Breaking News

Business

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

Kαι νέα Hoaxes απο τα Ellinika Hoaxes του Σόρος και του Ρότσιλντ. Τη βαράνε συνέχεια...

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΙ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
  1. Ο Αμερικανός Πρέσβης πράγματι μίλησε για συνεκεμτάλλευση στο Αιγαίο (βλέπετε εδώ)
  2. Για το 5G. Πράγματι η απορρόφηση της ΗΜ ακτινοβολίας θα είναι μεγαλύτερη όπως λένε αυτοί που κατά το προπαγανδιστικό sίτε δεν λένε αλήθειες για τα νέα κινητά με 5G. Η μη ιονική ακτινοβολία επηρεάζει έμμεσα τις εγκεφαλικές λειτουργίες και τα ζωτικά όργανα (βλέπετε εδώ).
  3. Η Ελλάδα έχει μια πολύ απαρχαιωμένη αντι αεροπορική άμυνα. Τα βλήματα που έχει π.χ. τα αρχαία γαλλικά Scalp-EG είναι πολύ χαμηλότερης ταχύτητας των τουρκικών S400. Οι S300 και Patriot δεν επαρκούν για αεράμυνα (βλέπετε εδώ τα χάλια της χώρας μας, τη διαχρονική προδοσία αλλά όσα γράφω σχετικά μέσα στο βιβλίο μου Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ).  

    Aφού το λέω εγώ, τί σημασία έχει τι γράφει ο κάθε άσχετος του Soros, που πιθανόν να είναι και της ΕΥΠ ή άλλης μυστικής υπηρεσίας, ο Αποστολάκης ή ο Κωλαράκος ή ο κάθε μηχανικός υπολογιστών που αυτοχρίστηκε "οικονομολόγος" σαν τον Καζάκη, που δεν είχε δίπλωμα. Δεν ξέρουν απο αυτά.

    Και για το Όσμιο βλακείες έγραφαν τα Ηellenic Hoaxes. Διαβάστε αυτό το άρθρο εδώ. Το 2005 το Οσμιο ήταν ακριβότερο απο τον χρυσό και εν δυνάμει Όσμιο μπορεί να υπάρχει και στα Ιμια.
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ

Υπάρχει όμως και ένα όριο στη παραπληροφόρηση που πουλάει ο κάθε εγκάθετος παπάρας δημοσιογράφος που κάνει τον ειδικό (σαν τον κάποτε Λυγερό που μίλαγε επι παντός επιστητού, μέχρι και για ζεόλιθο), χωρίς να έχει δίπλωμα δημοσιογράφου και επιστήμονα.

ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ

Η χώρα μας κάθεται αυτή τη στιγμή πάνω σε ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί και οι παπάρες παίζουν το "τρία πουλάκια κάθονται δίπλα στον Μητσοτάκη", είναι και πρώην υπάλληλοι της Athens Voice συμφερόντων ΝΔ. Λόγω έλλειψης προσόντων το πιθανότερο να είναι και μασόνοι...

AΠΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΡΩΤΗ Η ATHENS VOICE THS NΔΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΛΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΙΑΤ...

ΧΟΧΟΧΟ

Στην Κύπρο θεωρούν φυσιολογική την παρουσία του Toυρκικού υποβρυχίου στην Κερύνεια ενώ την άλλη εβδομάδα στην περιοχή ξεκινάει γεώτρηση το Yavuz, όπως ο Μητσοτάκης βλέπει έναν γυμνό πάνω στη γυναίκα του και λέει πως δεν της κάνει γεώτρηση αλλά αλιεύει λαγοκέφαλους!!!

Μιλάμε για πολύ άχρηστους και επικίνδυνους πολιτικούς. Πολύ μαρίδα έχει πέσει στη Κύπρο.

Οχι αγόρι μου δεν συνδέεται. Που τα λέει αυτά ρε ο Μαλάκας. Είναι έξυπνος λαός οι Έλληνες αλλά και οι Κύπριοι μεγάλα μυαλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου