AOZ Ελλάδας και Αιγύπτου. “Ξέχασαν” το Καστελόριζο. *Συνεχή Updates.

Αναρτήσεις ιστολογίου

Κορωναϊός. Ο Μητσοτάκης πρέπει να κλείσει άμεσα τα σύνορα με Τουρκία

Σε αυτή τη χώρα τίποτα δεν στήνεται καλά. Τίποτα δεν γίνεται αντιληπτό την ώρα που πρέπει. Ετσι μετά απο δύο μήνες του κορωναϊού τύπου COVID-19 (βλέπετε εδώ), η κυβέρνηση κατάλαβε τι έρχεται και έκανε τις πρώτες κινήσεις, που προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου (βλέπετε εδώ).

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ “ΜΕΤΑΞΙΟΥ” ΑΠΟ ΤΗ ΞΗΡΑ

Οι πρώτοι θάνατοι απο την πανδημία θα σημειωθούν όπου υπάρχουν λιμάνια ή μεγάλα αεροδρόμια και στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που κανένας δεν ελέγχει τίποτα. Τα περί ετοιμότητας για τα οποία μιλάει ο Ιατρικός Σύλλογος είναι σαν αυτούς τους τρίχες επιστήμονες που σας βγάζουν οι εγκάθετοι στα ΜΜΕ και σας μιλάνε για κοιτάσματα και για ΑΟΖ.

Στο παραπάνω διάγραμμα βλέπετε πόσο γρήγορα διαδίδεται ο coronavirus COVID-19 (red) σε σχέση με τον προηγούμενο ιό SARS (blue).

Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα αφού η ταχύτητα με την οποία μεταδίδεται ο ιός είναι πολύ μεγάλη, κάτι που διαπιστώθηκε στην Ιαπωνία. Ο κίνδυνος της διάδοσης εκφράστηκε με την απόφαση του Πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Αμπε, που αποφάσισε να κλείσει τα δημόσια σχολεία για ένα μήνα ενώ κάτι άρχισε να ακούγεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες…

Ο coronavirus έρχεται μέσω ξηράς απο Κίνα – Ιράν και Αφρική πρός Τουρκία και απο εκεί προς Ευρώπη. Στην Ιταλία προφανώς ο ιός ήλθε απο Αφρική με τους μετανάστες ή απο τα πλοία της Κίνας που πιάνουν Ιταλία. Στην Ελλάδα θα έλθει απο Τουρκία, αν δεν έχει έλθει και αυτοί που δέρνουν Έλληνες στη Λέσβο το κρύβουν για να κονομάνε απο το μεταναστευτικό, αυτοί και οι συγγενείς τους.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ “ΜΕΤΑΞΙΟΥ” ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Λογικό το πρώτο κρούσμα Κορωναϊού να υπάρξει στον Πειραιά, αφού εκεί είναι το λιμάνι της Cosco και εκεί έρχονται τα πλοία απο την Ιταλία, στην οποία σημειώθηκαν κρούσματα κορωναϊού. O ιός μεταφέρεται και μέσω της επαφής με αντικείμενα, στη περίπτωση μας, με εισαγόμενα.

ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Οι μετανάστες έρχονται απο μέρη στα οποία δεν υπάρχει έλεγχος ή ενημέρωση για τον κορωναϊό, όπως το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία, την Αίγυπτο κλπ. Η Τουρκία δεν θα είχε κανένα λόγο να παραδεχθεί ότι έχει κρούσματα κορωναϊού, αφού με κάτι τέτοιο θα έκλειναν τα σύνορα της ΕΕ.

Διερωτάται τί θα πεί ο πανίβλακας Πρωθυπουργός της Εθνικής Καταστροφής στους ακρίτες στα νησιά του Αιγαίου.

 1. Θα φάτε και άλλο ξύλο, καθείστε ήσυχα;
 2. Θα σας δώσω θεσούλες και επιδόματα; Βγάλτε το σκασμό και πείστε και τους άλλους;
 3. Κάντε ησυχία να μπεί ο κορωναϊός στην Ελλάδα μαζί με τους μετανάστες απο Τουρκία και Έβρο, για να κονομήσουν οι φαρμακευτικές εταιρείες;

Τα δεδομένα είναι

 1. πως 120,000 εισβολείς πρόκειται να εισέλθουν χωρίς άδεια κια εξακρίβωση στοιχείων στη χώρα απο ξηρά και θάλασσα.
 2. πως η Ελλάδα δεν έχει τρόπο – παρά τις ανακοινώσεις στα ΜΜΕ των παπαγάλων της κυβέρνησης – να περιφρουρήσει τα σύνορα της. Ο Εβρος και τα νησιά είναι γεμάτα τρύπες. Ο Ταρίφας Μητσοτάκης δεν κρατάει τα προσχήματα.1000 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ έφτασαν ΜΟΝΟ στη ΛΕΣΒΟ σήμερα.
 3. πως αυτά που γράφονται, πως δεν υπάρχουν τρόποι για έλεγχο των συνόρων της χώρας μας σε θάλασσα και ξηρά είναι ΨΕΜΜΑΤΑ. Τρόπος υπάρχει και όχι μόνο ένας (βλέπετε εδώ και εδώ).
 4. πως μια συνορεύουσα ζώνη στη θάλασσα για τον έλεγχο των εισβολέων μέχρι τα 24 νμ που είναι το μέγιστο, μπορεί να γίνει αρχικά μικρότερη και να γίνεται έλεγχος απο τους λιμενικούς π.χ. στα 6-8 νμ. Η κυβέρνηση και όλες οι προηγούμενες με ΠΟΛΥ αστείες δικαιολογίες την έχουν αγνοήσει. Η Κύπρος έχει, η Ελλάδα την “αγνοεί”.
 5. πως ο Μητσοτάκης απέφυγε επι τόσο καιρό να εφαρμόσει μέτρα για το μεταναστευτικό και τον κορωναϊό, που χρειάζονταν λόγω συγγενών και συνεργατών του που εργάζονται για το Σόρος και τη πυραμίδα του στο μεταναστευτικό (βλέπετε εδώ) και πρέπει να λογοδοτήσει.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ…

Χτες άκουγα σε μια εκπομπή, ένα δημοσιογράφο με το ψευδώνυμο Ταραντούλα. Μετά το σχετικό κλάμμα που έριξε, είπε κάτι που με έβγαλε απο τα ρούχα μου! Οι κυβερνητικοί λένε στους πολίτες να χρησιμοποιούν ΦΕΙΔΩΛΑ μάσκες γιατί δεν υπάρχουν στο εμπόριο!

ΑΛΛΑ, οι μάσκες οι χειρουργικές ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά. Κατά τα άλλα ο Ιατρικός Σύλλογος “ξέρει”. Αυτό το διασταύρωσα ρωτώντας φίλο απο τη Κρήτη. Είχε μια μάσκα και τη χρησιμοποιούσε συνέχεια! Να έχετε εμπιστοσύνη στις αρχές…

ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

image

Την ώρα που η ΕΕ αναβαθμίζει τον κίνδυνο απο κορωναϊό σε υψηλό επίπεδο κινδύνου, που ο Donald Trump σταμάτησε να κατηγορεί τους Δημοκρατικούς πως ο κορωναΪός είναι κόλπο τους και η Ιαπωνία απαγόρευσε για ένα μήνα τα παιδιά των δημοσίων σχολείων να πηγαίνουν στα μαθήματα, ο Ιερώνυμος επιμένει να κρατάει ανοικτές τις εκκλησίες για να γεμίζει το παγκάρι του. Στη φωτογραφία μαζί με τον Ταρίφα του Αιγαίου Μητσοτάκη.

Update 2 Μαρτίου 2020

Σε όλο το κόσμο δοκιμάζονται φάρμακα στα άτομα που είναι κοντά στο θάνατο. Εκυκλοφόρησε στην Ιαπωνία πως ένα τέτοιο φάρμακο που αφορά το άσθμα δοκιμάστηκε σε τρείς περιπτώσεις ηλικιωμένων, οι οποίοι βγήκαν απο το νοσοκομείο υγιείς. Σημειώστε πως δεν υπάρχει ένα μόνο φάρμακο που κάνει καλό στο άσθμα. Ένα απο αυτά (η βασική του ουσία) είχε τα καλά αποτελέσματα. Οχι όλα… Συνεπώς προσέχετε μη παίρνετε ότι νάναι.

Εχει δρόμο ακόμη.

Σχόλια

 1. Να κλείσει σύνορα ο Κούλης? Ούτε για αστείο. Σκοπός τους είναι 1.000.000 Ισλαμιστές στα σπλάχνα της χώρας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εκεί κοντά στον Έβρο ο Κούλης Μητσοτάκης κατα τον Μάρτιο θα φτιάξει Hot Spots!! Μόνο και μόνο για να τους δώσουν άσυλο. Θα τους παρέχουν τα πάντα και μετά θα τους χώνουν σταδιακά στα σωθικά της χώρας!!! Με την βοήθεια εννοείται των συνοριοφυλάκων! Αυτό είναι το κόλπο...και όλα αυτά γιατί βιάζονται να σκεπάσουν την χώρα με το Ισλάμ!! Έχουν κάνει τοσαααααααα οικονομικά και κοινωνικά εγκλήματα τις βάρος των Ελλήνων πολιτών, που τους Ισλαμιστές τους θέλουν για φόβο! Είναι ίδιος ο Μητσοτάκης που πριν 2 μέρες έσπαγε στο ξύλο τους κατοίκους της Χίου. Δεν άλλαξε κάτι. Ερντογάν και Μητσοτάκης ακολουθούν πιστά τις εντολές της Μέρκελ. Ο Ερντογάν είναι δικτάτορας. Πουλά τρόμο. Είναι μισητός στους μορφωμένους Τούρκους. Ο Μητσοτάκης είναι εκφραστής ενός τυραννικού καθεστώτος που μας οδήγησε στα μνημόνια. Στην καταστροφή. Τι κάνει? Πουλά τρόμο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Na δείτε τις επόμενες μέρες θα τρέξει προκήρυξη συνοριοφυλάκων!

  Ποιοι βρίσκονται σήμερα στην Έβρο? Μια διμοιρία των ΜΑΤ και τίποτα άλλο. Όλα για την εικόνα. Για το θεαθήναι. Εκεί έπρεπε να βρίσκεται από το πρωί ο Δένδιας. Να καλούσε ξένα πρακτορεία, να έδειχνε το οργανωμένο σχέδιο από πλευράς Τουρκίας. Είδαμε κάτι? Πέρασε ο Χρυσοχοίδης, έκανε στα κανάλια κάτι δηλώσεις για "ταλαιπωρημένους" ανθρώπους και έφυγε βιαστικά. Αυτός που έστειλε τους τσαμπουκαλεμένους Ματατζήδες στην Χίο, άφησε στον Έβρο κάτι ελάχιστους αστυνομικούς πίσω από κάτι συρματοπλέγματα. Που είναι ο πρωθυπουργός της χώρας να ζητήσει έκτακτο Eurogroup? Που είναι? Να βγει και να πει δημόσια στον Ερντογάν ΠΑΓΩΜΑ των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης !!! ΤΕΛΟΣ!! Και άντε γεια! Και κλείσιμο της Πρεσβείας στην Άγκυρα!! Μέχρι να πέσει ο σαλεμένος δικτάτορας!!! Το πρόβλημα η Τουρκία το έχει και όχι εμείς. Ας πήγαινε τουλάχιστον μέχρι την γειτονική Βουλγαρία του Μπορίσοφ. Μεγάλη ευκαιρία για εμάς να έχουμε τους Βούλγαρους δίπλα μας αυτή την χρονική περίοδο. Συνομίλησε στο τηλέφωνο μας είπαν τα κανάλια του Βαρδή, του Αλαφούζου και του Μαρινάκη με την Μέρκελ. Και? Ποιο το όφελος? Πιστεύω, θα γίνει αυτό που έγραψα στο δεύτερο σχόλιο. Θα φτιάξουν Hot Spots στον Έβρο ή αυτά που αναμένονται στην επαρχία μόνο και μόνο για να τους πάρουν τα στοιχεία και μετά θα τους αφήσουν σταδιακά στην εντός της χώρας!!...δηλ με άσυλο. Κάπως έτσι θα γίνει η δουλειά. Η Ευρώπη δεν τους θέλει, και θα κληθεί η Ελλάδα...η Ελλάδα που επί Τσίπρα συμφώνησε να τους δέχεται με αντάλλαγμα το οικονομικό.

