Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Η αριστερή ιδιοκτησία, το επταήμερο εργασίας και οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Η ΑΧΒΑΧ (ΡΕ ΚΑΗΜΟ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ)

Είναι γνωστό πως οι γυναίκες έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. "Μυρίζουν" που είναι τα λεφτά. Ακολουθώντας το βλέμμα μιας γυναίκας μαθαίνεις πολλά. Τους αριστερούς πολιτικούς απασχολεί πάντα το θέμα της ιδιοκτησίας. Θέλουν να έχεις σπίτι απο τη στιγμή που γεννιέσαι. Δεν θέλουν η γή να περνάει στο κεφάλαιο και ειδικά οι πρωτογενείς πηγές (βλέπετε π.χ. πόσο αριστερός είναι ο Τσίπρας απο τα μνημόνια που είναι ακόμη εδώ και απο τα σπίτια που οι Έλληνες αφήνουν στις τράπεζες). Με τις γυναίκες επίσης οι αριστεροί δεν είναι τόσο κτητικοί. Μιλάμε για τους πραγματικούς αριστερούς και όχι για τους ντεκλανιέ πολιτικούς σαν το Τσίπρα, του οποίου ο μπαμπάς του έφτειαξε προίκα επι της χούντας των Τριών Αδελφών.
Μετά, τον Τσίπρα τον ανέλαβε ο Αλαβάνος και ο Κουβέλης και τον έβαλαν στα κόλπα (έμαθε και τι είναι offshore και δεν φορολόγησε ποτέ τους εφοπλιστές, που επι μνημονίων έγιναν πλουσιότεροι χωρίς να ανταποδίδουν δεκάρα στην Ελληνική αγορά, πέραν των δανείων δις ευρώ που παίρνουν και την προβολή αυτών των πολιτικών και των διακορευτών της κοινής γνώμης που θέλουν, απο το καρτέλ των ΜΜΕ της παραπληροφόρησης που ελέγχουν) χωρίς να περάσει απο τα κλασικά σχολεία των γκοέμ (Στοές), όπως είπε χωρίς να τον πιστεύει πάντως κανένας, ο περίφημος ράπερ Κουρουπλής στον Γιώργο Αυτιά.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΓΟΥΡΗ
  • Δεν βλέπετε πως στην Ελλάδα το επταήμερον της εργασίας δεν νομοθετήθηκε τυχαία απο την Αχτσιόγλου. Aφορά τις ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) που σιωπηρά δημιουργούνται στη χώρα. Ο νόμος της 7ήμερης εργασίας χρειαζόταν σε όσα στήνονται για εσάς χωρίς εσάς.
  • Δεν αντιλαμβάνεσθε πως στην Ελλάδα υπάρχουν πλέον δύο τάξεις, οι φτωχοί και οι πληβείοι. Άρα ο χώρος του κέντρου πολιτικά δεν θα βρεί οπαδούς. Έτσι μένουν τα δύο άκρα και αυτό θα σήμαινε συγκρούσεις. Προδότες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα όμως. Έχουν λάβει τα μέτρα τους για να πάτε άκλαυτοι. Το γουστάρετε όμως λόγω του χαμηλού IQ που σας έφτειαξαν με τη Παιδεία και τα ΜΜΕ αλλά και του γενικότερου νόμου της κοινωνικής αδράνειας.
  • Δεν σας ενοχλεί ότι αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Το χαζοΜητσοτάκι της Siemens, της συμφωνίας Σόρος των Πρεσπών, της χρεοκοπίας Καραμανλή, του Κήρυκα Χανίων, του Πόθεν Έσχες της Μαρέβας, του Βαρδινογιάννη, της Novartis, του καταδικασμένου παιδεραστή βουλευτή κοκ αποκρύπτει συνεχώς τη πραγματικότα, λέει συνέχεια βλακείες και στέλνει τη μπάλα εκτός γηπέδου. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Υπάρχει συμπολίτευση και συνδιαλλαγή στη διάλυση της χώρας που συνεχίζεται. 
  • Θεωρείτε επίτευγμα πως η πολύ ισότητα των πολλών, που είναι άλλη απο αυτή των ολίγων και που κατέστρεψε την οικονομία στη χώρα μας, είναι επίτευγμα της δημοκρατίας! Δεν αντιλαμβάνεσθε πως έτσι δεν δουλεύει κανένας και πως έτσι δεν παράγεται τίποτα. Σας το φόρεσε το παλούκι ο Ανδρέας απο τις ΗΠΑ, που μαζί με το Καραμανλή φόρτωσαν με τεμπέληδες το δημόσιο.
Eν τω μεταξύ, η απόβαση λαθρομεταναστών στα ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, που αλλάζουν χέρια, συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου