Αναρτήσεις ιστολογίου

Ψάχνουν να βρούν τρόπο να δώσουν τα κοιτάσματα στον Λάτση ή και στη Τουρκία


ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩ

Οταν πρόκειται να ξεπουλήσουν κάτι, αυτοί που ψηφίζετε, το κάνουν σε βήματα για να μη φαίνεται, παράλληλα χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ που είναι καρτέλ (πού είναι η ΕΕ;) για να βγάζουν καπνό προς διάφορες κατευθύνσεις ώστε να αποσπάται η προσοχή του λαού π.χ. fake news, fake characters, δηλώσεις-βόμβες, συκοφαντίες κοκ. Κλασικά κόλπο που χρησιμοποιούν αυτοί που ψηφίζετε είναι α) τα ισοδύναμα μέτρα (τέτοια μέτρα αφορούν μόνο το κομμάτι το φορολογικό που επιβάλλεται σε ωρισμένες τάξεις, τα προνόμια ορισμένων π.χ. υπάλληλοι της ΔΕΗ, εφοπλιστές κλπ δεν τα αγγίζουν ποτέ) β) η ψήφιση νόμων που δεν εφαρμόζονται άμεσα αλλά αργότερα γ) η αναφορά σε συμβατικές υποχρεώσεις απο τους δανειστές (οι ίδιοι τις προτείνουν και βάζουν τους δανειστές να το ζητάνε για να μη έχουν πολιτικό κόστος) δ) η γνωστή κινδυνολογία ε) η Τουρκία κλπ

ΤΑ ΕΛΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

Η ιστορία με τα κοιτάσματα ξεκίνησε βασικά απο αυτό το χάρτη μου εδώ. Τότε ο Σαμαράς της Novartis τον πήρε παραμάσχαλα και πήγε και τον έδειξε στο Ομπάμα (η πληροφορία είναι εκ των έσω και είναι καταγεγραμμένη). Μετά ο Σαμαράς έφτειαξε το Ταμείο των Γενεών στο οποίο συμπεριέλαβε τα κοιτάσματα, ακολούθησε ο Τσίπρας που τα έβαλε μέσα στο υπερΤαμείο αφού έβαλε τα ΕΛΠΕ μέσα σε κάθε συμφωνία για εξόρυξη σε κοιτάσματα!

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

Είναι γνωστό πως σε πολλές παράνομες κατά το διεθνές δίκαιο προκηρύξεις οικοπέδων της χώρας μας σε διεθνή ύδατα, αφού ΑΟΖ δεν έχει οριοθετήσει ούτε και υφαλοκρηπίδα, τα ΕΛΠΕ είναι μέσα και αρκετές φορές και ο Μπόμπολας. Τα ΕΛΠΕ τα ελεγχει ο Λάτσης απο τη Ρωσία, πλην ενός ποσοστού που δεν του έχει παραχωρηθεί και έχει πάει στο υπερΤαμείο, του οποίου το ΔΣ δεν ελέγχεται για τις πράξεις του. Αυτό μας λέει, πως Σταϊκούρας και Χατζηδάκης λένε ιστορίες για αγρίους. Σας δουλεύουν.

ΜΙΖΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (FAST FOOD)

Μετα τη δωρεά του Ελληνικού στο Λάτση ακολουθούν τώρα και τα ΕΛΠΕ μέσω υπερΤαμείου. Εδώ ενδιαφέρον έχει και ποιοί θα πάρουν τις μετοχές και τον έλεγχο των κοιτασμάτων, αν υπάρξουν θυγατρικές ή άλλα κόλπα και τέλος τί απο αυτά και με τί τρόπο θα ελέγχει η Τουρκία (συνεκμετάλλευση απο το παράθυρο).

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά