Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019

Το μήνυμα Λαγοκέφαλου Μητσοτάκη πρός Τουρκία και Σκόπια "Ελάτε σας περιμένουμε"

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Γιατί χρησιμοποιείτε ορολογίες που δεν ξέρετε τί είναι;

ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

Αρχείστε απο τα βασικά για να μάθετε να μιλάτε για ανάπτυξη χωρίς να με κάνετε να γελάω. Σε 18 μήνες θα ξέρετε το θέμα. Τρείς τόμοι είναι. Μετά άλλους 6 μήνες θα χρειαστείτε άσκηση. Μετά τελειώσατε... Θα πάτε στην άμυνα.

Δεν κερδίζετε κάτι με αυτά που κάνετε. Οι ιδέες καίγονται αλλά δεν αντιγράφονται. Η πόρτα "ιδεών" έκλεισε. "Ποινές" επι του πρακτέου πλέον.

Η Ελληνική γλώσσα είναι παραγωγική και νέοι ορισμοί βγαίνουν εύκολα. Κάποιος θα βρεθεί να αντικαταστήσει την ξενοφοβία και την εξωστρέφεια, όταν σας κρεμάσει το σκυλολόι τα μυαλά στα κάγκελα.

Δεν ξέρω γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται στον υπολογισμό του ελείμματος και το έλειμμα δις απο την αγορά καυσίμων. Είναι άλλο κράτος οι εφοπλιστές;

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)


Εντυπο της FYROM. Mετά τη συμφωνία οι ταυτότητες (διεθνές έγγραφο) αναγράφουν ακόμη REPUBLIC OF MACEDONIA αντι REPUBLIC OF ΝΟΡΤΗ MACEDONIA.

Τι να λέμε τώρα εμείς οι "γραφικοί" μπροστά σε τόσο μεγάλους προδότες.  Για τα Χημικά της Συρίας που δεν έπρεπε να διαλυθούν στην Κρήτη μιλήσαμε και οι Λαγοκέφαλοι κόβουν τώρα χέρια στις παραλίες της Κρήτης. Μας επιτεθηκαν τότε κάποιοι. Ας φάνε τους λαγοκέφαλους τώρα.

Ο Δένδιας της Στοάς στο Bloomberg στις ΗΠΑ μίλησε για συνεκμετάλλευση σε τουρισμό και σε κοιτάσματα. Δηλαδή μια εταιρεία τουρκική θα βγάζει λεφτά στην Ελλάδα όπως οι πολυεθνικές απο τον τουρισμό και θα φορολογείται στην Τουρκία ενώ ο τζίρος θα συνυπολογίζεται στο ΑΕΠ!

ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ; (TALK OF THE TOWN)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου