Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

Πιάστηκε στόκος ο Donald Trump απο Ερντογάν και Πούτιν ή κάτι άλλο είναι;

TON EIΠΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΙΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΙ.


ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;

Προφανώς, τον κορόιδεψαν τον γερο POTUS. Μήπως ο Donald Trump μασάει με κάποια εταιρεία απο τη πίσω πόρτα απο τον Turkish Stream αλα Μπαρόζο και το μάθουμε αργότερα, καθότι και επιχειρηματίας; Υπάρχει βέβαια και ο ΤΑΠ και τα Boeing. Οπως και να έχει η σχέση Τουρκίας και ΗΠΑ έχουν πάρει την κάτω βόλτα και κανένας Μπαμπατσάν δεν θα την σώσει.

Η Ελλάδα δεν εκπροσωπείται Ελληνικά απο τον Δένδια που άλλα λέει στο Bloomberg και άλλα μέσα, ενώ εξαφανίστηκε η ομάδα κρούσης των ρεπουμπλικάνων και των δημοκρατικών γερουσιαστών υπέρ των κυρώσεων κατά της Τουρκίας. Και το ερώτημα είναι ΠΟΣΑ και ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ; Υποπτος ο ρόλος του Δένδια και άγνωστα τα ΜΟΕ που υπογράφηκαν επι Μητσοτάκη με τη Τουρκία.

ΧΑΧΑΧΑ. Για την Ελλάδα έχει και πιο κάτω. Απο τη στιγμή που η προδοσία καλύπτεται με έργα βιτρίνας και με επισκέψεις σε πρεσβείες και Μουσεία χέσε μέσα. Κατα τίτλο κάνει δουλειά η κυβέρνηση.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Υπάρχει κάποια συμφωνία των ΗΠΑ με τους Ρώσους για το φυσικό αέριο της Κύπρου και παίζεται τόσο καιρό αυτό το παραμύθι ΗΠΑ και Τουρκίας για να κοροϊδεύουν τα ζώα που ψηφίζετε και εσάς; Η Ρωσία ήδη συμμετέχει σε εξόρυξη στα σύνορα Αιγύπτου και Κύπρου αλλά και το Κατάρ σε κάποιο οικόπεδο της Κυπριακής ΑΟΖ.

Κάποιος σας δουλεύει, μπορεί και παραπάνω.


Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ
KANEI TON ΤΣΑΧΠΙΝΗ Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ.ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

"Ενεργοποίηση των S400" σημαίνει πως τα ραντάρ τους θα λειτουργούν και έτσι
  1. Θα σηκώνεται το αεροπλάνο με το Ζαβό του Βαρδινογιάννη για να πάει Καστελόριζο και θα κλειδώνεται σαν ατόχος πάνω απο την Αθήνα. Πάνω απο την Αθήνα θα μπορεί να πέσει!
  2. Δεν θα μπορεί να πετάξει τίποτα στο Αιγαίο.
  3. Επίγειοι στόχοι θα μπορούν να χτυπηθούν απο τους S400 σε όλη την Ελλάδα.
ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ (ΚΑΤΙ ΣΚΑΜΠΟΝ). ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ.

H χώρα μας δεν διαθέτει ποιοτική αεράμυνα και δεν υπάρχει άνθρωπος να το κάνει σωστά. Δεν υπάρχει σύστημα αεράμυνας στην Ελλάδα για να καταρρίψει τους S400. Ακούγονται και κάτι ωραία για κανόνια... ΧΑΧΑΧΑ απο τους "ειδικούς" σας. Δεν σώνεστε...
Κατά την εκτίμηση μου ένα τουλάχιστο σύστημα ήδη λειτουργεί και μέχρι το πολύ το τέλος αυτής της χρονιάς θα λειτουργούν όλα. Ο Ερντογάν κοροϊδεύει τον POTUS όταν λέει πως θα είναι ενεργοποιημένοι μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Πρόκειται για παραμυθάρα που μόνο Αμερικανάκια μπορεί να φάνε αμάσητη.

Οι Αμερικανοί προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Οι λύσεις που έχουν ακόμη είναι μοναδικές, ακόμη και αν η Τουρκία διαθέτει πυρηνικά όπλα.
  1. έξοδος της Τουρκίας απο το ΝΑΤΟ
  2. κυρώσεις σε όλα τα επίπεδα
  3. μεταφορά του Ιτσιρλίκ στην Σαμοθράκη
Εχω καλύτερες λύσεις να προτείνω για τις ΗΠΑ απο τον POTUS και η απόκλιση απο αυτές είναι πρόβλημα για αυτόν (που δεν τις κάνει). Αυτές αφορούν την ενίσχυση της Σαουδικής Αραβίας, των Εμιράτων και της Αιγύπτου με όπλα, ενώ χρειάζεται ανάπτυξη προβλημάτων στο Κατάρ. Μετά ευσεβείς πόθοι θα πραγματοποιηθούν.

Το ΝΑΤΟ δεν λειτουργεί συλλογικά για τη στήριξη όλων των οικονομιών. Αυτό είναι πρόβλημα, όπως για την ΕΕ.

ΜΕΜΟ

Yπενθυμίζω πως έγραψα σε άρθρο μου, πως ο Σεπτέμβρης που πέρασε ήταν ο καλύτερος μήνας για εκλογές για τον Τσίπρα. Χαίρομαι που το παραδέχτηκε πρόσφατα και ο ίδιος.

Ο Μητσοτάκης των Μητσοτάκη και ΣΙΑ ΑΕ δεν αφήνει ούτε ημέρα ανεκμετάλλευτη επικοινωνιακά. Ο Τσίπρας διακοπές σε κανένα γιώτ. Καλά να περνάτε. Η τύχη σας δουλεύει και καλύτερα να μη ξέρετε. Ετσι και αλλοιώς δεν μπορείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου