Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Mέχρι πότε η Τουρκία θα βοηθάει με τις προκλήσεις της στη διάσωση των απατεώνων;

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝTΟΓΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ: "EINAI ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ". ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕΤΖΕΠ...
ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΟ BLOOMBERG

Είναι περίεργο αλλά κάθε φορά που στην Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα είτε φωτιές ανάβουν είτε γίνεται μπάχαλο η Αθήνα είτε η Τουρκία απειλεί τη χώρα. Η θεωρία πιθανοτήτων δίνει μια άλλη ερμηνεία και δείχνει ένα ελαττωματικό κατασκεύασμα.

Πάμε πιο κάτω τώρα.

Οι συνεχείς απειλές της Τουρκίας έχουν ένα οικονομικό κόστος για την αμυντική κάλυψη της Ελλάδας απο τη Τουρκία, που συνεχώς εξοπλίζεται, με κόστος για το κάθε νοικοκυριό. Τα όπλα η Ελλάδα τα αγοράζει απο τις ΗΠΑ και τη Γαλλία ενισχύοντας τις οικονομίες τους. Τα λεφτά που δίνει για την αγορά τους προέρχονται κυρίως απο δάνεια. Με το τρόπο αυτό αυξάνεται το εμπορικό έλειμμα της χώρας μας που στο τέλος γίνεται πιονάκι στα χέρια των δανειστών.
H οικονομική στήριξη της Τουρκίας απο τη Γερμανία κυρίως έχει εξουθενώσει την Ελληνική οικονομία. Με τη δημιουργία εργοστασίων της στη Τουρκία λόγω Κατάρ που ελέγχει την υπο διάλυση Deutsche Bank, η Ελλάδα το μόνο που της απομένει είναι ο τουρισμός και τα κοιτάσματα. Ο μέν τουρισμός έχει περάσει σε πολυεθνικές που δεν φορολογούνται στην Ελλάδα, τα δε κοιτάσματα θα ξεπουληθούν αν δεν έχουν ξεπουληθεί μέσω του υπερΤαμείου.

Στο εμπορικό έλειμμα της Ελλάδας που είναι μεγάλο γιατί η χώρα δεν παράγει ούτε μπετούγιες δεν συμπεριλαμβάνεται η συνεισφορά απο τις εισαγωγές πετρελαιοειδών (κάτι δίς ευρώ το χρόνο), τα οποία επειδή είναι των εφοπλιστών το πιθανότερο και να μη φορολογούνται.
Η ΝΔ αλλά και τα άλλα κόμματα, παρότι διερωτώνται γιατί οι συντάξεις να αφορούν ένα περίπου 15% του ΑΕΠ σε αντίθεση με την ΕΕ που απασχολεί το 6% δεν διερωτώνται για το τεράστιο εμπορικό έλειμμα της Ελλάδας, στο οποόι μάλιστα δεν συμπεριλαμβάνεται το εμποριο καυσίμων. Μαφιόζικες καταστάσεις...

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ  ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΝΕΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η CRETA FARMS)

Eχουμε τον Γεωργιάδη να βολτάρει για να βρεί υποβολές αιτήσεων για αυτά στο Άγιο Ορος

Eχουμε και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη να ζητάει απο το Λαγοκέφαλο του Βαρδινογιάννη να στηρίξει την ένταξη στον Kατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO των Μινωϊκών Ανακτορικών Κέντρων της Κρήτης (Ζάκρου, Κυδωνίας, Κνωσσού, Μαλίων, Φαιστού, Ζωμίνθου), για να μπορεί να υποβάλλει εκεί που πρέπει τον ειδικό φάκελο. Οι αυλοκόλακες το είπαν ανάποδα, ότι δηλαδή ο Μητσοτάκης το ζήτησε αλλά είναι μαλάκες. Κανένας δεν μπορεί να σκέφτεται τί θέλει η Βαρδινογιάννενα, άρα αυτή το ζήτησε.

Ο Μητσοτάκης για να μη του πει η Βαρδινογιάννενα για το θέμα της Κεφαλογιάννη, που αδικήθηκε, αφού έχει και καλύτερο βιογραφικό απο τον χαζό, έφερε μπροστά για μπάστακα την Μενδώνη.

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ

Αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ποντικό του Μαξίμου, αφού δεν διαθέτει πολιτική στο μεταναστευτικό ενώ δεν έχει λάβει τα μέτρα του αν η Τουρκία ανοίξει τις Πύλες της Κολάσεως απο τα παράλια και γεμίσει η χώρα με κόσμο που δεν θα μπορεί να τον απορροφήσει ούτε πολιτικά ούτε κοινωνικά ούτε οικονομικά, οδηγώντας τη χώρα ακόμη και σε εσωτερικό θρησκευτικό πόλεμο που θα αναγκάσει τη φιλειρηνική Τουρκία να παρέμβει. Η Στοά έχει διανοητικό πρόβλημα. Τα έχει κάνει σκατά, κουράδες. Ναααα κάτι κουράδες. Με τα τρόλ που έχει βάλει στη κυβέρνηση δεν αλλάζει τίποτα.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΚΕΜΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Ερντογάν πήγε στην Ιορδανία για να δημιουργήσει θέμα στη Κύπρο με την ΑΟΖ της και να προωθήσει την κήρυξη της Τουρκοκυπριακής ΑΟΖ (αναγνώριση απο την Ιοραδνία) και απο λεφτά το Κατάρ να είναι καλά. 

ΕΚΑΝΑΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου