Αναρτήσεις ιστολογίου

Θράσος. Με τιμές “ηγέτη” εμφανίσθηκε απο “σκηνοθέτη” ο Βούδας στη Θεσσαλονίκη!


Ο Βούδας της Ραφήνας εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη και έδωσε μηνύματα πρός τους πιστούς του με τις γνωστές θεατρικές κινδυνολογίες! Είχε πιάσει μια περίληψη των όσων συμβαίνουν και την παρουσίασε στη μορφή διαπίστωσης-ανακοίνωσης “βόμβας”, κατά τα γνωστά.

Ο Καραμανλής δεν έχει απολογηθεί σε ειδικό δικαστήριο ακόμη για το πως χρεοκόπησε τη χώρα. Κάποιοι που έφαγαν τα κόκκινα δάνεια πρέπει να τον προστατεύουν.

Ακόμη δεν έχει εξηγηθεί το πως η Νατάσα Καραμανλή απέκτησε το διδακτορικό της και πως έπεσε στο φωταγωγό ο Ζαχόπουλος.

Το θέμα με το Βατοπέδι δεν ήταν το μόνο σκάνδαλο που τον αφορά και δεν διελευκάνθηκε επαρκώς όπως και τόσα άλλα.

Υπενθυμίζουμε ποιός παρέδωσε πρώτος το όνομα Μακεδονική γλώσσα στα Σκόπια…
Η οικογένεια Καραμανλή έχει κάνει μεγάλο κακό στη χώρα μας.


Στη Θεσσαλονίκη ο Βούδας που ξύπνησε γιατί μυρίστηκε ψητό στη Προεδρία της “Δημοκρατίας”, κινδυνολόγησε ασύστολα για κάτι που έχω ήδη αναφερθεί πριν ο ήλιος βγάλει κέρατα, για κάτι που όλα τα ΜΜΕ αναγνώρισαν μετά απο ένα μήνα, γιατί τα γεγονότα που πρόβλεπα επαληθεύτηκαν. Οτι δηλαδή η Τουρκία στήνει ζώνες αλα Κύπρο και Συρία με την κάλυψη του Nτόναλντ Τράμπ.


Να σημειώσω ότι δεν ενδιαφέρουν οι απόψεις του Βούδα κανένα ισχυρό, αφού το διεθνές δίκαιο είναι ήδη σε αναστολή στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Συνεπώς οι αναφορές σε αυτό απο το Καραμανλή δείχνουν πολιτικό που δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και κατ’επέκταση πολιτικό που δεν μπορεί να φέρει λύσεις αλλά νέα προβλήματα.

Η χώρα μας ζεί αυτό  που αυτός ο εγκληματίας δημιούργησε με τη χρεοκοπία που έκανε και μετά την κοπάνησε με μια κωλοτούμπα αφήνοντας στον ΓΑΠ το πρόβλημα. Τη φτώχεια, τη κατοχή, την εξαθλίωση, το μεταναστευτικό, την αντιπαραγωγικότητα, το ξεπούλημα και τη  διάλυση.

Είναι τραγικό να βλέπει κανείς να δίνεται σε αυτή τη μούρη μικρόφωνο να μιλάει στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, όταν η ΝΔ έχει αποδεχτεί τη συμφωνία των Πρεσπών. Είναι δυνατόν να μιλάει για εθνική κρίση η εστία της πυρκαγιάς;

Μερικά ακόμη αναμνηστικά απο τη γνωστή οικογένεια που στηρίζεται απο εργολάβους σχετικά με το ποιός αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως Μακεδονία. Μα ο ΘΕΙΟΣ του, που έκλαιγε υπέροχα!

Σχόλια

 1. Είναι γεγονός. Ονειρεύεται νέα μεγαλεία...Θέλει να μπει στην κεντρική πολιτική σκηνή με κάθε κόστος.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. O φίλος του ο Καμμένος, πρώτος μας μίλησε για εσωτερική ασφάλεια με την βοήθεια του στρατού. Ο Καμμένος επίσης ξεκίνησε πρώτος τους τραβηγμένους τσαμπουκάδες με τους Τούρκους. Ο Τράγκας κι αυτός στο περιβάλλον της Ραφήνας, εδώ και σχεδόν 8 χρόνια κάθε πρωί από τα ραδιόφωνα, μας μιλά για πόλεμο με τους Τούρκους! Για πόλεμο από Έβρο μέχρι Καστελόριζο. Ο Στεφανής ( του περιβάλλοντος Καμμένου) μας μιλά για εθνοφυλακή σε κάθε μεγάλη πόλη με την βοήθεια του στρατού. Στην Ουκρανία ζούμε τελικά; Εφημερίδες που τον βλέπουν ως εθνικό κεφάλαιο, μας περιγράφουν τον πόλεμο που έρχεται!!! Τους λαθρομετανάστες τους επιδοτούν χωρίς ντροπή!!! για να έρχονται στην Ελλάδα!! Χωρίς σχέδιο, χωρίς τίποτα. Απλά να έρχονται!! Ενώ μέχρι πέρσι μας πλασάριζαν τον μπαμπούλα της Χρυσής Αυγής!! Ο Καραμανλής μετά από 10 χρόνια σιωπής, σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, βλέπει μελλοντικά προβλήματα. Παίζονται πολλά!! Σίγουρα κάτι θέλουν!! Κάτι ψάχνουν!! Δεν βλέπω τον Καραμανλή, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ζητάνε πόλεμο και το λένε ξεκάθαρα!!

  Γ. Τράγκας: Ο πόλεμος με την Τουρκία είναι αναπόφευκτος – Κώστα Καραμανλή άργησες να μιλήσεις..

  Φοβερό, ε; Που υπάρχει κάτι ανάλογο στην Ευρώπη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Συγγραφή στα Ελληνικά