Breaking News

Business

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Νέα επιστημονικά Hoaxes για το 5G απο τα EllinikaHoaxes του Σόρος και του Ρότσιλντ


AΛΛΟ "ΤΣΕΚΑΡΩ" ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πριν πολλά χρόνια είχα γράψει ένα σημαντικό άρθρο με θέμα την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση. Είμαι ειδικός σε πολλά επιστημονικά θέματα και το γιατι εξηγείται στο βιογραφικό μου. Δεν έχω πρόβλημα να υπάρχουν sites που να πολεμούν την παραπληροφόρηση και ας είναι Μασονικά. Το πρόβλημα είναι οι γράφοντες να μη γράφουν μαλακίες. όταν ούτε επιστήμονες είναι ούτε δίπλωμα δημοσιογράφου έχουν.

Το άρθρο μου για την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση θέλει αναπροσαρμογή για το 5G γιατί είναι του 2007. Θα δώ τι θα κάνω. Το άρθρο αυτό ήταν η βάση ενός ΜSc στο ΕΜΠ (καθ. Ουζούνογλου) αλλά και η βάση της συζήτησης για το πόλεμο που γινόταν τότε απο πολίτες, που είχαν δίπλα τους κεραίες τηλεφωνίας και δεν τους έλεγαν πως να προφυλαχθούν.

Λόγω της ενασχόλησης μου, είμαι δεσμευμένος να μη γράφω για θέματα με τα οποία ενεργά ασχολούμαι π.χ. ηλεκτρομαγνητικά designs, stealth και άλλα. Aυτό δεν πρέπει να λαμβάνεται σαν αδυναμία. Αντίθετα μπορώ να γράφω για ότιδήποτε άλλο αλλά εντός ορίων. Τα "όρια" αυτά στην Ιαπωνία είναι πολύ ψηλά σε σχέση με αυτά που υπάρχουν στην Ελλάδα των κουραδάδων πεπέδων ειδικών που τα βοθροκάναλα βγάζουν για να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Απο τα διπλώματα επίσης μέχρι τη πράξη είναι πολύ μεγάλος δρόμος. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε μονοπάτια... Ποιός θα τα χαράξει αυτά; Oι φούφουτοι μιας χρήσης ή ο Σωκράτης και οι 7 σοφοί που πέθαναν;

Σημειώστε πως έχω δουλέψει και σε πυρηνική φυσική (ΕΚΕΦΕ ο Δημόκριτος) αλλά και σε RF και είμαι και ψηφιακός μηχανικός.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΟΤΙ
1. μεγαλύτερη συχνότητα ΗΜ κυμάτων σημαίνει μεγαλύτερη απορρόφηση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στα 60-80 GHz απο ότι στα λίγα GHz της υπάρχουσας τηλεφωνίας (σε πολύ ψηλές συχνότητες η απορρόφηση μικραίνει αλλά αυτό δεν αφορά την περίπωση της περιοχής συχνότητας των τηλεφώνων, δέστε στο σχήμα).

Θέλει πολύ συζήτηση το θέμα και καλό είναι ΜΗ ειδικοί να μη μιλάνε και να πληροφορούν τον αμόρφωτο λαό λάθος συνδιάζοντας επιλεγμένες πληροφορίες για να δίνουν εντυπώσεις και να κάνουν προπαγάνδα. Θα θυμάστε τη περίπτωση Λυγερού που τάιζε με συνδιαφημιστή τον υποτιθέμενο δημοσιογράφο Σαχίνη της Νέας Κρήτης καρκινογόνο ζεόλιθο στον κόσμο, στην υπο ανεξαρτησία Κρήτη και κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι...

Εδώ ένας υπολογισμός μου του 2007, κατά τον οποίο φαίνεται η μεταβολή της κατανομής της θερμοκρασίας μέσα σε ένα μοντέλο ανθρώπινης κεφαλής τη στιγμή λειτουργίας ενός κινητού τηλεφώνου. Ο υπολογισμός είναι ενδεικτικός και εξαρτάται απο την μορφή και την ισχύ της κεραίας. 

Η θερμοκρασία παρουσιάζει τη μεγαλύτερη μεταβολή (0.5 -1.5 C) στην περιοχή του αυτιού αλλά και μέσα στο κεφάλι. Παρατηρείστε τις τομές μέσα στο κεφάλι στο σχήμα.

Προφανώς στο κινητό 5G το αποτέλεσμα θα είναι μεγαλύτερο αφού η απορρόφηση του σώματος αυξάνει με τη συχνότητα.

Σε αυτόν τον υπολογισμό μου πάλι του 2007, φαίνεται πιο καθαρά το ίδιο αποτέλεσμα με υπολογισμό του SAR (Ειδικός Ρυθμός Απορρόφησης) σε ένα θεωρητικό μοντέλο ανθρώπινης κεφαλής.

Όλα τα κινητά τηλέφωνα στις οδηγίες υποτίθεται ότι δίνουν το SAR τους. Να το ρωτάτε πριν τα αγοράσετε.
Στην πρώτη εικόνα, στά αριστερά τής ανωτέρω φωτογραφίας, φαίνεται ένα κινητό τηλέφωνο ισχύος 1 Watt καί συχνότητας 915 MHz τοποθετημένο σε απόσταση 0.6 εκατοστά από τό μοντέλο μιάς ανθρώπινης κεφαλής, για την οποία έκανα ένα θεωρητικό υπολογισμό τού SAR της.

Στη δεύτερη εικόνα, στό μέσον, φαίνεται η χρωματική απεικόνιση τού SAR, που υπολόγισα σε μιά τομή μέσα στο κεφάλι σε βάθος 4 εκατοστά από τό εξωτερικό τού αυτιού. Τα διαφορετικά χρώματα δείχνουν τον διαφορετικό βαθμό απορρόφησης της ακτινοβολίας από τους διάφορους ιστούς, που είναι πάνω σε αυτή την τομή και πάντα στο εσωτερικό τής κεφαλής. Οι τιμές που βρήκα αναγράφονται στην κατακόρυφη έγχρωμη λωρίδα στα δεξιά της κεφαλής. Στη κόκκινη περιοχή της τομής, η τιμή του SAR βρέθηκε ίση με 1.87 Watts/Kg και στη πράσινη 0.942 Watts/Kg. Στην επιφάνεια του αυτιού για τη συγκεκριμένη περίπτωση κινητού, η μέγιστη τιμή του SAR βρέθηκε ίση με 4.64 Watts/Kg. Ολα αυτά γιά ισχύ τηλεφώνου 1 Watt.

Για τηλέφωνα ισχύος 2 Watts, όπως τα συνήθη τηλέφωνα της Ελληνικής αγοράς, οι προηγούμενες τιμές διπλασιάζονται και γίνονται αντίστοιχα 3.74, 1.884 και 9.28 Watts/Kg. Σας υπενθυμίζω ότι η μέγιστη επιτρεπτή τιμή SAR για ανθρώπινους ιστούς είναι 1.6 Watts/Kg. Oι τιμές αυτές είναι μεγαλύτερες από το επιτρεπτό όριο ακόμη και μέσα στο κεφάλι και σε μεγάλη έκταση. Το όριο της ελάχιστης επιτρεπτής ισχύος τού κινητού ώστε το SAR να μη παίρνει τιμή μεγαλύτερη από τό όριο ασφαλείας τών 1.6 Watts/Kg γιά ιστούς είναι ίσο με 2 x 1.6 / 9.28 = 0.35 Watts/Kg (θεωρώντας προσεγγιστικά ότι η αγωγιμότητα τών ιστών δέν αλλάζει σημαντικά με το διπλασιασμό τής ισχύος τού κινητού).

Στην τρίτη εικόνα άνω δεξιά υπολόγισα το μαγνητικό πεδίο στήν ίδια τομή (ισχύς τηλεφώνου 1 Watt και συχνότητα 915 MHz). Το μαγνητικό πεδίο κατανέμεται μέσα στο κεφάλι ανομοιογενώς. Οι τιμές που βρήκα αναφέρονται στην άλλη έγχρωμη λωρίδα στα δεξιά της φωτογραφίας. Η κόκκινη περιοχή αντιστοιχεί σε ένταση 1.04 Α/m και η πράσινη σε ένταση 0.185 Α/m. Οι τιμές τού μαγνητικού πεδίου είναι μεγαλύτερες από το όριο ασφαλείας 0.1 Α/m γιά αυτή τη συχνότητα. 

Το αποτέλεσμα της αλλαγής δραστηριότητας στον εγκέφαλο κατά την ώρα ενός τηλεφωνήματος επιβεβαιώνεται και απο επαναλήψιμες μετρήσεις μαγνητικής τομογραφίας (βλέπετε στο σχήμα).

Προφανώς τα αποτελέσματα που προανέφερα θα είναι πολύ πιο έντονα αν αυξηθεί η συχνότητα του τηλεφώνου σε υψηλότερες συχνότητες λειτουργίας π.χ. στα 60-80 GHz, λόγω δε των επιπλέον φαινομένων συντονισμού που θα παρουσιασθούν, το κακό αποτέλεσμα της μη επιθυμητής ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης του κινητού το οφειλόμενο στη κεραία εκπομπής του, θα είναι πολλαπλάσιο. Δεν θα περιορίζεται δηλαδή η επίδραση μόνο κοντά στο αυτί και δεν χρειάζεται να κάνω ανάλυση για το πώ αυτό. Μπορώ και έτσι.

Ο σωστός σχεδιασμός της κεραίας, η ισχύς και η συχνότητα λειτουργίας τού τηλεφώνου είναι σημαντικότατοι παράγοντες για τον περιορισμό της τιμής του SAR. Κάθε περίπτωση θέλει ξεχωριστή μελέτη. Η παρουσία πολλών σταθμών κινητής τηλεφωνίας στα 5G δεν θα απαιτούσε μάλλον τόσο  μεγάλη ισχύ απο τα κινητά, οπότε το SAR θα μίκραινε σε συνεισφορά απο τα κινητά αλλά θα αύξανε απο την εκπομπή των κεραιών κινητής. Δέστε έναν άλλο υπολογισμό που αφορά πως διαδίδεται το σήμα μέσα σε μια πόλη (με ανακλάσεις στους τοίχους). Στο σχήμα υποθέστε αναμεταδότες κινητής τηλεφωνίας σε διάφορα σημεία. Τα πιο έντονα φαινόμενα είναι στις πλατείες.
2. η μη ιονίζουσα ακτινοβολία μπορεί να μην έχει δύναμη να αλλάξει το DNA άμεσα αλλά μπορεί να το κάνει έμμεσα με την αύξηση τοπικά της θερμοκρασίας επηρεάζοντας ανθρώπινα όργανα απο διάφορα φαινόμενα, όπως π.χ απο φαινόμενα συντονισμού, εφαρμόζοντας ισχύ απο μικρή απόσταση και άλλα. Τα μόρια έχουν και κινητική ενέργεια ενώ ο άνθρωπος είναι περίπου 70% νερό. Ψητό κοτόπουλο τρώτε;

Η μή-ιονίζουσα ακτινοβολία παράγεται απο διάφορα είδη πηγών που υπάρχουν στο σπίτι, στο χώρο εργασίας ή στο περιβάλλον, απο lasers μέχρι γραμμές μεταφοράς, οικιακές συσκευές, κινητά, υπολογιστές, κεραίες κινητών, ραντάρ, ραντάρ αυτοκινήτων, ραντάρ εσωτερικού χώρου, ασύρματα δίκτυα κλπ.

Το πρωτεύον φαινόμενο της μη-ιονίζουσας ακτινοβολίας είναι η αύξηση της θερμοκρασίας στούς σωματικούς ιστούς. Αυτό συμβαίνει διότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία επιβάλλουν μιά κίνηση στα φορτία, που είναι εντοπισμένα μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Η επιβράδυνσή τους μετατρέπεται σε θερμότητα. Η έκλυση θερμότητας αλλάζει την ταχύτητα τών βιοχημικών αντιδράσεων, που συμβαίνουν μέσα στο σώμα και πιθανόν και την έκβασή τους.

ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ "ΚΥΠΡΟΣ" ΓΙΑ ΕΣΑΣ...
(ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕTE ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΑ; XAXAXA) 

Eίναι πολύ δύσκολο να μιλάω για επιστημονικά θέματα σε ένα ιστολόγιο, όταν ο κόσμος ακόμη κα τώρα δεν γνωρίζει τα λίγα βασικά που έλεγα τότε, για την ΗΜ ρύπανση και τα κινητά, όπως
  1. Χρησιμοποιείτε ακουστικά και μη φέρνετε το κινητό σε επαφή με το σώμα σας όταν μιλάτε.
  2. Χρησιμοποιείτε ηλεκτρομαγνητικό απορροφητικό υλικό πρός το εσωτερικό του σώματος σας για τη θήκη του τηλεφώνου.
  3. Προστατέψετε απο την ακτινοβολία κεραίας κινητής τηλεφωνίας το δωμάτιο του παιδιού σας με ηλεκτρομαγνητικά υλικά π.χ με ένα μεταλικό δίκτυ στο μπαλκόνι σαν ανακλαστήρα. Αυτό δεν θα έκανε κακό στις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, που μεταδίδουν το σήμα, βασικά με ανακλάσεις. 
Τα απορροφητικά υλικά έχουν να κάνουν με τεχνολογία stealth και έτσι δεν μπορώ να μιλάω και να δίνω ιδέες.

Ο ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑTHENS VOICE TOY MHTΣΟΤΑΚΗ ΕΝΟΧΛΗΣΕ

Τα Ίμια και το ότι η χώρα θα είναι στη μπούκα των S400 απο τη Τρίτη δεν ενόχλησε κανένα. Nα υπενθυμίσω πως οι ιδρυτές των HellenixcHoaxes πριν τους αναλάβει υπο τη προστασία του ο Σόρος, όπως έχει κάνει με τον Μητσοτάκη, ήταν πρώην υπάλληλοι της Athens Voice.

Ο Ρουβίκωνας μερικές φορές έχει υπερβάλλει αλλά δεν έχει φτάσει να οργανώσει ορφανές δολοφονίες που ακόμη και τώρα παραμένουν ανεξιχνίαστες π.χ. αυτές της 17 Νοέμβρη, που δείχνουν προς κάποια μωρά του ΠΑΣΟΚ...

Ο Σημίτης δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί. Μαζί με τη Ντόλη την Πατσοκώλη έκαναν την Ελλάδα φτωχότερη και μικρότερη. Ο Τάσιος της Στοάς που είναι δίπλα στο Σημίτη σε φωτογραφίες, έχει καιρό να βγεί στον Χασαπόπουλο και στον Σαραντάκο. Αυτά που λέει είναι υποφερτά μόνο για 20,000 λεύγες υπο την θάλασσα, για τα ψάρια δηλαδή. Το "κίτρινο" στην Ιαπωνία είναι της μόδας στην Ελλάδα όχι. Πέρασε η μπογιά του. Για μια στιγμή το μυαλό μου πήγε στον Παγιάτ... (αμάρτησα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου