Αναρτήσεις ιστολογίου

Ένα δις ευρώ δόθηκε στη Hittachi για την αγορά του λιγνιτικού εργοστασίου της ΔΕΗ και το ξεπουλάει

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ

Κλείνει και τα λιγνιτικά εργοστάσια ο Μητσοτάκης για “περιβαλοντικούς” λόγους. Στη πραγματικότητα πίσω του κρύβει σκάνδαλα μεγατόνων π.χ. υπερκοστολογήσεις, ελλείψεις τεχνολογιών κλπ. Ολα τα λιγνινιτικά εργοστάσια δεν κάνουν κακό στο περιβάλλον αν και εφόσον υποστούν κάποιες τροποποιήσεις (δεν θα σας το εξηγήσω, δεν θα καταλαβαίνατε).

Δεν ήμουν ποτέ κατά της χρήσης του λιγνίτη. Εγώ άλλωστε έβγαλα πρώτος το θέμα παραγωγή καυσίμων απο λιγνίτη. Εγώ έβγαλα επίσης πρώτος το θέμα βιοντήζελ απο σκατόλαδα. Δεν είπα όμως να γίνει μείξη του με κοινά καύσιμα και να πωλείται απο τα ΕΛΠΕ. Δεν είπα επίσης να καίνε σκόνη απο σαμπρέλες στα διυλιστήρια και να βρωμάει η Αττική (είναι και μαλάκες).

Το πως χρησιμοποιεί κανένας τη γνώση είναι θέμα ηθικής. Και εδώ δεν έχουμε μονο την ηθική του κέρδους αλλά και την ηθική του ανίκανου και του παράφρονα… εκείνου που δεν υπολογίζει τον νόμο γιατί έχει πλάτες.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…

Ο Sir Humphreys Μητσοτάκης είπε ποτέ, πως ο Βούδας Καραμανλής χρεοκόπησε τη χώρα και πως τόσα χρόνια η ΝΔ (και το ΣΥΡΙΖΑ) δεν μπόρεσε να κάνει μια αντιπυρική ζώνη ή να ολοκληρώσει το κτηματολόγιο για χάρη των εργολάβων; Οχι. Αυτό είναι σκάνδαλο απο μόνο του. Ο ειδικός του που τον έκανε ακαδημαϊκό για να κάθονται όλοι σούζα, μίλαγε για τσουνάμι στο Αιγαίο…! Για κλάμματα είστε.
Δεν πετάνε ένα δις ευρώ και βάλε έτσι. Απονήρευτος και κουτός λαός…

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ;

Τον λιγνίτη θα τον δώσει σε Γερμανούς μήπως; Nα τον κάνουν τί; Θα τον κάνουν καύσιμο.

Ο Sir Humphreys Μητσοτάκης με τις πλάτες του υπόδικου για ναρκωτικά συγγενή του Μαρινάκη και του Βαρδινογιάννη, την βλέπει μόνο φυσικό αέριο.

Της κλανιάς ο ειδικός πολλές φορές σφυρίζει… (δικό μου αυτό).
  • Με το λιγνιτη θα μπορούσα να κάνω θαύματα. Πολλές βιομηχανίες. Μόνο που κάποιοι ανθέλληνες δεν θέλουν.
  • Θα μπορουσα να σχεδιάσω και μια πατέντα για τα σύνορα. Αυτοί που ψηφίζετε θέλουν να τα φτειάχνουν αυτά στη κρυφοΧάζαρη Τουρκία.
  • Θυμάστε το συρματινο τοίχο στον Εβρο που ήθελε να βγάλει κάποιος με IQ 189 και που τάιζε μπροστα στη κάμερα τον δυστυχή Σαχίνη καρκινογόνο ζεόλθο; Στη Τουρκία τον επιμετάλλωσαν!!! Η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει επιμετάλλωση; Αν ναί, τότε ξεπουλώντας θα τρώει και αυτό κάνει.
  • Για το σκάνδαλο απο την Ελληνικό ΧΡΥΣΟΣ, μιλιά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενώ για τα κοιτάσματα στις εφημερίδες ακούγεται ο κάθε άσχετος (δεν προκαλούν σεισμούς οι εξορύξεις πάνω απο σεισμικά ρήγματα λένε οι εγκάθετοι).
ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ, ME AΔΩΝΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ “ΤΑΚΕ ΤΗΕ ΜΟΝΕΥ AND RUN”.

ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡIΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ).

Απόδειξη. Η Τhomas Cook χρεοκόπησε. Ποιός θα πληρώσει τις ζημίες των ξενοδόχων; Eσείς και δεν ξέρω με τι τρόπο θα σας το πούν. Τα προνόμια των υπαλλήλων της ΔΕΗ και των εφοπλιστών δεν τα ακουμπάει κανένας.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά