Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019

Στοά κλασίματος. Ντάλα μεσημέρι. Ακρίδες στην Αθήνα, απόδειξη ότι στο Ναό μπαίνει φώς!

ΧΑΧΑΧΑ. ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ. ΣΚΕΤΟ ΚΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ... KAI ME ΤΡΕΛΛΑ.

Ολο αυτό το πετάς στην τουαλέτα όπως είναι (αρκεί να ειναι μαλακό το χαρτί για να μη στουμπώσει). Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό. Το μόνο που "λέει" είναι πως η πλέμπα βασιλεύει, δεν άλλαξε τίποτα, συνεχίζουν να μιλάνε οι άχρηστοι και Θεός στη χώρα γίνεται ο Τενεκές, του οποίου με βόμβα τινάχτηκε στον αέρα ο υπασπιστής (παρότι σε άθρο μου μια μέρα πρίν με άλλο όνομα, είχα αναφέρει πως ο έλεγχος με ακτίνες Χ στο υπουργείο ήταν άχρηστος και βόμβες με τη κατάλληλη γεωμετρία θα μπορούσαν να περάσουν άνετα απο τις ακτίνες Χ, την άλλη μέρα πάει ο υπασπιστής...). Η ιστορία επαναλήφθηκε και με το Παπαδήμο που μάλλον με τη βόμβα που έσκασε στα πόδια τους έχασε τους όρχεις του. Μετά τον έκαναν Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών. Αυτοί είστε. ΤΟ ΚΛΑΝΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ.

Κουτός κάτω, κουτός και πάνω. Στα τρια θέματα αυτό φαίνεται.

ΤΑ GREEK HOAXES SOROS, ΣΤΟΑΣ KAI ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ

Ο Σαραντάκος σοβαρεύτηκε ενώ τα GREEK HOAXES έγραψαν το μόνο τους σοβαρό άρθρο. Ισως να συνέβη, λόγω της αλλαγής σκυτάλης στην ΕΥΠ (βάλανε έναν σεκιουριτά ή μάλλον ουριτά). Τώρα δεν έχει κανένας δίπλωμα ΚΑΙ οι αναφορές πάνε ευθεία σε CIA και SOROS μέσω Πρεσβείας. Είναι όλοι άνθρωποι της αγοράς... ΧΑΧΑΧΑ


Να προσθέσω μόνο,  πώς ο Φώκσολος έχει πεί και άλλες γραφικότητες όπως πως θα υπάρξουν 500,000 θέσεις εργασίας απο την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων. Πρέπει να κοιμάται πολύ το μεσημέρι... σαν τον Ντράγκα.

Aν ρωτήσεις έναν θπουδαθτή των παραγωγικών (Ναι καλά... Ουάου... ΧΑΧΑΧΑΧΑ) σχολών των ΕΔ, ποιά είναι η Ελληνική ΑΟΖ και ποιά είναι τα σύνορα που πρέπει να φυλάξει, θα σου πεί "χέσε ψηλά και αγνάντευε και μόνο έτσι θα τα δείς...".

Μαζί μας είναι ο Ζαγοράκης και η Νόνη Δούνια του Υπόδικου!!! ΟΕΟΟΟΟΟ. ΑΑΑΑΕΕΕΕΕΟΟΟΟ.

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ... ΡΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΑΑΑΑ. Ο ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ... ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...

ΕΔΩ ΜΕΛΑΣ, ΕΚΕΙ ΜΕΛΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΑΣ; NIAOY.

Πολύ κονσέρβα τρώνε στις Στοές και με πολύ... αλάτι ... απο πατρός...
Και φτάνουμε στο αλάτιιι... Good Morning Amerika!!! XAXAXA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου