Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019

Για μια εβδομάδα να είναι όλοι σε επιφυλακή για τις περιοχές 3 και 4 για μεγαλύτερο σεισμό

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ KAI H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΦΡΟΙ ΜΟΥ
(ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΘΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ)

Ο σημερινός σεισμός αναμενόταν. Oπως δείχνουν τα πράγματα επρόκειτο μάλλον για μετασεισμό 4.2 R. Είναι ευχάριστο ότι συνέβη μετά μια εβδομάδα στην ίδια περιοχή. Τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει όμως τώρα, στο μέρος που αφορά ένα μεγαλύτερο σεισμό στη περιοχή 3 και 4, κάτι στο οποίο είχα αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο. Η συσκευή VAN θα μπορούσε να δώσει πληροφορίες για τη κατάσταση στη περιοχή 4. Εχει ξαναμετρήσει για προσεισμικά ηλεκτρικά φαινόμενα εκεί ο Bαρώτσος και όλα είναι υπέρ του. Με ενοχλεί επίσης, ότι δεν βλέπω άλλου είδους μετρήσεις να γίνονται πλήν αυτών του Βαρώτσου. Η επιστήμη έχει προχωρήσει.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

 Είναι λογικό ένας σεισμός να γίνει αισθητός σε άλλες περιοχές και μάλιστα με διαφορετική ένταση, αφού ο σεισμός είναι ένα  κύμα που διαδίδεται. Λυπάμαι που το γεωδυναμικό ινστιτούτο υστερεί τεχνολογικά και δεν μπορεί να το καταγράψει σε χάρτη ανα περιοχή, όπως γίνεται στην Ιαπωνία. Σε μια εικοσαετία ελπίζω να γίνει, αν η χώρα υπάρχει.

Mιλάω για κάτι όπως αυτό. Μη το κρύψετε εσείς της Στοάς μαλάκες. Σας μαθαίνω στραβάδια.  Ο σεισμός μετράται δεν λέγεται ότι "γίνεται αισθητός".

Ποιοί κάνουν παραπεπιστήμη στην Ελλάδα; Ρωτείστε τον Χουλιάρα και τον Τσελέντη να σας πούν γιατί ο χάρτης αυτός είναι χρήσιμος και άντε να μην αρχίσω τις χριστοπαναγίες και πάω για πλημμέλημα...

Ο κόσμος δεν ξέρει απο σεισμούς λένε ΧΑΧΑΧΑ. Γιατί; Ξέρει απο κάτι άλλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου