Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019

Ο Χατζηδάκης ρίχνει τις μετοχές της ΔΕΗ και ανεβάζει στα ΜΜΕ το θέμα κοιτάσματα

ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ. Ο ΑΔΩΝΗΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΔΕΗ. KAΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

Που τον βρήκε τον Χατζηδάκη ο Μητσοτάκης; Εδώ;


  1. Η ΔΕΗ σώζεται αλλά όχι με αυτούς και με ΠΘ το Μητσοτάκη, που ξεπουλάει και ανεβάζει το χρέος. Δεν ξέρουν να το κάνουν.
  2. Η αξιοποίηση των κοιτασμάτων είναι παράνομη, όταν αυτά είναι σε διεθνή ύδατα και όχι σε επίσημα οριοθετημένη ΑΟΖ. Υπάρχει πρόβλημα με τα κοιτάσματα που είναι πάνω σε σεισμικά ρήγματα. Δεν το ρωτάω αυτό. Σας το μαθαίνω.
  3. Η Τουρκία δεν έχει τεχνολογία να κάνει εξορύξεις για να βγάλει τους υδρίτες στο Καστελόριζο. Αρα το θέμα Καστελόριζο είναι στημένο (ακόμη και αν οι Τούρκοι το προσπαθήσουν για να κάνουν τα χατήρια στους απο δώ).
ΠΡΟΚΕΥΨΑΝ ΚΑΙ 113 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Να δούμε ποιον θα βάλει ο πιγκουίνος διοικητή στην ΤτΕ για τα περαιτέρω. Θα το πούν αξιοποίηση του Ελληνικού χρυσού;

  • Eίναι και 13 δις ευρώ που η ΕΕ δίνει στην Ελλάδα για εξοπλισμούς. 
  • Δεν πρέπει να εκπλαγείτε για ακριβές αγορές οπλικών συστημάτων που η Ελλάδα δεν χρειάζεται. Στην μεγάλη αγορά είναι η μεγάλη μίζα και αυτές οι δουλειές θέλουν ... ταχύτητα.
  • Σε κανένα μέρος του κόσμου που υποτίθεται ότι έχει κοιτάσματα δεν συνέβη τέτοιο σκάνδαλο και αναφέρομαι στις προκηρύξεις τόσο μεγάλων κοιτασμάτων μέσα στην Ελληνική και Κυπριακή ΑΟΖ, όπως έγινε με την Ελλάδα και με τη Κύπρο.
  • Σαν πολίτης θέλω να ξέρω τί έχει συμφωνήσει το Κούλη στα ΜΟΕ με τη Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου