Αναρτήσεις ιστολογίου

Σε τριπλάσια τιμή θα πληρώσει ο Ελληνας το καλώδιο διασύνδεσης Αττικής-Κρήτης


EXETE ΔΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ; ΟΥΑΟΥ!!!

Στην Ελλάδα μόνο αυτά και στην Αφρική. Αυτό είναι σκάνδαλο απο μόνο του. Η εκτίμηση μου είναι πως η αξία του καλωδίου θα πρέπει να είναι στο 1/3 της τιμής του. Μετά θα ρωτάτε “πού πήγαν τα λεφτά πάλι”.

Σκέφτομαι την εξαγωγή συναλλάγματος που θα επιβαρύνει κατά 1 δις ευρώ το εμπορικό έλειμμα της χώρας μας αλλά και το χάσιμο θέσεων εργασίας αφού το καλώδιο θα κατασκευασθεί στην Κίνα.

Εν ολίγοις ο Μητσοτάκης ενισχύει το ΚΚ Κίνας με ένα δίς ευρώ για ένα αμφίβολης ποιότητας και χωρίς προδιαγραφές καλώδιο. Για τέτοιο στραβισμό πρέπει να υπάρχει πολύ καλή ΜΙΖΑ, που μπροστά της η Νovartis είναι πιτόγυρο!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ


Στον χάρτη βλέπετε με τι ποσά έχει χρεώσει σε δάνεια (5-25% του ΑΕΠ) η Κίνα χώρες της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής (στα βόρεια της οποίας είναι η χώρα μας) για να τις έχει αιώνια στο χέρι (να βουτάει αλα ΗΠΑ πρωτογενείς πηγές, μέταλα, κοιτάσματα κλπ). Εμείς χάριν και πάλι των εφοπλιστών που κάνουν κουμάντο μέχρι νεωτέρας στα ενεργειακά της Ελλάδας, που δεν πληρώνουν φόρους και που δεν ανταποδίδουν τίποτα στη χώρα, ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα της, αφαιρώντας κεφάλαια απο τη δική μας. Το ΑΕΠ της Ελλάδας θα αυξηθεί αλλά και η φτώχεια αφού τα κέρδη των πολυεθνικών και του ΚΚ της Κίνας θα πηγαίνουν στη μητέρα πατρίδα. Κατανοητόν;

ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ COSCO ΑΠΟ THN ETEΠ TI ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΧΕΙ;

Η ETEΠ (ΕυρωπαΊκή Τράπεζα Επενδύσεων) έδωσε δάνειο πολλών εκ. ευρώ στη Κινεζική Cosco για να μεγαλώσει τη παρουσία της στον Πειραιά. Το θέμα είναι με “τί” εγγύηση τα έδωσε. Εδώ νομίζω ότι ακολουθείται η πεπατημένη. Εγγύηση για το δάνειο είναι το ίδιο το λιμάνι (εγγυητής το κράτος μας, όπως στα δάνεια των συστημικών τραπεζών, για τα κόκκινα δάνεια των οποίων δεν έχει τιμωρηθεί κανείς). Με ανάλογο τρόπο πιστεύω ότι έγινε με τη Fraport Hellas αλλά και με το Ελληνικό. Η χώρα είναι Α Ε Ρ Α Σ.

KAI KATI AKOMH ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ

Στη φωτογραφία το ελικοπτεροφόρο Izumo της Ιαπωνίας. Στοιχίζει 1,2 δις δολάρια. Θα φορτωθεί όπως το Τουρκικό με F35B (πέραν της δυνατότητας να ενισχυθεί με ηλεκτρομαγνηττικούς καταπέλτες, βλέπετε εδώ). Οι δύο Γαλλικές Belharra κοστίζουν ένα δις ευρώ η μία!!! Απατεώνες.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΦΤΕΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ
(ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ ΕΔΩ)

Το συγκεκριμένο στοίχισε ένα δις και βάλε ευρώ. Εσείς το πληρώσατε. Ο Μητσοτάκης δεσμέυτηκε για περιβαλλοντικούς λόγους να το πουλήσει. Δεν χρειαζόταν. Λύσεις υπάρχουν. Κάποιο άλλο λόγο είχε και αυτό φάνηκε με την επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου.

Απο ότι φαίνεται, το εργοστάσιο με την Ιαπωνική τεχνολογία, θα “λυθεί” και θα πάει απο την Ελλάδα στην Κίνα, που δεν έχει πρόβλημα να καίει λιγνίτη.  Τα ορυχεία λιγνίτη ο Μητσοτάκης θα τα δώσει “εννοείται” μισοτιμής στους Γερμανούς. Αυτό το ξεπούλημα με μίζωμα “εννοείται” λέγεται επένδυση αλα Novartis. Στο τέλος θα σας βγάλουν έξω απο τα σπίτια σας και δεν το λέω για εκφοβισμό, το λέω γιατί είναι κάτι που το περιμένω. Σε ΦΑΒΕΛΕΣ θα ζείτε δίπλα στο Ελληνικό…

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Η συνεχής εξαύλωση δικαιωμάτων και προσωπικών ελευθεριών θα καταστήσει τον μελλοντικό Έλληνα, άτομο άβουλο και άλογο. Αρχίστε να τρέχετε. Κάνει καλό στην άννοια.

Σχόλια

 1. Tο Ελληνικο κρατος καταλυεται εκ των εσωθεν και μετατρεπεται σε μια ατελειωτη φαβελα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που λεν και τα παιδια της ΚΥ. - συγγνωμη οι αντιεξουσιαστες ηθελα να πω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. -Μαζί στα κόλπα
  - Μαζί στην υποκρισία
  - Μαζί στις Πρέσπες
  - Μαζί στον λαθραίο εποικισμό της Ελλάδος
  -Μαζί στο ξεπούλημα της Χώρας.
  -Μαζί στους φωτογραφικούς κομματικούς διορισμούς ( ένας γραπτός διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ δεν υπάρχει ούτε για πλάκα).

  https://i1.prth.gr/images/w880/files/2019-11-11/deipno-09.jpg

  https://i1.prth.gr/images/w880/files/2019-11-11/deipno-010.jpg

  Που είναι η αντιπολίτευση; Ποια αντιπολίτευση; Βάζουν το ΚΚΕ στους δρόμους και τέλος!

  Είναι απλά συμμορίες...εννοείται όλα τα κόμματα σκληρές συμμορίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Συγγραφή στα Ελληνικά