Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019

Οι "άριστοι" γυρνάνε τα ψώνια στις πρεσβείες για χειραψία. Ποιά είναι η ΑΟΖ ξέρουν;

ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ)

Δεν θα εξηγήσω πως αντιλαμβάνομαι το θέμα ανάπτυξη στην Ελλάδα, θα εμφάνιζα και εγώ τα σημάδια δυσκοιλιότητας στα μάτια, όπως η Πρέσβης του Ισραήλ με τα κόκκινα στη φωτογραφία. Η Κεραμέως μου θυμίζει την προσπάθεια της άσχετης Διαμαντοπούλου που έτρεχε στις ΗΠΑ για να φέρει τεχνολογία. Στη πραγματικότητα μάλλον έψαχνε για ΑΕΙ για το γυιό της.

Ολοι αυτοί που παρελαύνουν δεν ξέρουν τι είναι ανάπτυξη και τεχνολογία ούτε ο διορισμένος απο τη Στοά μπαμπάς τους ήξερε ούτε οι πίθηκες της Στοάς. Απλά κάνουν βόλτες για καφέ και γνωριμία στις πρεσβείες. Ξέρουν πως το μέλλον τους περνάει απο αυτές. Σκίζονται ποιός και ποιά θα μπούν πρώτος. Μιλάμε για χαλάκια.

Ο Μητσοτάκης το ζαβό, μια ζωή με σέλφις, μιλάει για ηλεκτρονική διακυβέρνηση με χρήση κινητών (ετσι το φαντάζεται απο τότε που συνταυτίσθηκε με τους εξωγήινους), για να προωθήσει την αγορά τηλεφώνων και για να αδειάσει θέσεις στο δημόσιο που έτσι και αλλοιώς είναι πολλές. Αλλά στην Ελλάδα ποιός δεν είναι άχρηστος; Αρχίζεις απο τον ΠΘ και κατεβαίνεις. Τον έχετε ακούσει να μιλάει για Αμυνα και ΑΟΖ; Θα τους βγάλουν τα άπλυτα στη φόρα οι Τούρκοι με αυτά που στα μουλωχτά έχουν συμφωνήσει.

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ

Δεν είμαι σίγουρος ότι στην Ελλάδα φτειάχνουν σερβιέτες. Πολλά ζητάω. Εδώ ακόμη και το χαρτί υγείας έχει πρόβλημα. Μη κολλάτε όμως είστε Ευρωπέοι ή καλύτερα Εβραιοπέη, αφού απο τη συμμαχία  με το Ισραήλ η Ελλάδα δεν έχει κερδίσει τίποτα, όπως και απο τη προδοσία που έχει κάνει στο θέμα της FYROM. Οταν δείτε EAST MED γράψτε μου. Προς το παρόν μόνο ια γεώτρηση υπάρχει στη Κυπριακή ΑΟΖ απο Ελληνοκυπριακής πλευράς και τρείς απο Τουρκοκυπριακής.

Γιατί η Ελλάδα δεν έχει οριοθετήσει ΑΟΖ με την Κύπρο και με την Αίγυπτο; Γιατί τα θέλει ο κώλος της; Γιατί είναι μαλάκες; Oχι βέβαια. Απλά είναι προδότες και εσείς μαλάκες που δεν το έχετε καταλάβει και ψηφίζετε για την βουλή ότι βούρλο σας δείξουν τα ΜΜΕ, εκτός αν οι εκλογές είναι παραμύθι; Mπορεί και νάναι. Η συνάφεια του μεγέθους των σκανδάλων και των τεκτενομένων καθημερινά, η προπαγάνδα απο τα ΜΜΕ αυτό δείχνουν.

Ο Donald Trump δεν έχει επιβάλλει ακόμη μέτρα στη Τουρκία και αν το Ισραήλ δεν το επέτρεπε δεν θα είχει γίνει. Η Ελλάδα δηλαδή είναι ένα τασάκι με γλυκά που σερβίρεται απο το Ισραήλ και τις ΗΠΑ  στη Τουρκία κατά βούληση, για να ασκούν τη δική τους εξωτερική πολιτική και καλά κάνουν. Το θέμα είναι στην Ελλάδα τί δεν κάνουν. Και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι δεν κάνουν απο τη στιγμή που για εθνικούς δήθεν λόγους δεν λένε τίποτα, ενώ άφησαν την Κύπρο μακρυά (και στην προστασία του Ισραήλ είτε απο ανικανότητα είτε απο εγκατάληψη της ευθύνης της εγγυήτριας δύναμης και ότι αυτό σημαίνει), όπως είχε πεί ο Εθνάρχης απο τη Γαλλία του Ρότσιλντ Καραμανλής.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κυκλοφορούν πολλοί χάρτες της ΑΟΖ, ένας απο αυτούς είναι και ο δικός μου. Σωστοί ή λάθος είναι μια πολύ μικρή ιστορία αφού τα μαθηματικά δεν κάνουν λάθος.
  • Το ερώτημα είναι όμως πώς καθορίζονται οι "κόλποι" κατά την Ελληνική κυβέρνηση επίσημα και ποιά είναι η επίσημη άποψη για την Ελληνική ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.
  • Το δεύτερο σημείο αφορά τον σωστό καθορισμό του κόκκινου τριγώνου στο Καστελόριζο. Κυκλοφορούν δύο άλλοι χάρτες, ο ένας του Μάζη, που στο σημείο αυτό επίτηδες έχουν χαραχθεί λάθος. Και λέω επίτηδες, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως ειδικοί σε γεωγραφία δεν μπορεί να χαράξουν σωστά ένα χάρτη με την αρχή της μέσης γραμμής. Ο άλλος χάρτης είναι απο τις ΗΠΑ και τον κυκλοφόρησε πολύ ο περίφημος ις Καρυώτης. Και αυτός λάθος ήταν στο ίδιο σημείο. Γιατί εγώ να τον έχω σωστό και αυτοί λάθος; 
Ο ΛΑΘΟΣ ΧΑΡΤΗΣ


Απο τη στιγμή που δεν ξέρουμε ποιά είναι τα επίσημα όρια της Ελληνικής ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας ούτε οι ΕΔ μπορούν να λειτουργήσουν ούτε τίποτα. Στα ΜΜΕ θα βγάζει ο καθένας ένα χάρτη και θα λέει ότι θέλει.

Για ποιές κόκκινες γραμμές επομένως μιλάει η Ελληνική κυβέρνηση είναι απορίας άξιον αφού χάρτης της ΑΟΖ, που δεν είναι απαραίτητο να σταλεί στον ΟΗΕ (λόγω μειοδοσίας), δεν υπάρχει. Και γιατί μας μιλάνε μόνο για υφαλοκρηπίδα στην Καθημερινή παίζοντας το παιγνίδι της Τουρκίας και όχι για ΑΟΖ;

Ας ρωτήσουν όσοι της Στοάς πάνε στις πρεσβείες για να βγούν στις ειδήσεις να τους πούν ποιά είναι η ΑΟΖ. Ας ρωτήσουν τον προδότη Δένδια που δέχτηκε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο στις ΗΠΑ και μετά γύρισε στην Ελλάδα και το παίζει πατριώτης. Τι πίθηκος και αυτός!

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ)

Θέλω να πιστεύω πως ο Donald Trump παίζει τη παραμονή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ στις καθυστερήσεις λόγω Λιβύης. Αυτό που δεν θέλει να καταλάβει πως η χώρα αυτή έχει τελειώσει για τη Δύση και την ΕΕ. Τις επιλογές της τις έχει κάνει και ο υπερεξοπλισμός της ήταν μια βλακεία των ΗΠΑ που πληρώνουν όλοι στην περιοχή. Δεν βλέπω τον Donald Trump να έχει πιθανότητα να ξανακατέβει για Πρόεδρος των ΗΠΑ. Λέει πολλές μαλακίες. Δεν είπε την αλήθεια για το ευρώ ενω οι αγορές ξέρουν.

Η ΕΚΤ έρριξε τα επιτόκια στις τράπεζες για να ανεβάσει το ευρώ και να φτηνύνει τα επιτόκια δανεισμού στην ΕΕ. Ετσι τα μπουρδελοκράτη σαν την Ελλάδα θα μπορούν να μιλάνε για επιτυχία στην έξοδο τους στις αγορές και τα τοιαύτα.


Ο Donald Trump δεν λέει την αλήθεια για τη Τουρκία ενω όλοι στις ΗΠΑ το ξέρουν. Η Τουρκία έχει πεθάνει για τη Δύση. Το τραίνο δεν γυρνάει πίσω παρά μόνο με ένα τρόπο και ο Ερντογάν τον ξέρει και λαμβάνει τα μέτρα του. Καλό είναι να  ξεπεράσει τις φαντασιώσεις του.

Στο θέμα του αόρατου F35 υπάρχουν πολλά και θα ειπωθούν κάποια στιγμή. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως η Τουρκία έχει τεχνογνωσία απο τις ΗΠΑ να φτειάξει το δικό της F35 και τα μυστικά του θα ανταλλαχθούν με Ρωσικές προσφορές. Ο POTUS πρέπει να καταλάβει πως μερικά πράγματα δεν αλλάζουν αν δεν αλλάξει και ο ίδιος τις μαλακίες που λέει. Εχει γίνει βαρετός για τα δικά μου standards. Κάτι κρύβει σαν τον Μπαρόζο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου