Breaking News

Business

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Νέο HOAX για το δένδρο που δεν παίρνει φωτιά, απο τα Hoaxes των Σόρος και Ρότσιλντ

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Σε προηγούμενα άρθρα μου έχω επισημάνει πως μάλλον τίποτα μασόνοι τελευταίας διαλογής είναι εκεί μέσα, οι χωρίς δίπλωμα ασκούντες την δημοσιογραφία, οι οποίοι βολεύτηκαν γιατί δεν τους έδινε άλλος δουλειά τεμπέλη. Το δεύτερο σημείο έχει να κάνει, πως ακουμπάνε και επιστημονικά θέματα όπως π.χ. στα άρθρα που έχουν γράψει για το Όσμιο και για τη τηλεφωνία 5G, όπου έχουν γράψει πολύ μεγαλύτερες μαλακίες απο ότι λένε σε άλλα.

Σήμερα έχουμε ένα ακόμη άρθρο για υποτιθέμενο HOAX σε ένα θέμα που οι γανωτήδες του Σόρος ούτε κάν κατάλαβαν και τα έκαναν ΠΑΛΙ σκατά, πιθανόν για δικαιολογηθεί το γεγονός πως τα πεύκα καίγονται εύκολα στις πυρκαγιές στην Ελλάδα και να μή πάει κανείς προς το ερώτημα "ποιός είναι αυτός ο άχρηστος που τα φυτεύει" μετά τις πυρκαγιές.

O ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ

Δεν ξέρω με ποιά λογική κάνει τις επιλογές στήριξης ΜΚΟ Τύπου ο Σόρος αλλά κάνει το χειρότερο είδος ρατσισμού αφού κυνηγάει όσους δεν είναι φιλοσημίτες, διεθνιστές και όσους του χαλάνε τη σούπα γενικώς. Προσωπικά με αφορά ένα έγκλημα αλλά δεν μου αρέσει να του κάνω πολιτική χρήση ή με βάση αυτό να βγάλω λεφτά. Δεν θα πήγαινα στις ΗΠΑ σαν τον Αδωνη να φιλήσω κώλους για σωθώ απο τη Novartis και για να με στηρίξει το ΚΙΣ μετά.

Οταν λέμε κάποιοι δεν είναι "φιλοσημίτες" δεν σημαίνει ότι μιλάμε για "αντισημίτες". Στην κοινωνία υπάρχει και το "χέστηκα", υπάρχει και το "δεν με αφορά". Υπάρχει το γκρίζο. Δεν θέλω να μου κάνουν κακή προπαγάνδα υπέρ του μαύρου διορισμένοι αστυφύλακες του Σόρος και έτσι να υποκαθιστούν το κράτος όπως γίνεται με τις ΜΚΟ στο μεταναστευτικό, για να γίνομαι ή να φαίνομαι άσπρος και να μπαίνει το όνομα μου σε λίστες. Αυτά και μου τη δίνουν και δεν περνάνε.

Η Ελλάδα απόκτησε νέες παράνομες ΜΚΟ που καταγράφουν σε pdf ότι γράφεται στο διαδίκτυο (και αυτό χωρίς δικαίωμα), γιατί η αστυνομία ηλεκτρονικού εγκλήματος ποτέ δεν έκανε καλά τη δουλειά της.

ΠΩΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ.
ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΜΠ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ; ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ;

Το να καούν τα δένδρα δεν έχει να κάνει μόνο με τη θερμοκρασία τους (π.χ. αν είναι 55 C τα πεύκα λόγω κυρίως της ρητίνης - έκκριση υδρογονανθράκων στα κωνοφόρα) αλλά περισσότερο με το μετά πόση ώρα θα καούν μόνα τους (αυτανάφλεξη). Αυτό διέπεται απο μια μαθηματική εξίσωση που λέγεται εξίσωση αυτανάφλεξης.
tig είναι ο χρόνος για να φτάσει μια ουσία απο τη θερμοκρασία Το που είναι στη θερμοκρασία αυτανάφλεξης Tig.

Η σταθερά k είναι η θερμική αγωγιμότητα, ρ η πυκνότητα μάζας, c είναι ο συντελεστής ειδικής θερμοχωρητικότητας και q'' η θερμική ροή που δίνεται στην ουσία. Για να πάρει δηλαδή φωτιά ένα δάσος χρειάζεται εκτός απο οξυγόνο και θερμότητα απο τα γύρω πάνω στα δένδρα που έρχεται ακόμη και με τη ροή θερμού αέρα.

Tιμές για αυτανάφλεξη θα βρείτε εδώ.
Η θερμοκρασία αυτανάφλεξης ουσιών Tig εξαρτάται και απο τη μορφή τους π.χ αν είναι σκόνες, υγρά ή στερεά, το πάχος τους, μικροδομή, χημικό περιβάλλον κλπ.

Παρατηρείστε στο τρίγωνο τη βασική αρχή σβυσίματος μιας πυρκαγιάς. Ελλειψη συνεισφοράς απο ένα τρίγωνο σβύννει την πυρκαγιά.

Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις πυρκαγιών η χρήση ομίχλης ύδατος μπορεί να είναι αποτελεσματική, για τις πυρκαγιές φυσικών ρητινών ή κόμμεων (ιδιαίτερα όταν τα υλικά αυτά είναι σε μεγάλες ποσότητες) θεωρείται κατάλληλος ο αφρός. Με αφρό έσβυναν τα πεύκα στο Μάτι;

Καταλάβατε σε τί είναι χρήσιμες οι αντιπυρικές ζώνες; Ποιός κόβει δένδρα εκεί που πρέπει στο κωλοχανείο; Πεύκα φυτεύει το Σκάι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΫΜΕ" όποτε πιάνει  φωτιά! Στο Σκάι θα στείλω φωτογραφία τον κώλο μου να τον βγάλουν στις ειδήσεις, να πιάσει νούμερα... ΧΑΧΑΧΑ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΗΤΙΝΕΣ

Οι ρητίνες είναι υγρές ενώσεις που βρίσκονται μέσα σε φυτά ή εκκρίνονται από φυτά, όπως οι φυτικοί χυμοί, κόμμεα, ή κόλλες, συγχέονται μερικές φορές με τις ρητίνες, αλλά δεν είναι χημικά το ίδιο. Οι χυμοί φυτών, ειδικά, χρησιμεύουν ως διατροφικοί παράγοντες, κάτι που δεν ισχύει για τις ρητίνες. Δεν υπάρχει ομοφωνία ως προς το γιατί τα φυτά εκκρίνουν ρητίνες. Όμως, οι ρητίνες αποτελούνται κυρίως από δευτεροταγείς μεταβολίτες ή ενώσεις, που καθώς φαίνεται, δεν παίζουν κανένα ρόλο στην πρωτεύουσα φυσιολογία ενός φυτού. Μερικοί επιστήμονες βλέπουν τις ρητίνες μόνο ως παραπροϊόντα, που τα προστατευτικά τους οφέλη στο φυτό είναι πλατιά τεκμηριωμένα.

Οι τοξικές ρητινώδεις ενώσεις μπορούν να μπερδέψουν ένα πλατύ φάσμα από φυτοφάγα, έντομα, και παθογόνα· ενώ οι πτητικές φυσικές φαινόλες μπορούν να προσελκύσουν οργανισμούς όπως παράσιτα ή θηρευτές των φυτοφάγων που επιτίθενται στο φυτό.ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Τώρα που σας το έμαθα αυτό θα γίνω εμπειρογνώμονας. ΧΑΧΑΧΑ. Νομίζετε πως αυτοί που φωνάζουν τα δικαστήρια ή στη πυροσβεστική τα μαθαίνουν αυτά και δή με τον τρόπο που πρέπει; ΧΑΧΑΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου