Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019

Λαθρομετανάστες και "Ζέπελιν"! Να περνάει ο καιρός και να φαίνεται ότι "δουλεύουνε"!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ

Οι μεταναστευτικές ροές είναι αυξημένες. Τον Μάιο έφθασαν στα ελληνικά νησιά 2.651 άτομα, τον Ιούνιο 3.122 και μόνο την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου οι αφίξεις ξεπέρασαν τα 1.000 άτομα, αριθμοί μεγαλύτεροι από την αντίστοιχη περίοδο το 2018 και το 2017.

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ

Την περασμένη Πέμπτη σε στρατόπεδο της Σάμου, στελέχη της FRONTEX έκαναν επίδειξη του τρόπου που λειτουργεί το αερόστατο σε Έλληνες λιμενικούς και στρατιωτικούς. Το λευκό μη επανδρωμένο «μπαλόνι», τύπου Aerostat TC350, έχει μήκος 35 μέτρα και όγκο 350 κυβ. μέτρα. Θα είναι προσδεμένο στο έδαφος και μπορεί να σηκωθεί έως 1.000 μέτρα δεμένο σε σχοινί. Διαθέτει ραντάρ, θερμική κάμερα και σύστημα AIS-Automatic Identification System και λαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο.

Το εγχείρημα με το αερόστατο εντάσσεται στη λεγόμενη επιχείρηση «Ποσειδών». Το σχέδιο λέει ότι το θα μεταδίδει ζωντανή εικόνα στις ελληνικές Αρχές για τις βάρκες που ξεκινούν από τα τουρκικά παράλια κι έπειτα θα ενημερώνεται η απέναντι πλευρά, ώστε να τις σταματήσει. Η συγκυρία είναι κακή, καθώς η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας αμφισβητείται έντονα από τη γειτονική χώρα. Παρ' όλα αυτά, το πείραμα της FRONTEX επιλέχθηκε να γίνει στη Σάμο.


Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ UAV

Οι ελληνικές Αρχές είναι οι πρώτες διεθνώς που χρησιμοποιούν αερόστατο για τον έλεγχο μεταναστευτικού περάσματος (αυτό το πιστεύω... χαχαχα). Τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε χρησιμοποιηθεί μη επανδρωμένο αεροσκάφος μεσαίου ύψους και μακράς εμβέλειας. Το παράτησασν γιατί δεν ήξεραν πως να το χρησιμοποιούν ή δεν ήθελαν να δουλεύουν νύχτα και σαββατοκύριακα.

Οι ελληνικές Αρχές ψάχνουν για λύση με κρεββάτι, κινητό και συναγερμό! Σιγά να μη κάθονται να κάνουν δουλειά οι αντιπαραγωγικοί τεμπέληδες. Θα το βρεί ο Μητσοτάκης... ΧΑΧΑΧΑ

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ

«Στο νησί έχει αναπτυχθεί παράλληλα ένας κινητός (σε φορτηγό) σταθμός αισθητήρων με αντίστοιχο εξοπλισμό της Πορτογαλικής Εθνοφρουράς, προκειμένου να συγκρίνονται σε πραγματικό χρόνο οι επιχειρησιακές δυνατότητες και η ικανότητα διακρίβωσης της επίγειας και της εναέριας τεχνικής λύσης», αναφέρει το δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος. Να περάσει και αυτό το καλοκαίρι και να φαίνεται πως κάτι κάνουν... ΧΑΧΑΧΑ

ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩTελικά ποιά είναι η σωστή λύση; 

Ο τσάμπας πέθανε... Ο Λάτσης τα κονομάει, του νομιμοποιούν και το Μall με νέα νομοσχέδια, που υπάρχει παράνομα, του χάρισαν το Ελληνικό, που θα χτίσει με δάνεια απο Ελληνικές τράπεζες όπως η Fraport πού ήδη διασπάστηκε σε καλή και κακή Fraport και εγώ θα κάνω τον έξυπνο; Oχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου