Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

Xημικά Συρίας και Λαγοκέφαλοι στην Κρήτη. Ο Μητσοτάκης βάπτισε ψάρι!

ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΛΑΓΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΙ!!!

Oλοι θα θυμάστε την εποχή που οι Αμερικανοί ήθελαν και στο τέλος κατάφεραν να διαλύσουν τα χημικά της Συρίας στην Ανατολική Μεσόγειο, στα δυτικά της Κρήτης και κάποιοι απο εμάς, όπως εγώ διαφωνούσαν, ζητώντας να γίνει αυτό στον ωκεανό, ώστε με το κύμα (ποτάμια της θάλασσας ότι μείνει απο την μη εξουδετέρωση της τοξικότητας των χημικών) να πάει στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ. Αντιρρήσεις για το θέμα είχαν οι ΗΠΑ και ο Βενιζέλος μαζί με κάποιον της Στοάς - αν δεν κάνω λάθος - που ήταν πρόεδρος μιας επιτροπής του υπουργείου που αφορούσε το θέμα ενώ είχε την ιδιότητα του δικηγόρου, κάτι όπως τώρα πουστην άμυνα έχει βάλει ο Μητσοτάκης ή η Στοά δεν ξέρω ένα δικηγόρο. Γιαυτό γίνονται μαλακίες τις οποίες ο κόσμος πληρώνει μετά.  Σημειώστε πως ο Μητσοτάκης και ο Λαγοκέφαλος έχουν πολλά κοινά σημεία. Είναι γουρλομάτηδες, τοξικοί και ιχθείς.

ΛΑΓΟΚΕΦΑΛΟΣ

Το ερώτημα δεν είναι κατά πόσο είναι τοξικός ο λαγοκέφαλος ούτε γιατί ήλθε απο το Ισραήλ όπου υπάρχει σε αφθονία στην Ελλάδα. Ο λαγοκέφαλος είναι τοξικός και ήλθε στην Ελλάδα μέσα απο τα ποτάμια της θάλασσας της Μεσογείου, που περνάνε απο τη Τουρκία και που φτάνουν και κάτω απο την Κρήτη.  Ποτάμια τέτοια υπάρχουν φυσικά και στη δυτική Μεσόγειο. Παρότι υπάρχει η εντύπωση ότι ο λαγοκέφαλος δεν τρώγεται, αν καθαριστεί με εξειδικευμένο τρόπο, τρώγεται. Δέστε σχετικά στο video που ακολουθεί.

 
Το ερώτημα είναι γιατί αυξήθηκε υπερβολικά στο Ισραήλ ο λαγοκέφαλος τα τελευταία χρόνια, στο οποίο κατέληγαν τα ποτάμια της θάλασσας και προς το οποίο έφτασαν σίγουρα τα διαλυμμένα στη θάλασσα χημικά της Συρίας αφού πέρασαν απο τις ακτές της Αιγύπτου και τον ισθμό του Σουέζ. Έχει σχέση με τη διασπορά των κατεστραμμένων χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο; Το ερώτημα αυτό το μελετάω.

Mια πρώτη σκέψη είναι πως θα πρέπει να ανήκει στα ψάρια εκείνα που επιβιώνουν σε τοξικό περιβάλλον. Το συκώτι τους είναι γεμάτο τοξίνες και δεν τρώγεται.

Λέγεται πως το ψάρι αυτό έφτασε στη Μεσόγειο απο τον Ινδικό λόγω της κλιματικής αλλαγής, που στην Ελλάδα χρησιμοποιείται για να δικαιολογηθούν μελλοντικά τα ελλείματα του προϋπολογισμού (το πέταξε για εξυπνάδα ο Στουρνάρας και όποιος το φάει) και όχι για ότι περνάει κάτω απο το τραπέζι στον προϋπολογισμό απο τα κόκκινα δάνεια των ιδιωτών και των τραπεζών. Κάτι όμως πρέπει να το ευνόησε ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου