Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019

Πως "φυλάσσονται" τα σύνορα στο Καστελόριζο; Με σκοπιές, φάρους και... Harvard.

TON MΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Διάβαζα έναν γεωστρατηγικό που είναι και στη Στοά του ΝΑΤΟ και μίλαγε για τον τρόπο που φυλάσσεται η Στρογγύλη. Οι Τούρκοι λέει, παρακολουθούν τις αλλαγές της φρουράς στο νησάκι και στα κενά, τις ώρες που το λιμεναρχείο ξεκουράζεται λόγω καιρού ή κάνει μπότοξ, φέρνουν κόσμο απο τη Τουρτσία και τον ακουμπάνε για μετανάστευση. Ντάξ. Το παιγνίδι είναι κλασικό και χιλιοπαιγμένο. Η φύλαξη την εποχή μας δεν γίνεται έτσι. Υπάρχουν τεχνολογίες, όχι αυτές που ξέρει ο σεκιουριτας της ΕΥΠ. Υπάρχει βέβαια ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης και ένας θίασος απο ηλίθιους. Για το λόγο αυτό κάθε μέρα τρώτε ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ και θα μιλάτε στο άπειρον. Τα λένε και οι Τούρκοι αυτά. Είστε για χάζι.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗ... ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ο Μητσοτακης θα δώσει εντολή - μήνυμα ή κλάσιμο - ότι βγεί πρώτο "να φυλάσσονται τα νησιά και τα σύνορα". Φοβερή εντολή. ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Μετά θα βάλει τον δικηγόρο που τον έκανε γραμματέα να συντονίσει την αλλαγή φρουράς και το φάρο στο Καστελόριζο. Ξέρει απο τον Αρειο Πάγο που φύλαγε σκοπιά. Θάλεγα κάτι για τον Νταλάρα αλλά....

Η χώρα έχει τελειώσει με το Χάρβαρντ. Ούτε το δράμα του Πολάκη που έστησαν στη ΝΔ δεν θα τους σώσει ούτε η σωτηρία του κώλου της ΔΕΗ, όπου εφαρμόζεται το κόλπο Καλή και Κακή Τράπεζα. Είναι καραγκιόζηδες. Μου θυμίζουν κάτι κυράτσες απο την Αγία Βαρβάρα που τρώνε παγωτό στο Κωλονάκι. Φιγούρα αλλά τσόκαρο.

Το πρόβλημα δεν είναι πόσες φρουρές μπορείς να βάλεις επιπλέον στα νησάκια αυτά.  Το θέμα πότε θα κλείσουμε τα σύνορα και με τι τρόπο. Επίσης πως θα διδάξουμε στις αντιπαραγωγικές σχολές των ΕΔ, ποια είναι τα σύνορα.

Απο ότι φαίνεται οι μετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται, αφού κάποιοι τα οικονομάνε απο τις μεταφορές και πρέπει να σχετίζονται με το μεταναστευτικό αυτοί οι κάποιοι υπουργοί.

Τους αναρχικούς θα τους βαράνε για ξεκάρφωμα και απο πίσω θα περνάνε τραίνα στο Καστελόριζο. Αει σιχτήρι προδότες, που τους ψηφίζετε.

ΣΤΕΛΝΕΙ AKOMH ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΝΤΕΛΑΡΟΥΑ THΣ ΝΔ;

Το σκάνδαλο πάει πίσω απο το άλλο και δεν βλέπετε τίποτα. Την Ακρόπολη κοιτάτε και τον Αρουραίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου