Αναρτήσεις ιστολογίου

Ενώ η Τουρκία προπονείται για πόλεμο με την Ελλάδα, ο Μητσοτάκης παραμένει πρωθυπουργός!

Εδω και πολλούς μήνες έχω γράψει πως οι Τουρκικοί πύραυλοι μπορούν να κτυπήσουν κεντρικές πόλεις της Ελλάδας μεταξυ των οποίων την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (σε 5 λεπτά τα νησιά του Ανατ. Αγαίου, κάπου 20 λεπτά η Αθήνα κοκ). Τώρα τα λένε και άλλοι ενώ στα ΜΜΕ της Κρήτης παίζουν μπάλες με το …Παραγιουδάκη και με ψευτοχάρτες, κάτι αντιγραφάκηδες δημοσιογράφοι.

Ενω η Τουρκία στη Συρία και στη Λιβύη αποκτά εμπειρία για το πώς να χρησιμοποιήσει τα όπλα της, ο Μητσοτάκης του καρτέλ των ΜΜΕ εν όψει αυτής της πραγματικότητας δρά υπέρ της Τουρκίας.

Έτσι,

 1. συνεχίζει να φέρνει στρατό απο τη Τουρκία με τη μορφή μεταναστών (εποικισμός), τους οποίους μάλιστα βάζει πάνω σε νησιά του Ανατ. Αιγαίου (για να χτυπήσουν την εθνοφυλακή και την αντίσταση στα νησιά, αφού οι έποικοι θα ξέρουν πως θα κινηθούν μέσα σε αυτά σε περίπτωση επίθεσης).
 2. δειώχνει Patriot απο την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία, όπως έκανε με τις οβίδες ο Καμμένος (αφοπλισμός), τις οποίες μπορούσα να κάνω smart bombs.
 3. δεν κάνει τις μεταβολές που χρειάζεται άμεσα η άμυνα της χώρας αλλά τις μεταφέρει το 2025, για να δώσει χρόνο στη Τουρκία να δράσει ανενόχλητη
 4. δεν εξοπλίζει την εθνοφρουρά άμεσα
 5. δεν κλείνει τα σύνορα και δεν τα φυλάει γιατί έτσι έχει συμφωνήσει μέσω των ΜΟΕ με τη Τουρκία, γιατι αν δεν το μπορεί να ξεκουμπιστεί
 6. δεν οριοθετεί ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα με τη Κύπρο ενώ μπορεί να το κάνει. Απο τεχνική άποψη η οριοθέτηση ΑΟΖ π.χ. Ελλάδας και Αιγύπτου, μπορεί να γίνει με ένα software σε PC σε χρόνο το πολύ ένα λεπτό! Το ότι αυτή η κολώνια μετράει χρόνια, έχει να κάνει με παραμύθια και κοροϊδία που αφειδώς προσφέρεται στον Ελληνικό λαό απο τα ΜΜΕ του καρτέλ. Μην ακούτε τη Μαγείρισα απο τη Κρήτη είναι άσχετη. Ο Παπαδάκης τη βγάζει στον ΑΝΤ1 για να πιάνει νούμερα στα γηροκομεία!
 7. αυξάνει τα δάνεια της χώρας
 8. αφήνει τα ΜΜΕ των Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και της Γαλλικής Κόκκαλη, με το γνωστό κέντρο απο πίσω που έχει αποτύχει ή έχει προδώσει τα πάντα, να παρουσιάζουν όσα συμβαίνουν κομψά και στρογγυλεμένα, για να μασάει η παρέα απο τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τα νέα κόκκινα δάνεια που άρχισαν πάλι να αυξάνουν.
 9. συνεχίζει να μη κάνει καμμία ανάπτυξη και να τρώει απο τα έτοιμα

Αν παρατηρήσει κανείς τα χαρακτηριστικά των Τουρκικών πυραύλων Khan

θα διαπιστώσει πως άνετα μπορεί να πάρουν πυρηνικές κεφαλές κάπου 200 κιλών (με μικρότερο βάρος warhead πάνε μακρύτερα) και να πετάξουν απο την ηπειρωτική Τουρκία προς τη Κύπρο, την Ελλάδα, το Ισραήλ ή με αεροπλάνα και προς την Αίγυπτο!

Η συνεργασία του Ερντογάν με το Πακιστάν και οι τόσοι Πακιστανοί στην Ελλάδα και μάλιστα στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου δεν είναι κάτι τυχαίο ούτε αστεία ποσότητα. Ο Μητοοτάκης με τις αποφάσεις που παίρνει φτειάχνει μέλλον στη Τουρκία αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Θαυμάστε το άπειρο κάλλος και τη προσφορά της Αγίας αυτής οικογένειας.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΤΑΦΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ)

Αυτά που θα διαβάσετε ήταν γνωστά απο το 1992! Αφορούν τη επήρεια των νησιών, τη συζήτηση μόνο για υφαλοκρηπίδα για τα νησιά στο Αιγαίο κλπ (μάλλον και με την Εύβοια…)

Είναι σελίδες απο το βιβλίο του 1992 του θανόντος δημοσιογράφου Λάμπρου Παπαντωνίου “ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ”.

Ο τίτλος του τώρα θα ήταν “ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ”.

Οσοι έχουν απορίες για το τί σημαίνει επήρεια εδώ.  Σκεφτείτε τί άλλο έχει υπογραφεί με τη Τουρκία απο τότε.

Δεν είναι τυχαίο πως το Μητσοτάκι μιλάει για Ελλάδα – Οθωμανική επαρχία και πως η Ελλάδα δεν εκπροσωπείται διεθνώς στα τεκταινόμενα στη Λιβύη.  Εχουν δώσει τα πάντα. Τη χώρα την εκπροσωπούν άλλοι.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΡΟΖΑΚΗ

1. Η πρόταση του να πάει η Ελλάδα στο διεθνές δικαστήριο με τη Λιβύη είναι ΛΑΘΟΣ πριν ακυρωθεί η συμφωνία Τουρκίας με τη Λιβύη.

Ο λόγος είναι, πως η Λιβύη έχει συμφωνήσει με τη Τουρκία και αναφέρεται μέσα στη συμφωνία, πως για να χωρίσει η Λιβύη ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα με άλλο κράτος πρέπει να έχει συμφωνήσει και η ίδια η Τουρκία. Το καταλάβαμε; Aυτό ο Ροζάκης δεν το είπε στην Ολγα Τρέμη στο ΜΕΓΑ του υπόδικου Μαρινάκη, όταν τον ρώταγε με θαυμασμό για τη βλακεία που είπε.

2. Η άποψη του να μην έχει μαξιμαλιστικές τάσεις η Ελλάδα δεν μπορεί να αφορούν μόνο τη χώρα μας αλλά και τη Τουρκία για λόγους ισότητας.  Και αυτό αφορά και τα νησιά και τις ηπειρωτικές ακτές των δύο χωρών όσον αφορά ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα. Απέκρυψε και αυτό ο κ.Ροζάκης στη συνέντευξη ή δεν ήξερε τι του γινόταν ή έστηνε ΝΕΑ ΙΜΙΑ.

Απο τη στιγμή που στα χωρικά ύδατα η Ελλάδα δεν χρειάζεται συμφωνία για να έχει 12 νμ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη τα έχει. Τελεία και παύλα.

3. Δεν εξήγησε ο κ. Ροζάκης,  όπως εγώ, πως αν μειωθούν τα 12 νμ για την Ελλάδα στα χωρικά ύδατα, τότε θα αυξηθεί το ποσοστό της Τουρκικής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ στο Αιγαίο. Το απέκρυψε. Εγώ όχι. Αυτός δεν ήταν με την Ελλάδα αλλά μάλλον έπαιζε τον μπροστινό των Μητσοτάκηδων, για να δικαιολογηθούν ως μη προδοσία όσα ο πατέρας Μητσοτάκης έχει ήδη συμφωνήσει (σύμφωνα με τα γραφόμενα του παραπάνω βιβλίου) και που ήταν γνωστά απο το 1992.

4. Αν η επήρεια νησιών και ηπειρωτικών ακτών ελαττωθεί τότε στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο πιθανόν να δημιουργηθούν ελεύθερες ζώνες στις οποίες και τρίτα κράτη θα μπορούν να κάνουν έρευνες π.χ. Πακιστάν, Ρωσία, ΗΠΑ κλπ.

Θα ήθελα να μιλήσω για ένωση ΑΟΖ σε στενό κύκλο με Έλληνες διπλωμάτες. Ξέρει τί είναι αυτό ο Ροζάκης ή ο ΟΗΕ;

Ο κ.Ροζάκης είναι ανεπαρκής επιστημονικά και μόλις το απέδειξα. Δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα. Τέλος. Και πολλά είπα.

Σχόλια

 1. Αγαπητε κύριε σας θαυμάζω για τα όσα βγάζετε στη φόρα. Μου αρέσουν ειδικα τα τεχνικα σας άρθρα, τη σημασία των οποίων αντιλαμβάνονται λίγοι και ικανοι στην Ελλάδα. Γεμίσαμε με Λυγερους, που το μόνο βιογραφικο που έχουν είναι ότι εχουν υψηλο IQ... Καθυστερημένος λαος είμαστε τελικα, καλα το λετε.

  Γεμίσαμε με άσχετους δημοσιογράφους που δεν ξέρουν τι σημαίνει δημοσιογραφικη έρευνα. Ακούμε για γνώστες στοιχείων, συγγραφεις - αναλυτες και γεωστρατηγικους αναλυτες που πλησιάζουν πλεον τους είκοσι χιλιάδες, άλλους τόσους διεθνολόγους κοκ.

  Τα στοιχεία που χρησιμοποιείτε στα άρθρα σας ξέρω πως μπορειτε να τα ελέγχετε, το ιδιο ομως δεν γινεται με αυτους που μιλάνε στα καναλια και στα ΜΜΕ γενικα. Ειναι ολοι κατω του μέσου, ακομη και οι καθηγητες των ΑΕΙ, που ειναι κομματικα στελεχη και εγκαθετοι όπως λέτε.

  Πράγματι είδα και εγω πως στη Νέα Κρήτη ο Σαχίνης αντεγραψε ένα αρθρο σας σχεδόν αυτούσιο απο το ιστολόγιο σας. Τι να κάνουμε; Εσείς είστε ανώτερος άνθρωπος, δωστε τόπο στην οργη. Με Σαχίνηδες και Λυγερους ασχολείστε; Aυτοι ειναι στο κόλπο... Η αληθεια πάντα φαίνεται και οι προδότες και οι ανίκανοι επίσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγω αυτο που εχω καταλάβει είναι πως ούτε η ΕΣΗΕΑ λειτουργεί ούτε η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος. Προστασία για όσους γράφουν άρθρα, όπως συνέβη με εμένα απο ένα κοινό κλεφτρόνι, τα οποία αντιγράφονται σε εφημερίδες ως έχουν με όνομα "δημοσιογράφου" δεν υπάρχει. Τι να λέμε τώρα για τις παξιμαδοκλέφτρες;

   Η ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ τάιζε ζεόλιθο τον κόσμο, καρκινογόνο μάλιστα, χωρις να παρέμβει ο Εισαγγελέας και να χώσει μέσα τους υπευθύνους. Ηλεκτρικά σκούτερ στη Κρήτη θεωρούνται "ποδήλατα" κοκ. Σε ΜΜΕ της Κρήτης μιλάνε κάθε τόσο για Ανεξάρτητη Κρήτη...
   Η κατάσταση δεν σώνεται πλέον.

   Διαγραφή
 2. Πάλι τους ανοιξατε τα στραβά τους Κ.Καθηγητά .Δεν γνωρίζω αν όντως ισχύει

  https://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80

  Αφού όμως προηγήθηκε ο εποικισμός.

  Κι ενα επίκαιρο ποιηματάκι απο την σελιδα http://harrytsopanos.blogspot.com/

  Περαστε στο μπουρδελο μας
  ειναι ανοιχτες οι πορτες
  και στο σαλονι διπλα σας
  εχει δωρεαν καποτες

  Κι αν θελετε ακαποτο
  εχουμε μεριμνησει
  σε ειδικα δωματια
  γινεται το γαμησι

  Περαστε για επιδοματα
  στο τελος της κουζινας
  και ολα τ αλλα δωρεαν
  εχει εννια ο μηνας

  Κι οταν μας επικοισετε
  θα εχει μεγαλη πλακα
  σαν λετε οτι γαμησατε
  εναν λαο μαλακα

  Read more: http://harrytsopanos.blogspot.com/#ixzz6Ex8Qo8nN

  Η φιλη σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δική μου ιδέα είναι. Η απόδειξη εδώ και δημοσιευμένη ήδη στη ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ.

   https://zcode-gr.blogspot.com/2020/02/image_6.html

   Φυσικά. Τίνος άλλου να ήταν;

   Διαγραφή
  2. Το γνωρίζω ότι είναι δική σας ιδέα .Διαβάζω καθε αρθρο σας. Ενοείτε πως δεν έγραψε κάποιος άλλος κάτι τέτοιο. Paparia ξερανε και λεγανε πριν σας διαβασουν
   "Περιχαρής" φίλη σας στα πρόθυρα της υστερίας καθότι"οι πολιτικοι ο στρατός και οι παπάδες δημιουργο΄υν τις μεγάλες υστερικές στιγμες του έθνους"[από μαθητική έκθεση]Η φίλη σας.

   Διαγραφή
  3. Και κάτι με πολλή εκτίμηση από εμένα για εσάς, πιστεύω ότι είναι ότι πρέπει ,είτε για το σαιτ,είτε για το φατσοβιβλίο σας να βρίσκετε αναρτημένο ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ,ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ,ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ...
   ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ Η φίλη σας Κατερίνα

   Διαγραφή
  4. Αντέγραψαν την ιδέα πράγματι. Θα υπάρξει και δεύτερος γύρος αποκαλύψεων για το θέμα, γιατί όταν αντιγράφεις δεν σημαίνει πως ξέρεις να το κάνεις σωστά. Θα υπάρξει γελοιοποίηση των αντιγραφέων την ώρα που πρέπει.

   Για κακή τους τύχη σχεδιάζω ηλεκτρο οπτικά συστήματα. Ατυχία για αυτούς. Λυπάμαι... χα χα.

   Διαγραφή
  5. https://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/02/blog-post_70.html#more Κύριε Καθηγητά μια παράκληση να διαβάσετε το τελευταιο σχόλιο που ερχεται ως απάντηση στην απορία μου και είναι τραγικό.Αν ισχύει κάτι τέτοιο που γράφει ο κύριος ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ.Η φίλη σας

   Διαγραφή
  6. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ο Κορωναϊός να περάσει σε Χίο Λέσβο και Σάμο απο τη Τουρκία. Στο τελευταίο άρθρο μου, το οποίο θα ανανεώνεται, εξηγώ τον κίνδυνο.

   Ο Κορωναϊός απο την Ασία μπορεί να ξεμπροστιάσει το Μητσοτάκη. Πραγματικά είναι πολύ άτυχος να με έχει απέναντί του.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ
=====================
1. Oχι διφορούμενα, παιδικά και αντισημιτικά σχόλια.
2. Μη χρησιμοποιείτε Κεφαλαία Ελληνικά.
3. Ολα τα σχόλια σας να είναι πάνω στο θέμα. Κάτι άλλο δεν θα περνάει.

Συγγραφή στα Ελληνικά