  Που είναι ο Τσίπρας? Τι είχε συμφωνήσει με την Μέρκελ? Εξαφανισμένος!!

  Εμείς οιΈλληνες κρατάμε τον Ερντογάν στην εξουσία και όχι το ΝΑΤΟ. Ο Ερντογάν είναι παντού μισητός.\ στον πλανήτη. Αν κλείναμε την Πρεσβεία και τα Πρεξενεία μας θα είχε τελειώσει το όλο το story με τις μαγκιές του δικτάτορα της Μέρκελ. Είμαστε μέλος της Ε.Ε και δεν το έχουμε εκμεταλλευτεί ποτέ ως έθνος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ο καθενας παιρνει ότι του αξιζει...αντι για magna grecia παρτε την bagla grecia και δωρο τον κορωνοιο
  ...αν μας γυρισουνε και στην δραχμή... αυτος θα είναι ο πιο ευφυης στην χωρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Kαι μεγάλη προσοχή στον Πάπα της Ρώμης. Αυτός και αν είναι επικίνδυνος. Αν τον δούμε να κάνει δηλώσεις περί δυστυχισμένων ανθρώπων, τότε όλα είναι σχεδιασμένα!

  Ο Μητσοτάκης που ΔΕΝ ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα του Ο.Η.Ε. Ένας Ο.Η.Ε που βρίσκεται πίσω από όλες σχεδόν τις ΜΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Μητοτάκης έπρεπε να βάλει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να βάλει νάρκες στον Εβρο για λογους Εθνικής ασφάλειας. ΤΩΡΑ.

   Και ελπίζω να με ξαναντιγράψει... ΤΩΡΑ. Αύριο θα είναι αργά.

   Δεν μπορει να τα καταλάβει αυτά που γράφω. Είναι λίγος και υπακούει τις ΗΠΑ και τον τσαρλατάνο που του φόρεσαν στην ΕΥΠ.

   Διαγραφή
 6. O Ερντογάν είναι στριμωγμένος , όχι εμείς. Eίδε κανείς τον Μητσοτάκη??? Θα διαψεύσει αυτούς που υποστηρίζουν ότι τα περί μπολιάσματος και Χάγης που ακούγονται όλο αυτό το διάστημα συνδέονται με την τουρκική κλιμάκωση????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απαντήσεις στη ΤΟΥΡΚΙΑ μπορει να δοθούν αλλά ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ. Σε αυτό συμφωνούν και άλλοι μαζί μου. Η διαφορά είναι στο ΠΩΣ, ΠΟΤΕ, ΠΟΥ και ΓΙΑΤΙ. Μόνο που μόνο εγώ προβλέπω σωστά... και όχι αυτοί. Καλύτερα να συντάσσονται μαζί μου και να μη με θεωρούν κουτό όσο αυτοί. Μπήκα και στη Λίστα αυτών που θαυμάζουν τον Ερντογάν. Καλά έκανα. Είμαι ευφυής και υπερόπτης γιατί έχω δώσει, γιατι έχω γνώσεις που δεν έχουν και το εχω αποδείξει.

   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΧΙ. Δεν μπορούμε. Δεν μπορείς να φυτεύεις ΠΕΥΚΑ κ.Αλαφούζο να παίρνουν φωτιά τα δάση και να μου λές ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ανθρώπους που δεν έχουν στοιχειώδη αντόληψη και γνώσεις δημοτικού σε επίπεδο Ιαπωνίας δεν τους χρειάζομαι. Να μάθουν να υπακούουν. Δεν είμαστε ΟΛΟΙ το ΙΔΙΟ

   Ο Μητσοτάκης κάνει την Ελλάδα μικρότερη επι καθημερινής βάσης και όσα κάνει στον Εβρο είναι τρίχες. Πρόβλεψη είναι ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ να έχεις ΜΙΛΗΣΕΙ για το ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ η προστασία των συνόρων. Εγώ το έγραψα 2 φορές. Την πρωτη 21.11.2019 και την άλλη 7.2.2020 στη ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ.

   Αυτα θέλει η χώρα. Δεν μπορούν. Ο Μητσοτάκης είναι ΛΙΓΟΣ. Τα αποτελέσματα των εκλογών τα θεωρώ ΦΟΥΣΚΑ. Τα ΜΜΕ ελέγχονται. Οι θεσμοί δεν λειτουργούν.

   ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΧΟΥΝΤΑΡΑ και ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΓΙΑ ΠΙΠΙΖΕΣ...

   Διαγραφή
 7. Στο πλησιέστερο hot spot (της Θεσσαλονίκης), όπου βρίσκουν στέγη, τροφή και τα σχετικά επιδόματα ( από Γερμανία) και τέλος, κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας! Αυτό γίνεται όσους συλλαμβάνουν στον Έβρο για παράνομη είσοδο! Σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος τους για παράνομη είσοδο στη χώρα και κρατούνται. Υποβάλλουν αίτημα πολιτικού ασύλου, και τέλος!! Για αυτό ο Πέτσας χθες το βράδυ μίλησε για αναστολή ασύλου για ένα μήνα!! Μηνυμα έστειλε σαν να τους έλεγε ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ρε παιδιά σιγά σιγά..να πάρουμε και εμείς καμία ανάσα!! Κάτι ανάλογο έχουμε και στα νησιά!

  Στον Έβρο; Θέατρο παίζουν!! Και επιδόματα θα δώσουν στα ματ!! Θα ανέβει για καφέ αύριο ο Μητσοτάκης!!

  Η πατρίδα προδόθηκε από μέσα!! Το φάντασμα της Συρίας είναι γεγονός!! Όλα θα τα ξεπουλήσουν!

  Mέρκελ-Ερντογάν-Τσίπρας-Μητσοτάκης γνωρίζουν πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ξένα πρακτορεία και ελληνικά sites μιλάνε για την Μέρκελ και τους Γερμανούς!! Μας καταστρέφουν ύπουλα οι Γερμανοί. Κανονικά έπρεπε να είχε σημάνει συνεργαρμός σε όλο τον Ελληνισμό. Σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ποιος να χτυπήσει τον συναγερμό? Ο Μητσοτάκης? Ο Τσίπρας? Αστείο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επίτηδες το κάνουν. Θέλουν να καλλιεργηθεί η πεποίθηση στο πληθυσμό πως πλέον δεν υπάρχει Ελληνικό κράτος αλλά μόνο Ευρωπαϊκή Ένωση (στην οποία κάνει κουμάντο η Γερμανία για όλα). Όλο μιλάνε για ευρωπαϊκά σύνορα, ευρωπαϊκές λύσεις, ευρωστρατούς, ευρωκονδύλια, κλπ κλπ. Εσκεμμένα. Το ελληνικό κράτος το θέλουν κάτι σαν δημαρχείο ή μικρή περιφέρεια.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ
=====================
1. Oχι διφορούμενα, παιδικά και αντισημιτικά σχόλια.
2. Μη χρησιμοποιείτε Κεφαλαία Ελληνικά.
3. Ολα τα σχόλια σας να είναι πάνω στο θέμα. Κάτι άλλο δεν θα περνάει.

Συγγραφή στα Ελληνικά