. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Υπάρχουν πλοία για ανορθόδοξο πόλεμο και πλοία για τουρισμό. Να τι πήραν στο Λιμενικό!

Η χώρα είναι πανέτοιμη για πόλεμο! 

Έτσι σας λένε; Αφού είναι ψεύτες. Αυτό το έχουν αποδείξει.  
Το παραπάνω πλοιάριο (1) δικής μου σχεδίασης (2013) είναι ένα υβριδικό αμφίβιο με μηχανές που δεν ακούγονται. Δεν είναι φουσκωτό. Είναι ένα πλοίο για ανορθόδοξο πόλεμο με ενεργητικό και παθητικό ραντάρ. Δεν θα σας πω άλλες λεπτομέρειες, γιατί θα κλάψετε, όταν δείτε τους Τούρκους και τους φίλους τους στη Μεσόγειο να το κατασκευάζουν μετά απο λίγο.
  
To ψαράδικο   
Στη συνέχεια, σας παρουσιάζω ένα τουριστικό - ψαράδικο μοντέλο (2) που σχεδιάστηκε στην Ισλανδία και που προόρισται για το λιμενικό και για τη προστασία των θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας, που δεν τα έμαθε ποτέ κανένας ούτε στο Λύκειο ούτε στο Γυμνάσιο ούτε στο Δημοτικό, αφού δεν διδάσκονται. Έφτασαν να ενώσουν γεωλογία με γεωγραφία σε ένα βιβλίο στην Μέση εκπαίδευση, για να μην υπάρχει πουθενά ο χάρτης της χώρας μας. Τώρα ασχολούνται με την τεχνολογία των πισινών άκουσα, τα άλλα τα έλυσαν.

Το κόστος για δέκα σαν αυτό το φουσκωτό με μεταλική καρίνα, δώρισαν στο λιμενικό οι εφοπλιστάς που δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα. Αυτό το πλοιάριο θα φτιαχτεί στην Ελλάδα. Θα φτειάξουν το σκαρί με φουσκωτό που δεν θα “χτυπάνε” οι σφαίρες (!) και απο πίσω θα του βάλουν και τρείς εξωλέμβιες για να τρέχει γρήγορα να διασώζει τους λαθρομετανάστες! Θα κάνουν και σκί με αυτό οι λιμενικοί.     
Το δικού μου σχεδιασμού πολεμικό πλοιάριο έχει 20 τεχνολογίες παραπάνω και θα εξαγόταν και στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ που δεν έχουν σαν αυτό.

Το φοβερό πλοίο – μπαλόνι θαύμα της τεχνολογίας, που είναι μόνο για ψάρεμα…

Θαυμάστε το ψαράδικο που δώρισαν οι εφοπλιστές στο Μητσοτάκη το συγγενή του υπόδικου για ναρκωτικά Μαρινάκη που είναι και συνεταίρος του Αμερικάνου υπουργού Ρός. Του είπαν πως είναι και αβύθιστο (αφού έχει αέρα, να μια σαμπρέλα γύρω-γύρω έχει) και ότι είναι παντός καιρού! Το ήπιε με χαρά και έφυγε.

Εμείς στην Ιαπωνία δεν τα πίνουμε αυτά.

    
Να θυμάστε

  1. Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχει η χώρα μας. Μη τους πιστεύετε ό,τι λένε απο καρέκλας, κάτι σαλτιμπάγκοι δημοσιογράφοι χωρίς δίπλωμα που παριστάνουν τον καθηγητή δημοσιογραφίας. Η Ελλάδα είναι διαλυμένη και συνεχώς εξαϋλώνεται.
  2. Κοιμάστε όρθιοι.

Update 28 Mαρτίου 2023

Με δικό της αμφίβιο  πλέον η Τουρκία, made in Turkey. Η Ελλάδα με τους ίδιους σαλτιμπάγκους.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.