Breaking News

Business

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: Πολύ στραβά την έχουν δεί, κάποιοι “καθηγητές” πανεπιστημίου

ΣΚΕΥΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, Παν-μιο Κρήτης: "H Kρήτη ανήκει ακόμη στην Ελλάδα;”
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ: “Ανήκει. Γιατί πληρώνεσαι δεν ξέρω…”


Εχουν πάρει είδηση κάποιοι “καθηγητές” πανεπιστημίου αυτά που βγαίνουν στον αέρα σε ΜΜΕ στην Κρήτη με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και έχουν ξεθαρρέψει... Προσέξετε στο video και τα γελάκια του Α. Βγόντζα!!! Σε ποιόν έκαναν πλάκα;

Για το θέμα της ανεξαρτησίας της Κρήτης έχουν βγεί πολλά προκλητικά κατά καιρούς και δεν αναφέρομαι μόνο στα σποτάκια με τη σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης. Το πράγμα βράζει.

Θυμάμαι πως πολλές φορές στις εκπομπές του Γ.Σαχίνη αναφερόταν κατά καιρούς η φράση “Κρητική ΑΟΖ” από διάφορους ομιλητές. Φυσικά Κρητική ΑΟΖ δεν υπάρχει, παρά μόνο Ελληνική ΑΟΖ. Δεν μπορείς να βλέπεις ή να αναφέρεσαι στην Κρητική ΑΟΖ σαν να ήταν κάτι το ανεξάρτητο απο την Ελληνική ΑΟΖ.

Είναι λάθος τέτοια φρασεολογία να περνάει στο υποσυνείδητο των τηλεθεατών με ταχείες αναφορές, ακόμη και απο αφίσες που αφορούν την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων ή άλλα θέματα.

Μετά λύπης μου έμαθα, πως η ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ σπονσοράρει το συνέδριο των ΕΛΠΕ για τα κοιτάσματα, στα οποία συμμετέχουν πολλά άτομα αμφιλεγόμενου επιστημονικού κύρους και με περίεργες απόψεις για την Κρήτη και την ΑΟΖ της. Περισσότερα εδώ. Α, και συντονιστής “συνεδρίου” να είναι δημοσιογράφος δεν το έχω ματαδεί διεθνώς.

Το άρθρο αυτό το έγραψα γιατί προεκλήθην απο τα Greek Hoaxes του Soros, που τα βρήκε με τον Donald Trump (τελικά ήταν παρέα και στο θέμα των Σκοπιανών και σε άλλα), τα οποία γράφουν “δημοσιογράφοι” αμφιλεγόμενων ικανοτήτων και που πολλές φορές αναφέρονται και σε επιστημονικά θέματα όπως το 5G σαν να ξέρουν, ενώ δεν ξέρουν πως λειτουργεί  ένα βολτόμετρο!!! Δεν ξέρω αν διασυνδέονται με κάποια Μεικτή Στοά μόνο.

ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

Έχουμε και παραεπιστήμη και εξωθεσμικό αντιδημοκρατικό τσαμπουκά απο τα Greek Hoaxes του Soros. Πρέπει να παρέμβει η πολιτεία, εκτός αν είναι διαταγή από έξω και ο Μητσοτάκης δέχτηκε την εξωθεσμική αστυνόμευση του διαδικτύου. Υπάρχει νόμος που να επιτρέπει κάτι τέτοιο; Aπο το facebook έφυγα. Σιγά να μη κάτσω να βάλω έναν αμόρφωτο, βεληγκέκα στο καυλί μου.
Σημειώστε πως οι εργαζόμενοι στα Greek Hoaxes εργάζονταν πρίν τα βρεί ο Σόρος, για ένα site φιλικά προσκείμενο στη ΝΔ ενώ έχουν και νομική κάλυψη απο το εξωτερικό… Eμείς που γράφουμε δεν έχουμε δωρεάν νομική κάλυψη, την οποία θα έπρεπε για λόγους ισότητας να πληρώνει το Ελληνικό κράτος.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΟΧΛΟ

tumblr_m9kzavayry1rbw6bto1_500Στο σημερινό άρθρο δεν παίρνω θέση για την επίθεση που κάνουν οι “αστυνόμοι” του διαδικτύου στα συγκεκριμένα sites με το ανάλογο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ για αυτά.

Αυτό που εξετάζω είναι αν υπάρχει βάση για όσα γράφουν τα ιστολόγια που τα Greek Hoaxes δικάζουν, χωρίς νομικό δικαίωμα με την ανοχή της Ελληνικής κυβέρνησης. Πιστεύω πως κάπου το έχουν παραχέσει. Άλλο είναι να λές τη γνώμη σου σε ένα άρθρο και άλλο να μιλάς σαν να είσαι δικαστής. Τη μη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα την αποδίδω στην σχέση του με το ΣΟΡΟΣ και με όσα πιστεύει.

Πιό πολύ απο αυτούς τους υποτιθέμενους δημοσιογράφους το έχει παραχέσει ο Μητσοτάκης που κλείνει τα ματια του παράγοντας έτσι ένα νέου είδους εισαγόμενο παρακράτος.

ΠΡΟΣΟΧΗ (η διάβρωση προχωράει)
  1. Τα Greek Hoaxes θα επεκτείνουν την αστυνόμευση και εκτός facebook τώρα και ετοιμάζονται κάνοντας “βιογραφικό”;
  2. Αν τα δείς όλα μαζί, όσα προανέφερα τότε βλέπεις όψεις ενός και μόνο νομίσματος, που έχει προσβάσεις στο Μαξίμου.
  3. Στο Documento του Βαξεβάνη δεν είδα ποτέ αναφορά στο θέμα του διορισμού του Δημητρέλλη ανηψιού του Μητσοτάκη στο Μαξίμου σε καρέκλα.


“Ισως η ηλιθιότητα να είναι ένας ιός ή μια μετάλλαξη που να μην έχει ανακαλυφθεί ακόμη” Γ.Ζουγανέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου