AOZ Ελλάδας και Αιγύπτου. “Ξέχασαν” το Καστελόριζο. *Συνεχή Updates.

Αναρτήσεις ιστολογίου

Το κάθε κράτος έχει ελευθερία στην άμυνα του, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών

ΟΣΑ ΚΡΑΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ

Δεν μπορεί πυρηνικά όπλα να έχουν μόνο ορισμένα κράτη και τα υπόλοιπα να μη μπορούν να αντιπαρατεθούν επι ίσοις όροις στις προτιμήσεις των ολίγων. Αντιληπτές οι θέσεις του ΝΑΤΟ αλλά δεν στηρίζονται σε αρχές του Δικαίου. Αν υπήρχε πλήρης αφοπλισμός και τεμηριωνόταν αυτό θα ήταν αποδεκτό. Ενα κράτος πρέπει να μπορεί να έχει όπλα και όσα θέλει και ότι είδους θέλει, υπο τον όρο να μπορεί να τα αποκτήσει μόνο του, διότι αυτό έχει τη σημασία του. Υπο την έννοια αυτή, γιατί να μήν έχει πυρηνικά όπλα η Τουρκία και το Ιράν ή η Βόρεια Κορέα.

Η Ελλάδα ούτε ένα πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας δεν έχει, γιατί έχει λέει πολλούς σεισμούς στην Ελλάδα και γιατί όλοι αγαπάνε την Ειρήνη. Η Ιαπωνία δεν έχει σεισμούς; To κακό στη Φουκουσίμα δεν έγινε απο τον σεισμό αλλά απο ένα τσουνάμι και ένα τροφοδοτικό που δεν λειτούργησε. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και η πυρηνική ενέργεια είναι πιό καθαρή σαν ενέργεια απο το φυσικό αέριο.

Τα πυρηνικά όπλα έχουν μεγάλη αποτρεπτική ισχύ. Με αυτά κανένας ηγέτης ξένης χώρας δεν θα μπορεί να δολοφονηθεί απο αρχηγό άλλου κράτους χωρίς να υπάρξει αντίτιμο.

Τα πυρηνικά όπλα όμως έχουν και άλλη εφαρμογή. Ως γνωστό οι πόλεμοι πλέον για τις πρωτογενείς πηγές, τα κοιτάσματα, τους δρόμους μεταφοράς κλπ. δεν γίνονται απο τα κράτη που έχουν πυρηνικά αλλά δια αντιπροσώπων. Το είδαμε στη Συρία και το βλέπουμε τώρα και στη Λιβύη. Οι αντιπρόσωποι κάνουν όλη την βρώμικη δουλειά, αυτή στην οποία τα πυρηνικά κράτη δεν θέλουν να φαίνονται.

ΤΑ ΑΒΡΑΑΜS, TO DU ΚΑΙ Ο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Στην Ελλάδα υπάρχει ένα κώλυμμα με τα πυρηνικά αριστερής προέλευσης. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι η Ελλάδα δεν ενδιαφέρθηκε να κατασκευάσει ούτε καν βρώμικα όπλα απο DU (Depleted Uranium) και με έκθεση ενός μπετόβλακα του υπουργείου εξωτερικών προτάθηκε να μη γίνουν δεκτά τα τάνκς Αβραμς δωρεά απο τις ΗΠΑ γιατί ήταν κατασκευασμένα απο DU. O μπετόβλακας δεν ήξερε πως το DU  σε στερεά μορφή, ακόμη και τα βλήματα να πιάνεις με τα χέρια δεν έχει καμμία επικινδυνότητα. Πρόβλημα είναι για τον εχθρό όταν ένα βλήμα γίνει σκόνη και κάποιος το εισπνεύσει ή αυτό πέσει στο έδαφος, γιατί το DU είναι τοξικό.

Εξαιτίας αυτού του μπετόβλακα η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει καμμία σημαντική άμυνα αποτροπής. Μπορεί όμως και να μην είναι μπετόβλακας… ο κύριος πρέσβης.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FAMILY. ΤΟ ΕΧOYN ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ…

  1. “Σε δέκα χρόνια ποιός θα θυμάται το όνομα της Μακεδονίας” είχε πεί αυτός που διπλασίασε το κρατικό χρέος σε μια νύχτα! Παράδοση στις εξαγωγές…
  2. Παράδοση του 1/3 της Ελληνικής ΑΟΖ στη Τουρκία, κάνοντας αυτό που δεν πρέπει, το γνωστό κόλπο της μη άσκησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της μη εκμετάλλευσης των ευκαιριών. Παράδοση στις εξαγωγές…

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ

ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ…

Νομίζω πάντως πως ο Κωσταράκος ο πρώην follower μου στο twiter, τα ήθελε τα τάνκς αυτά (και εγώ βέβαια). Τον έκανα delete, γιατί δεν ήταν ενεργός....

Οι εντολές της Αγκυρας όμως φαίνεται ότι ήταν άλλες και η Μαγείρισσα απο τη Κρήτη βρήκε τον καταλληλότερο να της γράψει μια έκθεση όπως την ήθελε. Είναι δυνατόν πρεβευτές να γράφουν για οπλικά συστήματα; Μόνο στην Ελλάδα αυτά.

ΝΑΤΟ, ΙΡΑΝ, DU και LASER

Aν το Ισραήλ που είναι μικρός στόχος χτυπηθεί απο κεφαλές πυραύλων απο το Ιράν  σε όλη την έκταση του, πυραύλων που φέρνουν πούδρα DU θα γίνει ακατοίκητο είτε προλάβει να χτυπήσει το Ιράν με πυρηνικά είτε όχι. Τα όπλα με DU δεν έχουν απαγορευτεί στο Ιράν να τα κατασκευάζει εξόσων γνωρίζω. Συνελόντι  ειπείν η μαλακία πάει σύννεφο στο ΝΑΤΟ και σε αυτό θα συμφωνήσω με τον Πρόεδρο Μακρόν.

Σχετικά με τα όπλα Laser του Ισραήλ τα οποία εμφανίζονται σαν λύση κατά μιας επίθεσης πολλών πυραύλων απο το Ιράν μπορεί να αντιμετωπισθούν. Υπάρχουν θαυμάσιοι πολυστρωματικοί ανακλαστήρες θερμότητας που θα μπορούσαν με το κατάλληλο σχεδιασμό να αυξήσουν και το βεληνεκές των Ιρανικών πυραύλων αλλά και τη … Τί είπατε; Δεν θα φυσάει;

O ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ ΕΙΠΕ

Και έτσι ΤΩΡΑ, ο Donald ΘΑ θέλει ΝΕΑ συμφωνία με το Ιράν για τα πυρηνικάααααα… !!!WOW!!! GOOD MORNING DONALD. MAΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ… Smile with tongue out

Η ΕΠΟΧΗ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ DONALD.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά