Αναρτήσεις ιστολογίου

Good Morning Amerika. I am still alive...


ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ…

Cloaking device είναι βασικά η κατασκευή ενός σώματος, το οποίο να γίνεται αόρατο στο φώς.

Οι πρώτες προσπάθειες κατασκευής του έγιναν με τη κατασκευή μεταυλικών σε μικροκύματα, τα οποία γίνονταν ορατά μόνο στις συχνότητες συντονισμού (Γ.Ζουγανέλης, πολλές συχνότητες, 1ο design). Ακολούθησαν άλλα μεταυλικά τα οποία γίνονταν αόρατα σε μια μικροκυματική συχνότητα (Smith, USA). Μια μέρα πρίν βγεί αυτό στις ΗΠΑ, στο ΝΙΤ στην Ιαπωνία είχα ανακοινώσει μεταυλικό αόρατο σε περιοχή μικροσυχνοτήτων (Γ.Ζουγανέλης, πολυστρωματικό με μέταλο σαν πυρήνα, 2o design).  Να μην ήταν στη περιοχή X-Band τουλάχιστον;

To 2o design μου είχε και άλλες ιδιότητες. Δεν τις γράφω εδώ. Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα στο Μπανανιστάν. Αυτά όλα έγιναν κάπου το 2006- 2009. Μετά σας πληροφορώ ότι ΔΕΝ “πέθανα”. Η ιδέα μου η πρώτη χρησιμοποιήθηκε στις πρώτες προσπάθειες ανίχνευσης stealth αεροπλάνων με radar (κάποια χρόνια μετά). H δεύτερη ιδέα μου με τα πολυστρωματικά υλικά… No Comment.  H ιδέα του Smith δεν χρησιμοποιήθηκε πουθενά. Sorry.

To τρόπο λειτουργίας ενός cloacking device βλέπετε στη φωτογραφία.

Παρατηρείστε πως δεν υπάρχει ανάκλαση. Το φως διαδίδεται απο τα αριστερά προς τα δεξιά χωρις να αντιλαμβάνεται την ύπαρξη του αντικειμένου που έτσι εμφανίζεται αόρατο στα ραντάρ. Τα ραντάρ στέλνουν σήμα το οποίο ανακλάται και συλλέγεται όταν επιστρέφει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βλέπει τίποτα. Εγω μπορώ να το αλλάξω αυτό. Δεν θα πω κάτι άλλο πέραν αυτού που είναι γραμμένο και δεν θα δώσω έμφαση σε κάτι. Εχω την πρώτη πατέντα διεθνώς σε μεταυλικά και αυτό τα λέει σχεδόν όλα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

(Δεν είχε πολύ χρόνο αυτή τη φορά η Κέικο για να κάνει αναλύσεις περισσότερες. Θεωρεί ξεπερασμένα αυτά που δεν ξέρουν στην Ελλάδα)

+ Η κόρη μου θα μπορούσε να δώσει διάλεξη σε Ελληνικό ΑΕΙ και στις ΕΔ ίσως για τεχνολογία stealth. Ξέρει περισσότερα απο δαύτους στο θέμα.

ΑΚΟΛΟΥΘEI ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ ΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Δεν εχω χρόνο για να ακούω βλάκες και να τρώω. Δεν κερδίζω κάτι. Δεν έχω να μάθω κάτι. Μόνο για να μιλάω έχω λίγο χρόνο ακόμη και δεν μου αρέσει να το κάνω χωρίς κέρδος. Sorry.

Να κοιτάξουν την άλλη φορά να φανούν εξυπνότεροι.

ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ HUCKERS (ΑΤΥΧΙΕΣ)

Mετά τη παραπάνω δημοσιοποίηση της χυλόπιττας που έρριξα στη Πρεσβεία στο διαδίκτυο έπεσε και η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών απο hackers!!! To έκαναν λένε Τούρκοι πράκτορες. Δεν το πιστεύω αυτό.

Ειναι ανίκανοι, άχρηστοι και έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Δεν περνάνε αυτά σε μένα.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά