσεις να αποφασίσει ποιά είναι η σωστή. Να γίνει κατανοητό αυτό και απο επιδημιολογία επίσης δεν γνωρίζει.

Συνεπώς να προτείνει λύσεις που αφορούν σε αυτά που ξέρει π.χ. διοίκηση νοσοκομείων και τίποτα άλλο.

Οσον αφορά την αντιμετώπιση του ιού, οι Ελληνες ασθενείς δεν μπορεί να γίνουν πειραματόζωα στα χέρια ασχέτων και μη όντων επι τη ουσία στη πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του ιου όπως αυτοδιαφημίζονται απο τον Μόσιαλο. Ούτε τα φάρμακα που υπάρχουν δεν ειχαν για να κάνουν έρευνα. Τώρα τρέχουν. Οι άλλοι στο εξωτερικό είχαν μήνες πριν ξεκινήσει. Τι μας λένε τώρα oι αεριτζήδες και οι έμποροθ φαρμάκων και συσκευών;

Και πάμε σε αποτελέσματα 1693 κρούσματα η Ιαπωνία των 120 εκ και 1156 η Ελλάδα των 8 εκ. πολιτών.

ΗΟΤ SPOTS KAI KΡΟΥΣΜΑΤΑ

 1. Στους χάρτες βλέπετε πως εκεί που δεν υπάρχουν κρούσματα εκεί βάζουν τα HOT SPOTS!
 2. Λόγω της μεγάλης γειτνίασης στα ΗΟΤ SPOTS θα προκύψει ανοσία αγέλης, που πρακτικά σημαίνει πως σε ένα μήνα θα έχουν αρρωστήσει όλοι. Αυτούς η κυβέρνηση τους αφήνει ελεύθερους να κυκλοφορούν μέσα στην πόλη. Είναι έγκλημα αυτό και αυτό μου αρκεί για να συμπεράνω πως ο Τσιόδρας ειναι άχρηστος και τον έχουν εκει για το εμπόριο φαρμάκων του Μαξίμου. Θέλουν θύματα! Ξέρω τι έχουν στήσει. Δολοφονίες!
 3. Στο επιδημιολογικό μοντέλο SIR, που είναι πιο ακριβές απο το λογιστικό μοντέλο, η καμπύλη κρουσμάτων δεν είναι συμμετρική (προσέχετε γιατί στην Ελλάδα κυκλοφορούν περισσότεροι άσχετοι απο τα κρούσματα του ιού).
 4. Για το μηχάνημα ECMO αντι των αρχαίων που χρησιμοποιούνται στις ΜΕΘ ακούστηκε τίποτα πουθενά; Οχι. Φοβερούς επιστήμονες έχετε. Ηθικούς!

Αυτό που σας ανέφερα στη περίπτωση (2) εξηγείται στο παραπάνω σχήμα. Η πάνω καμπύλη αντιστοιχεί σε hot spots (μεγάλη πυκνότητα). Η κάτω σε μικρότερη πυκνότητα. Και στις δύο περιπτώσεις ο κόσμος κυκλοφοράει ελεύθερα χωρίς μέτρα.

Εφαρμογή ανοσίας αγέλης έχουμε στη περίπτωση (1), όλοι ελεύθεροι. Στη περίπτωση (2) έχουμε καραντίνα (α) με δυσκολία συμφωνώ για περιοχές εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης (μπορει να εφαρμοστεί μόνο π.χ. για μαθητές), β) τα κύματα των κρουσμάτων δεν θα είναι απαραίτητα δύο όπως ΛΑΘΟΣ σας λένε οι άσχετοι. Στη περίπτωση (3) έχουμε κανόνες κυκλοφορίας (ώρες, Μέσα μαζικής μεταφοράς, ειδικός πληθυσμός, επιλεκτική κίνηση κλπ, δεν ξέρουν απο αυτά, τώρα τους τα βάζω θέματα για να διαβάσουν), που ευνοούν τη μη ύφεση της οικονομίας (ιδανική λύση για περιοχές χωρίς hot spots και με μηδενικά κρούσματα). Η περίπτωση (4) μπορεί να εφαρμοστεί σε χωριά και σε ανοιχτές περιοχές με μηδενικά κρούσματα.

Παρατηρείστε πως απο τη στιγμή που μπαίνουν μέτρα, κρούσματα θα υπάρχουν ακόμη και το καλοκαίρι. Τον τουρισμό για φέτος ξεχάστε τον.

Η παραγωγή πρέπει σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας να υπάρχει και σε άλλες όχι. Τους μαθαίνω δεν τους ρωτάω ΑΝ γίνεται. Δεν τους υπολογίζω επιστημονικά. Δεν χρειάζομαι ούτε το Μόσιαλο ούτε το Τσιόδρα… Είναι πολλά χρόνια πίσω.

ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

Τωρα οι αμάλαγες της κυβέρνησης ζητάνε απο τους γιατρούς να αναλάβουν θεραπείες χωρίς νομική προστασία με χρήση τοξικών αδοκίμαστων φαρμάκων με πειραματόζωα Ελληνες. Αυτοί που δεν κατάφεραν να βρούν ούτε ένα εισβολέα με κορωναιο, αυτοί που έχουν βάλει επειδή ειναι άχρηστοι μια χώρα ΟΛΗ σε καραντίνα χωρίς να χρειάζεται, τινάζοντας στον αέρα την Ελληνική οικονομία!

Ποιός ερευνητής γιατρός μπορεί να έχει άποψη να χρησιμοποιήσει φάρμακα για κορωναϊό, χωρίς να έχει διαγράμματα στα χέρια του όπως αυτά και ειδικά για τον κορωναϊό; Kανένας. Αν το κάνει θα είναι δολοφόνος.

Δοκιμές για τις φαρμακευτικές εταιρείες θα κάνουν; Bάσει ποιάς ηθικής;

ΜΑΣΚΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ … ΜΟΝΟΣ

ΒLACK HUMOR

Και κάτι για να γελάσουμε με τον Ιεροψάλτη Τσιόδρα, που ήταν και στο ΜΕΓΑΛΟ κόλπο του Αβραμόπουλου (Novartis) που αγόρασε εμβόλια και ξέμειναν … όπως θα μείνει η χλωροκίνη…

Και τo 50% δεν είναι σίγουρο. Ο Τσιόδρας το λέει...

Σχόλια

 1. Θεέ μου, και να ταξίδευα αντάμα με τον Χάρο,
  να 'ν΄ το ταξίδι μου μακρύ κι ο δρόμος μου μεγάλος,
  να κάτσω να τον ερωτώ για τους αποθαμένους:
  τι κάνουν οι άρχοντες στη γης και οι πτωχοί στον Άδη
  κι αν μεγαλώνουν οι μικροί και γένονται μεγάλοι
  κι αν ξαρρωσταίνουν οι άρρωστοι και γαίνου οι λαβωμένοι
  κι αν έρχονται στον τόπο τους οι ξενοπεθαμένοι


  ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΜΑΝΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κουιζ: ΓΑΠ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΟΥΛΗΣ, ΤΣΙΟΡΔΑΣ τι κοινο εχουν; Απαντηση το απογευμα εαν δεν το λυσει καποιος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μήπως... λέω, μήπως.... το Harvard ;

   Διαγραφή
  2. Φιλε ο Μόσαλος εγινε καθηγητής στο LSE επειδh ήταν Μεγάλος ή απο τις φαρμακευτικες που θέλουν να κάνουν ISO για να κλείσουν τις άλλες;

   Διαγραφή
  3. Δυστυχως στην Δυση η κλικα καθε ειδους ειναι ο μονος τροπος να αναρριχηθεις....

   Διαγραφή
 3. «Για να δημιουργήσει μια εντύπωση ότι η πόλη είχε τον έλεγχο του κορονοϊού, το Τόκυο απέφυγε να λάβει αυστηρά αιτήματα και έκανε τον αριθμό των ασθενών να φαίνεται μικρότερος» υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Γιούκιο Χατογιάμα. «Ο κορονοϊός έχει εξαπλωθεί ενώ εκείνοι περίμεναν. Εβαλαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες πάνω από τους πολίτες» τονίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μερικοί δεν δίνουμε σημασία στο τί λέει ο Ρούπι. He is out of game.

   Διαγραφή
 4. δασκαλε ποσοι ειναι οι νεκροι στην κινα μπορεις να μας δωσεις ενα αξιοπιστο νουμερο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σημασία έχει πως ο ιός στη Κίνα αντιμετωπίσθηκε και πως στην Ελλάδα όχι. Αυτό έχει σημασία και αυτό πονάει τη Δύση.

   Διαγραφή
 5. Μετά τα δημοσιεύματα, που διαψεύδουν τις κινεζικές αρχές για τον αριθμό των νεκρών από την πανδημία του κορωνοϊού, αξιωματούχος από την τοπική κυβέρνηση στην Ουχάν δήλωσε στον κινεζικό Τύπο την Δευτέρα πως ο αριθμός των νεκρών από τον ιό θα δοθεί στην δημοσιότητα την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, όπως είναι προγραμματισμένο και δεν υπάρχει σχέδιο να αλλάξει αυτή η ημερομηνία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγω ξέρω πως ο Donald Trump παρεκάλεσε τον Πρόεδρο της Κίνας σε τηλεφωνική επαφή που είχε να ανεβάσει τον αριθμό των νεκρών για να μην έχει πολιτικό κόστος στις εκλογές και πως του ζήτησε επίσης να μην αναφέρεται στο Avigan για να αυξηθούν τα κέρδη των δυτικών εταιρειών που δεν έχουν επιτυχίες. Οι Μόσιαλοι της Δύσης παλεύουν την πραγματικότητα με στρατό φαντασμάτων και φαντάσματα δεν υπάρχουν...

   Διαγραφή
  2. https://www.defence-point.gr/news/ipa-xeperasan-toys-10-000-oi-thanatoi-apo-ton-neo-koronoio

   Διαγραφή
  3. Στην Ελλάδα αντίθετα συνέβη το ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Ο Τσιόδρας εκανε καλά σε μια μέρα 200 άτομα και χωρίς φάρμακα. Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.

   Ακουσα πως θα ανακηρυχθεί απο την Εκκλησία σε Οσιο.
   Δεν πιστεύω καμμία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ πλέον. ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.

   Διαγραφή
 6. Κορωνοϊός - Ουχάν: Οι ντόπιοι διαψεύδουν την κυβέρνηση, 42.000 οι νεκροί και όχι 3.200

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σημασία έχει πως ο ιός στη Κίνα αντιμετωπίσθηκε και πως στην Ελλάδα όχι. Αυτό έχει σημασία και αυτό πονάει τη Δύση. Ψέμματα όλοι λένε.

   Διαγραφή
 7. τα ατομα αυτά είναι τοσο συμ-μορφωμενα που
  μπορει να πεθανουν ξαφνικα από καποιο
  τυπογραφικο λαθος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. https://myflamseptemberblog.blogspot.com/2020/04/dr-tsiordas-2017.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Τσιόδρας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση τη κατάλληλη ώρα. Το τελευταίο με ανησυχεί.

   Διαγραφή
 9. https://www.militaire.gr/koronoios-iaponia-metra-stirixis-gia-ti-quot-megalyteri-pagkosmia-krisi-meta-ton-v-pagkosmio-polemo-quot/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. H Ιαπωνία έχει το καλό ότι παράγει. Η Ελλάδα δανείζεται. Εδώ θα δούμε μεγάλες φασαρίες.

   Διαγραφή
 10. https://www.news247.gr/kosmos/koronoios-prothypoyrgos-iaponias-anamenetai-kiryxei-katastasi-ektaktoy-anagkis.7617337.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 1. Οι εταιρείες θα συνεχίσουν να εργάζονται.
   2. Οι Ιάπωνες ξέρουν να ακολουθουν κανόνες συμπεριφοράς.

   Στην Ελλάδα να ασχολείστε με όσα ΔΕΝ γίνονται στη χώρα και επιτέλους σταματείστε να λέτε πως έχετε τους καλύτερους επιστήμονες στην Ελλάδα. Δεν περνάει αυτό. Γελάμε.
   Κανένας καλος δεν γυρνάει πίσω.

   Διαγραφή
 11. https://slpress.gr/snews/prostateytikes-aspides-prosopoy-thorax_tuc-apo-to-polytechneio-kritis-gia-to-nosokomeio-chanion-kai-to-programma-quot-voitheia-sto-spiti-quot/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι άχρηστες για κορωναϊό. Να τους δώσω εγω σχέδια να κάνουν αν θέλουν. Αλλά πρέπει να συνεργαστούν και άλλοι μεσα απο το παν/μιο.

   Διαγραφή
 12. του το ειπε ο τσιοδρας https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/perithalpsi-asfalisi/news/54990/korwnoos-paraskiniakes-paremvaseis-tramp-gia-xlwrokini-ydroxyxlwrokini.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μη πιστευετε τους ψεύτες. Θέλουν να ρίξουν στον Trump το λάθος της αγοράς των 4 τόννων χλωροκίνης. Στην πραγματικότητα όταν το είπε δεν υπήρχε κάτι άλλο και ήθελε να δώσει ελπίδες. Η χλωροκίνη θα πάει εκεί που πήγαν και τα εμβόλια επι Τσιόδρα και Αβραμόπουλου, στα σκουπίδια.

   Διαγραφή
 13. https://www.protothema.gr/greece/article/998043/sunagermos-sto-kranidi-perissotera-apo-150-nea-krousmata-sti-domi-metanaston-speudei-o-hardalias/AMP/

  Mιλάμε για μαφία πλέον....Θέλουν θύματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. https://youtu.be/rqN8-KEk_Us

  τρομακτικό!

  Είναι η Ελλάδα του Μητσοτάκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσεις επιλέξατε τον Μητσοτάκη. Θα μου πείτε ποιόν άλλο; Δεν ξέρω. Πρόκειται για κύκλωμα.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Συγγραφή στα Ελληνικά