Αναρτήσεις ιστολογίου

Σας βρωμάει κάτι; Οχι ακόμη. Είναι γιατί συνηθίσατε στο βόθρο. 5,000 λαθρο-μετανάστες σε κλειστές δομές!


Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΕΚΘΕΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟ

Ολα γύρω σας, σας φαίνονται φυσιολογικά; Εγώ δεν βλέπω τίποτα νορμάλ.
 1. Βλέπω ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς κατώτερους των περιστάσεων. Στα ΜΜΕ ακούγονται πάλι αυτοί που χρεοκόπησαν με σχέδιο τη χώρα, οι ανάδοχοι και οι διάδοχοι. Μέχρι και ο Καραμανλής θέλει να γίνει ΠτΔ!
 2. Βλέπω την αντιπολίτευση να συνδράμει αμήχανα ή στέλνοντας αλλού τη μπάλα για να μη βλέπει ο Έλληνας όσα συμβαίνουν. Ολοι τον θέλουν στη πρέσσα και στον ύπνο.
 3. Υπάρχει φανερή διαφθορά και διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, οριζόντια και κάθετα. Οι θεσμοί δεν λειτουργούν. Η πραγματική πληροφόρηση είναι ελάχιστη. Η επιστημονική μελέτη που λέει ότι οι Ελληνες έχουν το χαμηλότερο IQ στην ΕΕ δικαιώνεται καθημερινά.
 4. Βλέπω μια χώρα που δεν μπορεί να κλείσει τα σύνορα της και δεν μπορεί όχι μόνο γιατί δεν τα ξέρει αλλά και γιατί δεν το θέλει (βλέπετε την απόδειξη εδώ). Η Ελλάδα αφήνει τη Τουρκία να ορίζει ΑΟΖ  χωρίς να πράττει το ίδιο παραμένοντας απλός θεατής ενώ ήδη η συνθήκη της Μαδρίτης δεν τηρείται απο πλευράς Τουρκίας.
 5. Βλέπω μειοδοσίες και παρανομίες συνέχεια. Στην εν δυνάμει Ελληνική ΑΟΖ στο Καστελλόριζο οι Τούρκοι έκαναν έρευνες με τις κραδαίνουσες ΕΔ να τις κοιτάνε και το Μητσοτάκη να κάνει τουρισμό στη Κρήτη (βλέπετε την απόδειξη εδώ). Πρόκειται για καθαρή μειοδοσία. Ενα δις ευρώ τη μία αγοράζει τη Γαλλική Belharra ο Μητσοτάκης όταν την ίδια τιμή στοίχησε το αεροπλανοφόρο IZUMO της Ιαπωνίας (βλέπετε εδώ). Πρόκειται για σκάνδαλο. Και η πώληση του λιγνιτικού εργοστασίου της ΔΕΗ αξίας 1 δις ευρώ (βλέπετε εδώ), την οποία ως πώληση διαφήμισε στον ΟΗΕ ο Μητσοτάκης σκάνδαλο είναι. Οπως και ο χρυσός και το εργοστάσιο για τα ηλιακά του Μυτηλιναίου θα εξαχθεί και αυτό στη Τουρκία (ή στη Κίναι); Ενα δις ευρώ δόθηκε χωρίς διαγωνισμό το καλώδιο σύνδεσης Αττικής Κρήτης στη Κίνα (βλέπετε εδώ). Άλλο σκάνδαλο υπετιμολόγησης. Στη Νοvartis, στη Siemens, στις λίστες βρέθηκαν διεθνώς παντού ένοχοι απο τη δικαιοσύνη. Στην Ελλλάδα η δικαιοσύνη αργεί. Είναι a la carte.
 6. Bλέπω στο εμπορικό έλειμμα της χώρας μας να μην συμπεριλαμβάνονται τα 50 δις ευρώ που οι εφοπλιστές εξήγαγαν για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της Κίνας αλλά και τα έξοδα για τα καύσιμα που αγοράζει η χώρα. Εδώ έχουμε διαχρονικά σκάνδαλα πολλών δεκάδων δίς ευρώ.
 7. Δεν βλέπω τη χώρα μας να παράγει τίποτα και να θέλει να τρώει απο τα έτοιμα. Βλέπω τις ζημίες απο τα 120 δις ευρώ κόκκινα δάνεια των τραπεζών, για τα οποία κανένας διοικητής τράπεζας δεν τιμωρήθηκε, να περνάνε στο κράτος!
 8. Βλέπω μείωση της ρευστότητας της αγοράς με τη χρήση καρτών (πλαστικό χρήμα). Βλέπω το ξεπούλημα των αργυρών της χώρας (μαζί και τα κοιτάσματα) σε τιμές εγγυήσεων για νέα δάνεια και όχι στη τρέχουσα αξία μέσα απο νέες αναπτυξιακές τράπεζες ή άλλα κόλπα που στήνονται στη χώρα. Κάπου στο βάθος θα σκάσει και η χρεοκοπία για να πέσουν οι εγγυήσεις ή θα γίνει με νέο σύνταγμα μιας άλλης μικρότερης Ελλάδας…
 9. Βλέπω στρατηγούς να κάνουν κάθε τόσο παρεμβάσεις διάσωσης της πολτικής (και όχι μόνο) μαφίας ως “ειδικοί” στα του πολέμου στα ΜΜΕ (ξέρουν και απο stealth;), να στήνουν κόμματα και να λένε αρλούμπες. Στη χώρα δεν φτειάχνεται ούτε μπετούγια αλλά οι στρατηγοί θέλουν σε ένα μήνα η χώρα να φτειάξει drones, πλοία και τεθωρακισμένα οχήματα μάχης. Με τί τεχνολογία; Η Ελλάδα έχει μείνει ακόμη στην εποχή των οξυγονοσυγκόλησης… και του τσιμέντου. Τότε ήταν όλα εύκολα. Οι στρατηγοί αυτοί είναι απομεινάρια μιας άλλης εποχής. Στη σημερινή εποχή αυτά που θέλουν χωρίς υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό δεν γίνονται και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ όπως λένε τα ΜΜΕ του καρτέλ και της αποκοίμησης αλλά τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΤΟΥΡΑ, ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΑΡΙΛΑ (αλλοιώς δεν θα ήταν στην Ελλάδα) και αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα. Κάνετε το αντιληπτό αυτό, για να διορθωθεί κάτι αλλοιώς θα περάσετε στον άλλο κόσμο χωρίς να καταλάβετε πως έγινε.

H συμμαχία της κρυφοΧάζαρης Τουρκίας και του Πακιστάν προμηνύει υπάρχουσα συνεργασία σε πυρηνικούς εξοπλισμούς με την άδεια των ΗΠΑ και του Donald Trump.

ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 5,000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΑ “ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΑ” ΚΕΝΤΡΑ TΟY ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΟΛΕΙΣ “ΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΗ”

H διαπλοκή δεν κοιτάει γαλόνια…

Τα σχέδια που βλέπετε τα έδωσε η κυβέρνηση στη δημοσιότητα και είναι το πρωτότυπο μοντέλο “ανάπτυξης” που θα χρησιμοποιηθεί για το χτίσιμο τέτοιων “δομών” σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα για να αποσυμφορήσει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Τους χτίζουν δικές τους πόλεις και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λέει “ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε”. Μιλάμε για μεγάλο πολιτικό “φορτίο”.

Παρατηρείστε στο σχέδιο-μοντέλο την ύπαρξη αθλητικών κέντρων, μαγαζιών, σχολείων κλπ μέσα στις “δομές” Μητσοτάκη (Φωτο 1).  H συγκεκριμένη της φωτογραφίας (1) αφορά το “αναπτυξιακό” σχέδιο για το ερημονήσι Λέβιθα στο κεντρικό Αγαίο, μια ιδέα του “στρατηγού” Στεφανή! Καταπληκτικά πράγματα ενώ τα ΜΜΕ χαϊδεύουν τους προδότες και στρογυλεύουν το κακό που στήνεται (προσέχτε τον τίτλο του άρθρου, κανένα υπονοούμενο), αφού ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.


Και ερωτώ
 • Αυτές οι “δομές” σας φαίνονται για “προαναχωρησιακές”; (Φωτο 1, 2)
 • Ενεργειακά πως θα τροφοδοτούνται; Ποιός θα πληρώνει;
 • Eπιτροπές λαθρομεταναστών, ΜΚΟ ή απο τον ΟΗΕ θα αστυνομεύουν τις δομές (zώνες αλα Συρία);
 • Τα “σύνορα” των δομών αυτών ποιός θα τα “φυλάει”;
 • Mιλάμε για δημιουργία οικονομικών Ζωνών ή και για τοπικά “κράτη”;
 • Σε ποιό κράτος διεθνώς έχει ξαναγίνει αυτό;
ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ…

Ο Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας. Το είπα αυτό την άλλη μέρα που βγήκε Πρωθυπουργός και έτσι είναι.

Στρατόπεδα-πόλεις με 5,000 ισλαμιστές και λαθρομετανάστες στήνει σε όλη τη χώρα εκτός κοιωνικού ιστού για να μην υπάρχουν αντιδράσεις, στη πραγματικότητα στήνει αυτό που έγινε στη Συρία.  Κανείς δεν ξέρει σε τί ποσοστό έχει φτάσει ο εποικισμός της χώρας.

O Μητσοτάκης έχει να εκτελέσει συγκεκριμένο έργο πριν φύγει, όπως έκαναν και οι προηγούμενοι. Πολιτικός εργoλάβος είναι.

ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ

Ούτε εσείς θέλουν να τις ακούσετε, για να μη χαλάσει το σχέδιο του εποικισμού. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Η λύση είναι στα ραντάρ αυτού του τύπου (π.χ. SPEXER 2000 και υπάρχουν και άλλα σαν αυτό), που βλέπουν ανθρώπους στα 12 νμ και μέσα στη θάλασσα… (δέστε σχετικά στο άρθρο μου εδώ).


Αντί μιας συζήτησης για το θέμα αυτό στο Σκάι παρουσιάζουν απόψεις κάποιων ΜΚΟ που θέλουν τη δημιουργία προαναχωρησιακών κέντρων στα νησιά, τα οποία μάλιστα όπως λένε, είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. Κρύβουν ότι θα είναι ΠΟΛΕΙΣ με όλα τα κομφόρ μεγέθους 5,000 κατοίκων και ότι οι λαθρομετανάστες δεν θα φύγουν ποτέ απο εκεί, όπως δεν έγινε για κανένα μέχρι τώρα.

Σας βλέπω χωρίς στον ήλιο μοίρα… με αυτούς που ψηφίζετε.

Σχόλια

 1. Την απόφαση για τα αναδρομικά έλαβε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Διατάσσει την καταβολή τόκων για τα αναδρομικά του 2018. Αφορά στους ένστολους και σε υπαλλήλους των Ειδικών Μισθολογίων. Ωφελημένοι περίπου 300.000 δικαιούχοι! Πηγή Newsit.

  Tρομακτικά πράγματα...Μοιράζουν αβέρτα χρήμα, ενώ συνεχίζουν τους πλειστηριασμούς! Καμία παραγωγή, καμία καινοτομία, κανένα μέλλον ενώ τα νοσοκομεία υπολειτουργούν! Η αγορά εννοείται δεν έχει σάλιο!

  Θα πληρώσουμε και τους τόκους!! Μιας και μας γεμίζουν με λάθρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μιλώντας σε τηλεοπτικό δίαυλο η Ν. Μπακογιάννη σημείωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται εργάτες γης και σημείωσε ότι κάποιες από αυτές τις ανάγκες μπορούν να καλυφθούν από τους αλλοδαπούς που βρίσκονται σε Κέντρα Υποδοχής στα νησιά.

  «Υπάρχει μία διαδικασία στην Ελλάδα για τους εργάτες γης. Καλείς εργάτες γης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η διαδικασία σου επιτρέπει να δώσει προσωρινές άδειες παραμονής. Έχουν δουλειά και στέγη. Η πρότασή μου είναι να πάμε συγκεκριμένα στη Μόρια και να πούμε "ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης ρε παιδιά;".

  Είμαι περίεργη να δω ποιοι θα ανταποκριθούν. Ή έχουν μπει σε μια λογική ιδρυματοποίησης; Υπάρχουν υπουργοί που το κουβεντιάσαμε και νομίζουν ότι αυτό το πράγμα μπορεί να περπατήσει, θα το δοκιμάσουμε κι αυτό. Εργάτες γης χρειάζεται η ελληνική ύπαιθρος», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

  newpost.gr

  Δηλαδή; Bιάζεται η μέγαιρα...να τους εγκαταστήσει για πάντα. Για τους ψήφους. Για την οικογένεια. Όσο για τα ελληνόπουλα; Αν δεν μπορέσουν να προσαρμοστούν στην νέα κατάσταση; Ας μεταναστεύσουν! Είναι άχρηστα! Ας πάρουν μαζί τους και τους γονείς τους!

  Ποιος πολιτικός στην Ευρώπη θα έκανε τέτοιες δηλώσεις? Τα κάνουν όλα αυτά γιατί ελέγχουν τα πάντα. Είναι συμμορίες. Τους ανήκουν τα πάντα. .Μόνοι τους αποφασίζουν, μόνοι τους τα κάνουν. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοβούνται να υπογράφουν Μνημόνια Προδοσίας. Κάνουν και κάτι ψευδοφασαρίες μεταξύ τους ως κομματικοί αντίπαλοι και τέλος.

  Ποιος να τους πάει κόντρα; Σίγουρα θα τον πούνε φασίστα.

  Ρήμαξαν τον τόπο και το διασκεδάζουν..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άντε και από τη νέα χρονιά θα έχουμε και το νέο Mega του Βαγγέλη με άδεια του Κυριάκου...όπως και το 1989 με άδεια του πατρός Μητσοτάκη...Από τώρα ο Κυριάκος ελέγχει τα βιογραφικά των δημοσιογράφων. Μην ξεχάσουμε και την κομμουνίστρια Όλγα φιλενάδα της Ντόρας, του παλιού Mega. Αυτή βρίσκεται ήδη στην ΕΡΤ. 810.000 ευρώ το κόστος κάθε εκπομπής. Μια χαρά...Μόνοι τους αποφασίζουν, μόνοι τους τα κάνουν. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοβούνται να υπογράφουν Μνημόνια...

  Στην ΕΡΤ που πρόσφατα μάθαμε ότι οι συμβασιούχοι του Σύριζα είχαν ξεσαλώσει για τα καλά....δεν τους έφταναν μόνο τα λεφτά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι φυσικοί επιμένουν οτι στην εξέλιξη ενός φαινομένου συμμετέχουν δύο δυνάμεις.Το οποίο είναι λανθασμένο διότι στην πραγματικότητα συμμετέχουν τρείς δυνάμεις.Τρείς δυνάμεις,με βάση την συνδυαστική πόσα δίπολα δημιουργούνται?Ετσι η τρίτη δύναμη είναι κυρίαρχη.
  Επιβάλουμε μιά άνιση ανταλλαγή:Θα τα πάρουμε όλα και δεν θα δώσουμε τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. O Καθηγητής δεν είναι μόνο φυσικός... τα έχει όλα στο μέγιστο... Κάτι θέλεις να πείς αλλά δεν στο έχουν μάθει καλά. Να είσαι σεμνός για να σε αγαπάνε. Τον Ζουγανέλη δεν χρειάζεται να τον αγαπάνε... Τους "αγαπάει" Αυτός.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Συγγραφή στα Ελληνικά