. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Καιρός για έξυπνες νάρκες στον Εβρο. Διάσωση Μητσοτάκη από Ερντογάν;


Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΤΤΑΒΑΣ

Τον ΓΑΠ τον πείραζαν οι νάρκες στον Εβρο. Ηταν το εμπόδιο για να περνάνε μετανάστες μέσα στη χώρα. Απο κεί και πέρα ΟΗΕ και αλληλέγγυοι, οι ΜΚΟ του Σόρος πού έστησε τη πυραμίδα της μετανάστευσης (βλέπετε εδώ) έστησαν μια διεθνή συνάντηση για να υπογραφή μια σύμβαση, αυτή της Οττάβας, κατά της χρήσης ναρκών ξηράς. Στο τέλος την υπέγραψε και η Ελλάδα με τον φίλο του Σόρος, τον ΓΑΠ. Το αποτέλεσμα το ζούμε στον Εβρο. Μας έχει μείνει μόνο το λαστιχάκι και η πυροσβεστική (!) για να αντιμετωπίσουμε τους εισβολείς. Α και κάτι άλλο. Αυτοί που έρχονται με το τραίνο, δέν μετράνε;

Η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει απο τη σύμβαση αυτή μέχρι να λύσει το θέμα εθνικής της ασφάλειας που έχει προκύψει και να τοποθετήσει προσωρινά νάρκες στον Εβρο που μετά να αντικαταστήσει με άλλα όπλα.

Καταλαβαίνω πως τα λαμόγια στην Ελλάδα για να μη κάνουν αυτό, θα ζητήσουν κονδύλια απο την ΕΕ για να τα μοιράσουν με τους εργολάβους και τους προμηθευτές. Το θέμα είναι πως η χώρα μας είναι φτωχή και λεφτά δεν υπάρχουν για έξυπνες λύσεις.

Αν προτείνω έξυπνες λύσεις, δεν θα τις καταλάβουν στη κυβέρνηση, γιατί είναι αμόρφωτοι και θα αγοράσουν … κάμερες πάλι χα χα. Ιδέες ξέρουν να καίνε για να περνάει ο καιρός και να μασάνε οι μασαμπούκες.

Μερικά σχόλια:
  • Εξοδος απο τη σύμβαση της Οττάβας. Είναι φανερό πλέον γιατί υπεγράφη απο τον ΓΑΠ. Για να υπάρξει εποικισμός. Απο το 2014 δεν υπάρχει ναρκοπέδιο στα σύνορα με τη Τουρκία ούτε απο Ελληνικής πλευράς ούτε απο Τουρκικής. Και υπήρχε λόγος για αυτό (το μεταναστευτικό).
  • Στον Έβρο χρειαζόντουσαν τα οχυρωματικά έργα και όχι η τάφρος του Φράγκου, που έγινε απο το κράτος για να μη τη χρεωθούν οι εφοπλιστές που ήθελαν ποτάμι μέχρι τη Βουλγαρία για να μεταφέρονται προϊόντα. Τι ξέρουν όμως αυτοί απο τέτοια έργα; To ίδιο κόλπο και στον Αξιό. Στα μουλωχτά τον διανοίγουν, θα φτάνει στη FYROM (στην οποία ο Κοτζιάς αποδέχεται να δώσει και ΑΟΖ σύμφωνα με όρο που υπάρχει στη συμφωνία) και θα δημιουρήσουν φυσικό σύνορο για το μελλοντικό κράτος της Μακεδονίας που θα φτάνει μέχρι τον Αξιό. Η τάφρος Φράγκου δεν κόβει κανένα τάνκ. Εχουν γέφυρες οι Τούρκοι και η αρχική επίθεση θα γίνει με πυραύλους. Οταν όλα γίνουν έρημος θα έλθουν τα Τουρκικά τανκς. Καλό είναι λοιπόν ο συνταξιούχος στρατηγός να μη βγαίνει στα κανάλια για το έργο φάκα που έφτειαξε και που θυμίζει και ζώνη ασφαλείας υπέρ της Τουρκίας σε μελλοντική διευθέτηση, μετά απο ένα επεισόδιο.

Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μετά τη πώληση Καμμένου τόσων βομβών μέσω ιδιώτη στη Σαουδική Αραβία, βόμβες που θα μπορούσα να τις κάνω έξυπνες και να έδινα δουλειά στις αμυντικές ετσιρείες που θέλουν να τις κλείσουν, φτάσαμε και στο δανεισμό Patriots στα Σαουδική Αραβία!

ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο Μητσοτάκης είπα και το ξαναλέω είναι ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας. Αυτά που κάνει στον Εβρο για να σταματήσει τους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ δεν αρκούν χώρια που μπορεί να έχουν κορωναϊό.

ΕΡΓΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ 1ο
Με 5 τάγματα δεν ελέγχεις την είσοδο των μεταναστών. 212 χιλιόμετρα είναι το σύνορο Ελλάδας και Τουρκίας. Είναι πράξη βιτρίνας.


Στο video διακρίνετε κάπου 3-5,000 εισβολείς να προσπαθούν να περάσουν απο ένα μόνο σημείο στον Εβρο. Στα 212 χιλιόμετρα είναι λογικό να προσπαθούν να μπούν 72,000 το λιγότερο. Αυτό που λέει η Τουρκία είναι στατιστικά πιό αληθοφανές απο αυτά που λέει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη του Αυτοδημιούργητου.

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί σας λένε πως ένας εισβολέας μπορεί να μπεί ΜΟΝΟ απο τη κεντρική "πύλη”  π.χ. Καστανιές και εσείς το τρώτε ακατέργαστο.  Υπάρχουν τόσα άλλα μέρη να περάσουν. Εγώ δεν τους πιστεύω. Αλλά εσείς θα ξέρετε καλύτερα...  Μη ξαφνιαστείτε μετά όμως... Φρούρηση με βάρκες που ανεβοκατεβαίνουν τον  Εβρο δεν γίνεται και μην ακούτε τα παπαγαλάκια της ΝΔ και αυτά που δείχνουν τα ΜΜΕ του καρτέλ. Βλακείες λένε συνέχεια. Τόσο ξύλο έριξε ο Μητσοτάκης στους Λέσβιους. Το ξεχάσατε; O Mητσοτάκης μόνο "αλήθειες" έλεγε πριν τις εκλογές για τη δημιουργία HOT SPOTS στο Ανατολικό Αιγαίο και απο κάτω πέρασε τραίνα...

Σε μια πολυκατοικία με χίλιες πόρτες η κυβέρνηση φυλάει μία και μου λέτε πως μόνο 7,000 έφτασαν στον Εβρο. Καλά κάνουν και σας δουλεύουν.

ΕΡΓΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ 2ο
Το άλλο έργο βιτρίνας που σκαρφίστηκε το Μαξίμου “καλώς ήρθατε επενδυτές” αφορά τη νομική κουταμάρα του άρθρου 78 της Συνθήκης της ΕΕ.

Το άρθρο 78.3 αναφέρει: “Εφόσον ένα ή περισσότερα κράτη μέλη αντιμετωπίζουν επείγουσα κατάσταση, λόγω αιφνίδιας εισροής υπηκόων τρίτων χωρών, το Συμβούλιο μπορεί να εκδίδει, μετά από πρόταση της Επιτροπής, προσωρινά μέτρα υπέρ του εν λόγω κράτους μέλους ή των εν λόγω κρατών μελών. Το Συμβούλιο αποφασίζει μετά από διαβούλευση με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο”.

Μέσω του συγκεκριμένου αιτήματος, η Αθήνα θέλει να αιτιολογήσει την εφαρμογή έκτακτων μέτρων, όπως η αναστολή υποβολής αιτήσεων ασύλου για ένα ΜΟΝΟ μήνα. Φυσικά αυτό μόνο προσωρινά θα σταματήσει το πρόβλημα. Μετά το μήνα οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ θα συνεχίσουν να έρχονται με πιο αργούς ρυθμούς.

Προσωρινά μέτρα για ένα ΜΟΝΙΜΟ πρόβλημα είναι ΕΡΓΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.

ΛΥΣΗ

Εξυπνα όπλα και διπλωματικοί εκβιασμοί. Ποιοί θα το κάνουν; Είναι άχρηστοι.

Χωρίς έλεγχο και άμυνα παραμένει ο Εβρος. Τυχαίο;

Σημειώστε πως τα σύνορα της ΕΕ έχουν κλείσει πάνω απο την Ελλάδα ενώ τα Βουλγαρικά φρουρούνται. Δεν είναι δωσίλογοι της κατοχής οι Βούλγαροι…

1,000 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ πέρασαν ΜΟΝΟ σήμερα προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ποιά σύνορα φυλάνε ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ;

MΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΥΠΕΣ. ΤΡΥΠΑΡΕΣ.

/ Ακουσα πως και ο Ελεύθερος Τύπος με αντέγραψε στο Θέμα “Προστασία Συνόρων”. Καλώς…

Οποιος αντιγράφει δεν σημαίνει ότι αντιγράφει σωστά ή ότι κάνει το καλύτερο. /

Kαι τώρα θα μιλήσουμε για

SMART LAND MINES

Oπως σας προανέφερα Land Mines (τις κοινές νάρκες) η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν υπογράψει τη σύμβαση της Οττάβα και δεν τις χρησιμοποιούν. Η Ελλάδα έχει αφαιρέσει τις νάρκες απο τον Εβρο, όπως προκύπτει απο επερώτηση Αϊβαλιώτη, πρώην βουλευτή, απο το 2014 περίπου αλλά και η Τουρκία.

Τη συνθήκη της Οττάβα δεν την υπέγραψαν ΗΠΑ, Ρωσία, Ιράν και Πακιστάν…  Οι δύο πρώτες προσπάθησαν και κατάφεραν να κατασκευάσουν ένα νέο είδος νάρκης που να μην έρχεται σε αντίθεση με όσα έχουν συμφωνηθεί με τη σύμβαση της Οττάβα. Ετσι έφτειαξαν έξυπνες νάρκες που μπορούν να αναλύουν δεδομένα απο τη γύρω τους περιοχή και δίνουν σήμα στον χρήστη, απο οποίο διαφαίνεται αν είναι όχημα ή άνθρωπος, φίλος ή εχθρός. Η νάρκη αυτη χρειάζεται την άδεια του χρήστη για να εκραγεί και δεν εκρήγνυται μόνη της. Περισσότερα εδώ…

Επαναλαμβάνω πως με το τρόπο αυτό οι νάρκες δεν υπάρχει περίπτωση να εκραγούν και να τραυματίσουν παιδιά ή διαβάτες που περνάνε απο το χώρο στον οποίο ευρίσκονται. Το άλλο καλό με αυτές τις νάρκες είναι πως εύκολα μεταφέρονται απο μέρος σε μέρος απο τους χρήστες χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η ζωή τους.

Τέτοιες νάρκες πρέπει/μπορούν να χρησιμοποηθούν στον Εβρο και δεν αποκλείεται η Τουρκία να έχει απο αυτές.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1ο

Οπως βλέπετε, ο χώρος στον Εβρο θα μπορούσε να είχε ναρκοθετηθεί απο πάνω μέχρι κάτω και να μη έχει συμβεί αυτό το τρισάθλιο αποτέλεσμα, η χώρα να μην μπορεί να προστατεύσει τα σύνορα της και ο πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας να δέρνει τους νησιώτες για να πλουτίζουν οι επενδύσεις… στο Μαξίμου.

Αυτή την έξυπνη ναρκοθέτηση ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Σαμαράς ούτε ο ΓΑΠ την ήθελαν. Ο λόγος είναι πως ο εποικισμός της Ελλάδας ήταν στα σχέδια του ΣΟΡΟΣ και αυτοί έπρεπε να βοηθήσουν είτε κάνοντας αυτό που πρέπει είτε όχι. Και αν πεί ο Μητσοτάκης πως δεν το ήξερε, ΤΩΡΑ το ξέρει.

Ο Μητσοτάκης με αντέγραψε τη πρώτη φορά με τα ηλεκτροοπτικά (εσωτερική δουλίτσα, βλέπετε εδώ) γιατί είναι ανίκανος. Ας το ξανακάνει αντί να παίζει θέατρο στις Καστανιές με όλο τον υπόλοιπο Εβρο αφύλαχτο.

H ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ (ΘΑΥΜΑΣΤΕ “ΦΡΑΧΤΗ” στον ΕΒΡΟ)

ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΦΥΛΛΑΣΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.

ΑΝ υποθέσουμε πως οι εισβολείς έρχονται με πούλμαν μόνο στις Καστανιές και δεν πάνε πουθενά αλλού στον Έβρο που είναι αφρούρητος, τότε πρόκειται για σχέδιο που αφορά συμφωνία Ελληνοτουρκικής πολιτικής διάσωσης του Μητσοτάκη για το ξύλο που έδωσε στους Λέσβιους. Αυτό σημαίνει πτώση του αριθμού εισόδου των εισβολέων για ένα μήνα και μετά επαναφορά του φαινομένου σε μικρότερους ρυθμούς. Αυτό σημαίνει συνεργασία Μητσοτάκη και Ερντογάν. Δεν την αποκλείω καθόλου.

  • Το ξύλο στους Λεσβιους
  • H παράδοση της Ελληνικής ΑΟΖ κατά 1/3 στη Τουρκία επίσης.
  • Η μη οριοθέτηση ΑΟΖ με Κύπρο.
  • Η μη κατάθεση ορίων θαλασσίων ζωνών στον ΟΗΕ

Αυτά για να ξεχασθούν χρειάζονταν τα επεισόδια στον Εβρο. 

Αυτό που  ΔΕΝ σκέφτηκε ο Ερντογάν είναι, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, πως θα αποκαλυφθεί και αυτός στη Τουρκία πως δουλεύει κόσμο. Θα τον πάρουν είδηση και θα του ρίξουν ξύλο στο Τουρκικό κοινοβούλιο.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ

Ο Ερντογάν ετοιμάζει ταραχές στην Ελλάδα λόγω αλληλοβοήθειας των 700,000 μουσουλμάνων στην Ελλάδας προς τους εισερχόμενους που στηρίζει. Αναμένεται να δούμε είσοδο ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ απο πολλά σημεία στον Εβρο τις επόμενες ημέρες και ταραχές σε όλη την Ελλάδα. Θα είναι η αρχή του τέλους.

Εχω δίκιο ή όχι που εξαρχής βάπτισα τον Μητσοτάκη σαν Πρωθυπουργό της Εθνικής Ήττας; NAΙ.

Είχα δίκιο όταν έλεγα, πως ο Ερντογάν είναι έξυπνος; NAI. Mόνο που είμαι κάτι τόνους εξυπνότερος… γενικώς… και έκανα τις επιλογές που έπρεπε για τις παραπάνω και άλλες εκδοχές.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2ο

  • Απο μερικές μέρες μέχρι δύο το πολύ μήνες θα ξέρουμε τα πάντα για ό,τι συνέβη στον Εβρο. Αυτό σημειώστε το. Δύο μήνες, στους οποίους θα αποφασίζει ο Ερντογάν και θα έπεται συνέχεια με εισόδους απο το Αιγαίο, που δήθεν σταμάτησαν.
  • Το μόνο που κέρδισαν στη κυβέρνηση σίγουρα είναι να βάλει κάποια στιγμή έξυπνες νάρκες στον Εβρο ο Ερντογάν. Αυτό κέρδισαν, μαζί με μια παράταση της ζωής στη κυβέρνηση τους στη καλύτερη περίπτωση.
  • Το να αποδειχτεί με τις έξυπνες νάρκες άχρηστη η κατασκευή της τάφρου Φράγκου στον Εβρο (υπάρχει και μια αντίστοιχη στη Τουρκική πλευρά των συνόρων), που πλέον έχει τα μηχανήματα για να περάσουν τα τανκς της τη τάφρο Φράγκου ενώ η Ελλάδα ΟΧΙ αυτή της Τουρκίας.

Για κάντε το άθροισμα τώρα. Ποιός έχασε;

Τί ήταν ποιό έξυπνο η τάφρος Φράγκου ή οι έξυπνες νάρκες; Oι νάρκες αυτές υπάρχουν τουλάχιστον απο το 2007. Μια παρέα είναι όλοι.

Το στραπάτσο θα συνεχιστεί χωρίς τέλος. Πάμε στοίχημα;

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.