Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Οι ΗΠΑ υπέρ Τουρκοκυπρίων στο διαμοιρασμό των κερδών απο τα κοιτάσματα

ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΙΑΤ

Οι ΗΠΑ έχουν μια ικανότητα να δημιουργούν προβλήματα στην Ελλάδα. Είναι υπεύθυνοι για τη κατοχή της Κύπρου αλλά και για τον υπερεξοπλισμό της Τουρκίας ενώ χρησιμοποιούν τη χώρα - μπορδέλο, όπως την κατάντησαν, την Ελλάδα για να ελέγξουν τα ενεργειακά και την οικονομία της ΕΕ. 

Ο Παγιάτ θεωρεί ότι ο Ελληνικός λαός είναι ηλίθιος και ότι οι ΗΠΑ έχουν το αλάνθαστο. Ο Παγιάτ όπως έχω πεί στήνει νέα Συρία στην Ελλάδα και συμπεριφέρεται σαν έπαρχος. Ελπίζω (αλλά δεν περιμένω) η νέα κυβέρνηση να του ζητήσει να ξεκουμπιστεί και όχι να ενδιαφέρεται πως θα χαρίσει το Ελληνικό (Ελληνικό Μονακό) στον Λάτση απο την Ρωσία που το παίζει Έλληνας.

Ο Παγιάτ ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα προτείνει σε σημερινή του επιστολή και που αλλού, στη Καθημερινή του Παπαχελά του Ρόντος, την ισομερή διάθεση των κερδών απο τα κοιτάσματα της Κύπρου σε Ελλάδα και Κύπρο! Στην επιστολή του μιλάει για WIN-WIN που σημαίνει ξεκάθαρα συνεκμετάλλευση, χρησιμοποιώντας φράση του Ερντογάν για να μας κάνει να κατεβάσουμε τη κεφαλή στο Σουλτάνο.

H ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ

http://www.kathimerini.gr/1028761/article/epikairothta/politikh/mpil-mioyrant-sthn-k-to-ar8ro-shmith-oi-dhlwseis-paiat-h-yfalokrhpida-kai-h-kypriakh-aoz
Ο Ερντογάν θα αμφισβητεί περιοχές της Κυπριακής ΑΟΖ και της εν δυνάμει Ελληνικής ΑΟΖ και οι ΗΠΑ θα προτείνουν συνεκμετάλλευση  στις περιοχές αυτές και ΜΟΕ με τη Τουρκία που οι ΗΠΑ εξοπλίζουν επι δεκαετίες χρησιμοποιώντας τους μειοδότες πράκτορές τους, που προωθούν στις κυβερνήσεις και στα ΜΜΕ! 

WIN-WIN σημαίνει 50-50. 

Είναι πολύ σημαντική η άποψη Αναστασιάδη λέει ο Παγιάτ, που μιλάει για μοιρασιά εξίσου. Μα και η Πρέσβης των ΗΠΑ στη Κύπρο τα ίδια έλεγε πρίν λίγο καιρό. Αρα υπάρχει γραμμή απο τον Donald Trump. 

Αυτές είναι οι ΗΠΑ. Θέλουν μαζί με τους φίλους τους, Ελλάδα και Κύπρο υπόδουλες και υπανάπτυκτες. Αυτή τη φορά ο Κώστας Σημίτης ανέγνωσε την αλήθεια. Ο Παγιάτ το έχει παραξηλώσει. Να φύγει. 

Δεν έχω πεισθεί ότι ο Donald Trump και οι φίλοι του δεν χρησιμοποιούν για μπροστινό το Σόρος.

ΤΟ ΣΩΣΤΟ

Η Τουρκοκυπριακή κοινότητα πράγματι δικαιούται μέρος των κερδών αλλά όχι και 50-50. Αυτά ο Παγιάτ που στηρίζει ΒP και Shell να τα πεί στην Αγγλία που θέλει και αυτή ΑΟΖ απο τις βάσεις που έχει, για να μασήσει. Μόνο εκεί περνάνε τέτοιας φύσης "ιδιαιτερότητες".

Θα έλθει καιρός που η Morgan Stanley του Ρότσιλντ θα υποστηρίζει ότι έλεγα απο το 2013, ότι δηλαδή η Ελλάδα χρειάζεται παραγωγή για να έχει ανάπτυξη της πραγματικής της οικονομίας και αύξηση του δείκτη ανταγωνιστικότητας. Εγώ είμαι σταθερά.

ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ

Η Τουρκία έχει καταλάβει την Βόρεια Κύπρο και παρότι έχει αποκατασταθεί η τάξη στο πρόβλημα που επίτηδες δημιούργησαν οι προδότες απο την Ελλάδα, παραμένει ακόμη εκεί. Κανείς λοιπόν δεν εγγυάται ότι τα κέρδη των Τουρκοκυπρίων θα πάνε σε αυτούς και όχι σε κάποια τσέπη στη Τουρκία.

Ας δούμε μερικές παραμέτρους που κάτι τύποι σαν τον Παγιάτ ερμηνεύουν όπως θέλουν, γιατί στο μάθημα της οικονομίας έλειπαν απο την τάξη...
  1.  Ότι κοιτάσματα έχουν βρεθεί είναι μέσα στην Ελληνοκυπριακή ΑΟΖ και όχι στην Τουρκοκυπριακή (μοντέλο δύο κρατών) που είναι φτωχά
  2. Ότι ο πληθυσμός των Ελληνοκυπρίων είναι μεγαλύτερος απο αυτό των Τουρκοκυπρίων (στο μοντέλο μοιρασιάς ενός κράτους - ομοσπονδία)
  3. Ότι γεωγραφικά η έκταση της Ελληνοκυπριακής δημοκρατίας όπως αποδέχεται ο Αναστασιάδης να την λένε, είναι μεγαλύτερη απο εκείνη των Τουρκοκυπρίων (στο μοντέλο μοιρασιάς ενός κράτους - ομοσπονδία).
  4. Οτι οι ΗΠΑ αποδέχονται δικαιώματα στη Κυπριακή δημοκρατία αλλά δεν μας λένε ποιά ΑΟΖ αποδέχονται και δεν βγάζουν μιλιά για τις απαιτήσεις της Τουρκίας να φτάσει η ΑΟΖ της μέχρι την Αιγυπτιακή και συνεπώς να διακόψει τη διέλευση του EAST MED. 
  5. Οτι η Τουρκία έχει τρελλές απαιτήσεις μέσα στην κατά το Νόμο της Θάλασσας σχεδιασμένη και οριοθετημένη με επιστολή στον ΟΗΕ Κυπριακή ΑΟΖ. Με το τρόπο αυτό το λάθος ποσοστό 50-50 το οποίο επιθυμεί ο Παγιάτ δεν αποδίδει με καμμία λογική το δίκαιο ποσοστό στην Ελληνοκυπριακή πλευρά.
Σας απέδειξα πως με καμμία λογική, ο Παγιάτ δεν μπορεί να προτείνει 50-50 στο μοίρασμα των κερδών μεταξύ των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων. Δεν υπάρχει λογική με καμμία επίλυση του Τουρκοκυπριακού. Ο τρόπος που σκέφτεται είναι επιβλαβής για την Ελλάδα και για το λόγο αυτό να υπάρχουν μετρημένες οι φωτογραφίες καραβανάδων και πολιτικών μαζί του. Ο Παγιάτ είναι Τουρκόφιλος ή δρά υπέρ συγκεκριμένων εταιρειών και σας το απέδειξα. 

Η ΜΙΖΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ

Το κακό είναι πως όσα γράφω δεν ακούγονται στα ΜΜΕ (μερικές φορές αντιγράφονται απο πατριωτικά sites) και πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντίπαλο δέος να στηρίξει το Ελληνικό δίκαιο και όχι τις λεγόμενες Ελληνικές "διεκδικήσεις", τις οποίες λένε έτσι τα ΜΜΕ του καρτέλ για να παραδώσουν έδαφος οι πολιτικοί της μίζας.

Εννοείται πως οι διαμοιρασμός των κερδών 50-50 ή win-win όπως τον λέει ο Ερντογάν θα ακολουθήσει και στο Αιγαίο. Οι ΗΠΑ δεν βλέπουν την Ελλάδα σαν κράτος αλλά σαν μια φυλή στη ζούγκλα που μπορούν να διαχειρισθούν όπως θέλουν προκειμένου να περάσει χωρίς αντιδράσεις η Συμφωνία του Αιώνα απο την Τουρκία. Μετά όμως θα έλθει η σειρά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου